צריכה עזרה

קרנוק

New member
../images/Emo32.gif צריכה עזרה

היי, צריכה עזרה הקשורה לקבלה בשני מישורים- 1. אם יש כאן מישהו שלמד בעברו או לומד קבלה בהווה, חווה התנסות כלשהי בחווית למידה ניסיונית במרכז הקבלה ומוכן שאראיין אותו בנושא (לא הולך להתפרסם בשום מקום, רק לצורך עבודה שאני עושה, ואם יובע רצון אין לי בעיה להשתמש גם בעבודה בשם בדוי)- אשמח. 2. אני מחפשת מאמרים העוסקים במדונה והקשר שלה לקבלה, אבל שההתמקדות בהם היא לאו דווקא בה, אלא לכל העניין של איך שמגלגלים שם כסף. עם עדיפות למאמר אקדמי. אם מישהו נתקל במשהו מעניין כזה אשמח גם. אפשר גם לשלוח לי מסר. תודה מראש לעוזרים.

raz the 1

New member
תחפשי את המשדר של אושרת קוטלר

היא עשתה תכנית שלמה איך מתגלגלים שם הכספים ומי אחראי שם על כל העניין הזה.. אני לא זוכר איך קראו למשדר הזה.. המרכז לקבלה שם לא הוזכר שם באור חיובי... צ'או..

JordanT

New member
מזמינה אותך ואת כל הפורום למרכז לקבלה

עזבו אושרת קוטלר והשטויות האלו שמחפשים רייטינג... תבדקו בעצמכם ותדעו לבד אני עובדת שם ויודעת שאם נכנס כסף בדיוק לאן הוא הולך בכל מצב מי שבאמת רוצה לבדוק שיעורים חינם שיגיד לי : -)

raz the 1

New member
כמה דברים על המרכז jordan

אני גם לפני כמה שנים מאוד התעננינתי בקבלה ובכלל במסיטיקה יהודית.. וחקרתי קצת על המרכז.. בוא נגיד שזה לעשירים בלבד..והם גובים שכר מאוד גבוה של שכר לימוד.. יש כאלה שאפילו נכנסו לחובות נוראיים בגלל המרכז... יש מכונים שלוקחים הרבה פחות..ובכלל צריך ללמוד קבלה כמו שצריך ולא בצורת מסחרה..וכל אחד שנרשם שם נהיה פתאום מבין גדול.. צריך ללמוד את זה מהשורש.. להתחיל מתלמוד , משנה וכ'ו ואז להתקדם לספרי קבלה... תשאלי כל רב בעולם , אני בטוח שיסכימו אותי... אבל, כל אחד ילמד מה שעושה לו טוב ובאיזה צורה שהוא ירצה.. אבל תדעו שהמרכז הזה ספיציפי עושה חור בכיס..

המרכז לקבלה בתל אביב .....

אני לומד קבלה קרוב ל 10 שנים , התחלתי במרכז בירושלים , ובשנה האחרונה מעט בתל אביב , רוב לימודיי בשנים האחרונות הם אל מול ספרים מאמרים ובעיקר אל מול החיים ואלוהים . יצא לי להיות לא מעט במרכז בתל אביב , ומה אני אגיד לכם אני מנסה נורא להיות עדין בלשוני , לא כיף שם , אם אתה לא נותן לחברה שם את ההרגשה שכיסך פתוח הדבר האחרון שאתה מרגיש שם זה רצוי . יש מן הרגשה של מאפיה שאם אצה רוצה להיות אחד משלהם אתה צריך להתנהג לפי הרצונות שלהם , אם אני אספר לך ירדן אילו חוויות לא נעימות היה לי איתם את תהיה המומה , אני חושב שצריך רמה מסוימת של הבנה ובגרות כדי לקלוט את זה . יש להם נטייה נהדרת להפנט אנשים ולהפוך אותם לאחד מהם . הקבלה היא תורה רוחנית שצריכה להיות נגישה וזמינה לעני כל , הזוהר הוא ספר קדוש המכיל את סודות היקום והבריאה ספר המפענח את תכנית הבריאה של הקדוש ברוך הוא , הדבר האחרון שאני יכול להגיד לך שאני מרגיש במרכז בתל אביב זה רוחניות או כבוד לספרי הזוהר . אני לא מדבר בתור אחד שנפגע מהם כי אני כמה דרגות מעל מה שהולך שם , להיפך אני דווקא דמות מוכרת ואהודה שם , אבל הם קלטו שאני לא משחק את המשחק שלהם ולכן הם לא משחקים איתי , מה שכן את המשחק קלטתי - ואני מקווה שגם אחרים יקלטו ולא יהפכו להיות שפוטים של , ובלי לשים לב רוב חייהם היו סביב המרכז הזה . בכל מקרה אם כבר אני ממליץ על שיעורי הזוהר בימי שני עם המרצה שרה היא באמת משהו מיוחד
. שבוע טוב .

LightBoy8

New member
ווואי לא חשבתי שהמצב שם ככה.

זה מוזר לקרוא דברים כאלה על מרכז לקבלה בישראל. אני האמת לא מתעניין בקבלה, אבל לומד וקורא על מיסטיקה, ובין היתר אני עוסק בתקשור. ונורא מוזר שבמקום כמו מרכז לקבלה יש הרגשה כמו שתיאר מושיקו ורז. הממ...מעניין איך ירדן מסתדרת שם, אני מתאר לעצמי שהיא לא בעלת כיס מפוצץ בכסף.

JordanT

New member
אתם לא מסתכלים על כל התמונה..

אני לא אמרתי שאין בזה כסף..בכל זאת אנחנו חיים בעולם שאתה צריך לשלם על הספר שאתה קורא,על האוטובוס שאתה נוסע בטיול ועד המזגן שעושה לך נעים כשאתה לומד בכיתה...אבל משוםמה לא מסתכלים על זה ככה וחושבים שהרב הראשי מטייל לו ביאכטה עם 4 שפנפנות בכל צד.. כל כסף שנכנס למרכז לקבלה נתרם בסופו של דבר לעשיית עוד סטים של זהר שמופצים חינם ובאהבה לכל בית בארץ ולאנשים שזקוקים לו בחו"ל וזה רק פרויקט אחד קטן של הסנטר מתוך אלפים. כל חג האנשים במרכז לקבלה מתנדבים בקהילות שונות ,בתי חולים, ילדים ונוער בסיכון ואפילו לא לשם הפצת הקבלה... ובקשר לכיס האישי שלי..לא יודעת ,אני כרגע לובשת מכנסיים בלי כיסים אז אני ישיב לך על השאלה כשאני אחליף...

LightBoy8

New member
אין בעיה - אני מחכה בקוצר רוח

אגב, את לא פרסייה במקרה?? בגלל זה המכנס ללא כיסים
את יודעת מה אומרים על פרסים?
איך משגעים פרסי? מכניסים אותו לחדר עגול ואומרים לו שיש שקל בפינה

למעלה