צריכה חיבוק

יאני1

New member
../images/Emo32.gifצריכה חיבוק

יש לי משהו בחיים שאין לי מושג איך להתמודד איתו.. אני לא יכוהל לחשוב, רק בוכה ופגועה ונעלבת אז אני צריכה חיבוק.. אהבה, אני

../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifמחבקת אותך דיקלו../images/Emo23.gif

לימים מחוייכים יותר........ ושלא יהיה אחד בעולם שבגללו תמחקי את החיוך היפה שלך

יאני מתוקה...

קבלי חיבוק חם ואוהב מכל הלב!!! מקווה שתרגישי יותר טוב ושתצאי ממצב הרוח העגום כמה שיותר מהר!!! קבלי סיפור (אמיתי) קצר על כוחו של חיבוק... כוחו של חיבוק תמונה זו לקוחה ממאמר המפרט את השבוע הראשון בחייהן של זוג תאומות. מסתבר כי כל אחת מהן היתה באינקובטור נפרד, והרופאים ציפו כי האחות הצעירה לא תשרוד. אחת מאחיות בית החולים נלחמה בחוקי בית החולים, והעבירה את שתי התינוקות לאינקובטור אחד. כשהן מוקמו יחד, האחות הבריאה מתוך השתיים הניחה את זרועה על אחותה בחיבוק. דופק ליבה של האחות הצעירה התייצב וטמפרטורת הגוף שלה עלתה לדרגה נורמלית. בואו לא נשכח לחבק את אלו שאנו אוהבים. מדהים
אהבה
קרנוש

יאני1

New member
מכירה ואוהבת!

אני אוהבת לספר את הסיפור הזה בהליכות מלאכים שאני מנחה...סיפור אמיתי ומקסים. הגוף שלנו הרבה יותר צמא למגע ממה שאנחנו בכלל מסוגלים לדמיין... תודה יקרה אהבה אני

עופר 123

New member
../images/Emo24.gif

מי שעושה לך בעיות, תביאי אותנו אלינו. אנחנו כבר נטפל בו
.
עופר

../images/Emo24.gifמעיינוש יקרה../images/Emo201.gif

מאחלת לך רק ימים טובים ושתמיד יהיו בשורות טובות. שולחת לך המוני חיבוקים.

יאני1

New member
תודהההה

הבכי עבר..ההתלבטות וההתמודדות נשארו הרגשתי את החיבוקים חזק חזק אוהבת אתכם באמת מעיין

../images/Emo24.gif תיהיי חזקה .

יהיה בסדר . תיהיי חזקה להיתמודד . כולנו צריכים כוח .

lizush

New member
בובה

קודם כל קבלי את כל החיבוקים שאת צריכה, והעצה שלי היא שלפעמים לא צריך להתמודד ודווקא לזרום עם הזרם יכול להיות הפיתרון. שוב חיבוק

למעלה