צעירים(לא רק) אני זקוק לעזרה!

../images/Emo32.gif צעירים(לא רק) אני זקוק לעזרה!

אחרי שסיימתי לקנא בחברים מ-USEJ על החולצה המגניבה שלהם החלטתי שגם אני רוצה ומיד התחלתי לחשוב מה אני רוצה עליה, להלן הרעיון: מקדימה - כוכב ירוק עם המילה ESPERANTO מתחתיו. מאחורה - אמרה משעשעת\מעניינת באספרנטו. (לא ניחנתי במקוריות יתרה
) ובקשתי לכם היא: מה כדי לרשום מאחורה? מישהו מכיר משפט\אמרה\משהו מעניין\משעשע לרשום מאחורה? (אני אישית חשבתי שאם לא ימצאו רעיונות יותר טובים על החולצה יהיה כתוב Venu, parolu kun mi Esperante!) תודה! * את החולצה אפשר להזמין בכמויות גדולות ובמידות שונות אם כמה מהחברים פה ירצו גם

Neta558

New member
לא זוכרת של מי היתה החתימה..

אבל היא מאד מצאה חן בעיני, ונראה לי שהיא תתאים לחולצה: עברית-השפה שלי אספרנטו-השפה של כולם (ואם הייתי יודעת לתרגם, הייתי עושה זאת...) נטע

sagxulo

New member
מצוין! ססמה נהדרת למדבקות וחולצות!

נטה, תודה על התזכורת! Mia lingvo: la hebrea Cxies lingvo: Esperanto!
מי שישלח אלי את שמו וכתובתו, יקבל בעוד כמה ימים מדבקות בעברית חינם! באשר לחולצות, אם משיהו יהיה מעונין, אשלח אליו מדבקות לחולצות והנחיות כיצד להעבית אותן לחולצה! sagxulo (ג'אן פיארו סביו) [email protected]

Neta558

New member
מגניב.. ../images/Emo13.gif

חשבתי להכין לי חולצה כזאת, אבל אני חשובת שעדיף לחכות עד שאני אדע להגיד קצת יותר דברים באספרנטו, אחרת זה יהיה קצת טיפשי אם אנשים ישאלו אותי על זה ואני אגיד להם שאני בכלל לא מדברת את השפה
בכל מקרה, אהבתי את הססמה הזאת כי מבחינתי היא מתמצתת את המהות של למידת אספרנטו. הרי אחת הטענות היא שלא ניתן לותר על שפות לאומיות, המשפט הזה מבהיר שההיפך הוא הנכון, לטעמי לפחות. יום טוב, נטע

למעלה