צ'אט

אז ככה....אמממ

אמממ בניצנים אני הולכת לצלם את כל מי שיגיע למפגש...כן כן תמונות מהמפגש.. אני יכולה לעלות את התמונות אבל אני צריכה לדעת אם אתם מסכימים

זה הכללל בשבילך....

טופי מותק, הבטחתי לא? אז אני אפילו ישים 2... בדרך כלל התמונות שלי יוצאות על הפנים אבל את אלה אהבתי דווקא... אני מקווה שתאהבי את איך שאני נראת...וגם אם לא, לא נורא העיקר הבנאדם...חחח פסיכולוגי משהו בןןן זונה ואת לא...אמרתי לך וירוס חולף... אז מותק...בשבילך.. ויש אני יקבל חיבוק מטופי:) הילד בתמונה שמחוק זה בןדוד שלי אני פשוט לא רוצה לפרסם אותו, גם ההורים גם ההורים שלו וגם אני לא מעוניינת שהתמונה שלו תתפרסם... בכל מקרה...זאת אני...

עוד אחת...

ושוב אני אומרת...מוקדש לטופי...(ודודה) אמממ ודודה אפשר חיבוק גם ממך או רק אחרי המכות?

איי נירקי יא מדהימה!! ../images/Emo99.gif

אבל בלאט? את נראת פה עדינה מידי עדיין את מהממת :)))) הייתי עושה אותך כמה פעמים טובות ...

עדינה?

נו שיהיה...זה בבר מצווה של אח שלי... לא הסכמתי להוריד את שימעון מהצוואר שלי:) חחח אווו טופי מותק, תודה...וכמה פעמים? באמת?...חחח

תמיד דופקים תשחורים../images/Emo3.gif

טופי טופי טופי שלי... תחברי כבר יא כוסית
אוהפת אותך הכי בעולם
וב-16\17 אני כניראה יעשה אליך טיול...לא בטוח.. וזהו יום טוב ובוקר טוב לכולכם

לא מסכימה....אני לא מוכנה לזה...

דודה תגידי לי משהו טופי שחורה??? מה קרה לך? היא שחורה?? בכללללללללל לא....לפחות בכללל התמונות שיש לי זה לא ככה!! אהה אהה ומה עם טיול אלי?? אותי כבר לא אוהבים... אני רוצה לעשות טיול החוצה מהקיבוץ הקטן והמרובע הזה!!!דודה אניח רוצה להקים אצלך בבית התנחלות טוב?

טופי חומה כהה..

נוטה לשחור... טיול אליך גם יבוא בין הימים אחי
ארררררג מי בא לים
קודם צריך כייסף

jt7785

New member
../images/Emo70.gifסכנת התעוורות לא לבעלי לב חלש../images/Emo70.gif

גם אני לא אהיה בניצנים (אני מת על היהודים אבל לא אסבול יום שלם רק בשבילם). אבל גם אני אפרסם ת'תמונה, שתדעו בערך עם מי אתם מדברים (או לפחות איך הבחור נראה). הזהרתי בכותרת, וההסתכלות בתמונה על אחריותכם בלבד.

jt7785

New member
את צוחקת עליי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אף שווה?! כן כנראה התמונה באמת לא משקפת :|

למעלה