צייכה עזרה!

the z girl

New member
../images/Emo32.gif צייכה עזרה!

אני צריכה להגיש עבודה+הרצאה+להתחיל דיון על נושא כלשהו באזרחות, אני בחרתי בסטיגמות (המורה אהב את הנושא כמה נחמד לי) הבעיה היא שאני לא ממש יודעת מה לעשות ולהגיד.. יש לכם רעיונות?

¥EleVatioN¥

New member
כמו שאמרת לי..../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

תביאי פרחה תביאי ערס תביאי אחד שכולם קוראים לו "חנון" אולי יש לך בכיתה מקרים שכולם נדבקים למישו ויורדים לו על הצורה כל החיים תוכלי להביא אותו ולהראות לכולם שאין להם על מה לצחוק

the z girl

New member
*אלנו אין סטיגמות בבצפר*

הנה דוגמא :) בשבועיים האחרונים בערך התחלתי לבוא עם מיסטר ניטי שלי (צמיד ניטים אבל לא דוקרני כזה..) ואף אחד לא הגיב.. נראה לי שהם לא ראו אבל לא נורא חברה שלי קראה לי פריקית אבל בצחוק היום מישהו קלט את הצמיד אז הוא אמר לי "צמיד יפה" וגיחך כזה אז אמרתי תודה (לא ממש שמתי לב שהוא צחק) אז ילדה שעמדה מאחורינו אמרה לו כזה"מה אתה צוחק" (איזה מותק) ואממ.. חוץ מזה לא היו תגובות רעות רק אהבו את זה וביקשו ממני להשאיל להם לאיזה שיעור שניים.. חח.. אןי אצלנו חנונים וערבים ופריקים כולם בעיקרון אותו הדבר.. כל אחד מתלבש איך שבא לו אבל אין אצלנו "קיצוניים".. כאילו כאלה שמתלבשים בשמלות משנות המאה ה-17 ואנל'א יודעת מה.. וירדתי מהרעיון כי אין לי ביצים לבוא לבצפר לבושה כמו מה שיגדירו "פריקית".. אממ.. איך בכלל מתלבשת פריקית? *צייכה לצאת מהבועה*

the z girl

New member
ערבים=ערסים

יש לנו ילד מטייבה אני מכירה אותו רק בגלל שהוא היה כיתה מתחתי ביסודי

¥EleVatioN¥

New member
הלוואי עליי../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

תאמת אנשים דיי חבבים אצלי את הניטים היום איזה ילדה אמרה לי שזה מאגניב רובם אומרים שמפתח זה צלב ושאני נאצית וכל הבולשיט הזה אבל הם כולם על הזין שלי

joelgirl

New member
אצלנו הכי מעורבב

אצלנו יש הכל מה שאתם רוצים ערבים ומכל העדות חנונים ערסים פריקים מה שאתם רוצים יש

S m e l l y Cat

New member
אצלנו אין ממש פריקים וזה../images/Emo108.gif

בכלל אנ'לא אוהבת את המונח הזה 'פריק/ית'.. אצלנו כל הבנות לובשות היינס ושטחיות פחד. שהן רואות ילדה עם חולצה של מטליקה הן ישר צועקות לה "יא פריקיתתת" או משו בסגנון.. ובגלל שהילדה לובשת אותה חולצה שהיא לבשה לפני יומיים הן מתחילות לקרוא לה ענייה..

the z girl

New member
אני אוהבת להגיד פריק

אבל בצחוק.. כאילו זה מילה נורא חמודה כזאת P:

¥EleVatioN¥

New member
כרגע לא..../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

אבל אני בכייף משאילה ממישו זה לא בעיה
חחחח לא סתם ואני ממש לא אוהבת את המונח פריק אין דבר כזה כל אחד עושה מה שטוב לו איך שטוב לו רק שלא יפגע באחרים
אבל מה שכן אני אוהבת לומר פריק ולא בשביל לתאר אנשים כאילו אני אוהבת לומר "freak out" יענו להשתגע וכל מיני כאלה אבל בהחלט לא לתאר אנשים

למעלה