נמפפ...אני לא נראה לי מכירה או שאולי סתם את השם של זה אני לא מכירה?איך זה הולך?
H HilaZ1 New member 18/3/09 #43 נמפפ...אני לא נראה לי מכירה../images/Emo3.gif או שאולי סתם את השם של זה אני לא מכירה?איך זה הולך?
F Fake Reflection New member 18/3/09 #45 ../images/Emo79.gif טם טם טם, טם טם טם טם חח סתם.. זה אחד השירים שכולם מתלהבים שהם יודעים לנגן אותו http://www.youtube.com/watch?v=2WX_4FNoto4
../images/Emo79.gif טם טם טם, טם טם טם טם חח סתם.. זה אחד השירים שכולם מתלהבים שהם יודעים לנגן אותו http://www.youtube.com/watch?v=2WX_4FNoto4
H HilaZ1 New member 18/3/09 #53 יווו את לא מבינה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נשבעת לך שעליתי על איזו מנגינה זו מהכותרת שלך זה באמת כל כך....טם טם טם, טם טם טם טם. XDD טנקס!הם מגניבים...ברור שאני מכירה
יווו את לא מבינה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נשבעת לך שעליתי על איזו מנגינה זו מהכותרת שלך זה באמת כל כך....טם טם טם, טם טם טם טם. XDD טנקס!הם מגניבים...ברור שאני מכירה
O OverAndOver New member 18/3/09 #28 רמונס../images/Emo99.gif |במבה|../images/Emo183.gif דיפ פרפל מגניב! תתחדשי ^^
Y YuvalSP New member 18/3/09 #36 תתחדשי!! ^^ ../images/Emo203.gif גם אני קניתי לפני כמה זמן דיסק! של Good Charlotte [:
F Fake Reflection New member 18/3/09 #47 ../images/Emo79.gif תתחדשי אנלא מכירה את BKB ../images/Emo122.gif
O Orange Sky New member 18/3/09 #8 ../images/Emo214.gifשאלה - יש לי הרבה תמונות של קאלן(אמט) לשרשר אותן בשרשור תמונות האחרון בפורום או לפתוח חדש? (או לא לפרסם בכלל?XD)
../images/Emo214.gifשאלה - יש לי הרבה תמונות של קאלן(אמט) לשרשר אותן בשרשור תמונות האחרון בפורום או לפתוח חדש? (או לא לפרסם בכלל?XD)
E Emergency Exit New member 18/3/09 #11 גםלי יש.../images/Emo7.gif מלאאאא.../images/Emo125.gif../images/Emo204.gif וזה היה אמור להיות השרשור שלי.. עד שתפוז החליט להרוג לי ת'אפרות להעלות לכאן תמונות. ורק לכאן! מדי פעם זה כן עובד אבל זהו. בהצלחה לך. חח
גםלי יש.../images/Emo7.gif מלאאאא.../images/Emo125.gif../images/Emo204.gif וזה היה אמור להיות השרשור שלי.. עד שתפוז החליט להרוג לי ת'אפרות להעלות לכאן תמונות. ורק לכאן! מדי פעם זה כן עובד אבל זהו. בהצלחה לך. חח
O Orange Sky New member 18/3/09 #31 אהה אז ,../images/Emo214.gif את רוצה שאני לא אפתח? ותנסי שוב או משהו? לא אכפת לי חח מוזר שלא עובד לך
X xXx Lilo xXx New member 18/3/09 #33 גמלי העלה מה"עיצוב החדש" לא עובדת.../images/Emo29.gif אני תמיד עוברת ל"עיצוב הישן" כשאני מעלה תמונות... אולי תנסי גם?
גמלי העלה מה"עיצוב החדש" לא עובדת.../images/Emo29.gif אני תמיד עוברת ל"עיצוב הישן" כשאני מעלה תמונות... אולי תנסי גם?
E Emergency Exit New member 18/3/09 #56 מה את לא מבינהXDDDD מאה פעם הצעת לי ומאה פעם אמרתי לך, אני כבר בעיצוב הישן. ועדיין לא הולך ליXD
X xXx Lilo xXx New member 18/3/09 #12 תשרשרי אותן בבקשה לשרשור הקיים../images/Emo29.gif אם כבר יש שרשור תמונות, עדיף שהוא יהיה מלא ^^".