צ'אט

Refa L

New member
צריך עזרה....!

נהיה לי קצת 2אלגן בראש
,תעזרו לי: אז ככה: לא ברור לי מי זאת "טופי" ,מי זאת "הילדה השחורה" ומי זאת "בוטן-המקורית" - ואם לכולן יש תמונות...?! בכל מקרה,יש מצב שתכתבו מה השם של כל אחת ,בת כמה,מאיפה ,איזה כינוי אתן משתמשות בפורום ואיזה תמונה שייכת למי חחח הסתבכתי...
אאההה וכמעט שכחתי, וגם מי זאת "דודה"?!

אז ככה...

טופי+הילדה השחורה=התמונה של הילדה השחורה, אם החולצה האדומה... בוטן המקורית+דודה+רוני+וואטאבר=אני אם הסרט על השיער האדום..ראסטות...מכינה ראש או משהו כזה לנרגילה... הבנתה עד כאן

דודה...../images/Emo99.gif

איזה יפה הילדה שלי.....דודה תעשי לי ילד... מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק.... באה מכות על החול...חחח ורפי... אתה לא מבין מיזאת מי... תקרא!

jt7785

New member
אמאל'ה

יא מטורפת. "איזה יפה הילדה שלי" "תעשי לי ילד". אני לא מתייחס אפילו לקטע שזה לא אפשרי רק לקטע החולני... את רוצה לעשות ילד עם הילדה שלך
איכככככככככ

חחחח...יצא די מוזר...

אני מטורפת...עוד לא למדתם? תשאלו את דודה והכתום וליאורייייייייייי אמממ זה יצא קצת לא בסדר ביחד... אני אומרת דודה ילדה שלי כי ככה זה...יצא... והקטע של תעשי לי ילד... אממ כמו בכל הופעות של אביב וכאלה... אני לא אומרת דברים כאלה..אבל דודה כן...אז זה קטע כזה.. לא יודעת אם אתם מבינים מה שאני מנסה להגיד פה... מי אמר שזה לא אפשרי? כל דבר אפשרי שרוצים אותו...אבל אני רוצה מישהו אחר עכשיו...והמישהו הזה הוא(מי מוכן להתנדב?) בקיצור פשוט יצאו מילים לא במקום..חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Mr Jack

New member
טוב נו, אני חייב לשאול...

החזה שלך נראה כך גם במציאות ?

מהמהממהמה זה עושה פה??!@?#!?@#

רוניקקקקקק אני מזיייייייייזנת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך גרררררררררררררררר |
| נו.. ד"א צריכה שתשלחי לי את כל התמונות שלי גוועלד איתך יא עיגול ארור אוהבת אותך ממפ.. בלע איתכם לא יצאתי שם משו בכלל לא פוטוגנית בטרוף

jt7785

New member
כן מה זה

מה פתאום העלית תמונה שלה בלי לשאול אותה
אז מה אם היא פצצה
טופי מה את בוכה..... חתיכה

טופי מותק מה את בוכה?

את שווווווווווווווווה בטרוף!!! כולם לוקחים לי אותך פה...זהירות טופי ...מחזרים חדשים...(חסרים לך אולי?) כולם מחמיאים לך פה.... ורק לי יש עוד תמונות שלך...!!!! (ולדודה) אמממ אמממ מותק אל תבכי תגידי תודה ותשתקי...מי שצריכה לבכות פה זאת אני!

דודה מאיימת? טופי מותק כנסי הנה...

ומה עם הסכמת טופי? ומותר לי לגעת בה עם מקל? ולקבל ממנה חיבוק או שגם את זה את אוסרת עלי? מיש שואל אותך בכלל? טופי מותק אני יוכל לקבל חיבוק שאני יראה אותך?

נירקי את תקבלי יותר מחיבוק

ובכלל חעחע.. |אונס| ממפ ורוניק יא מסטול לומד את חייבת לי נשיקה@##$@#!!! וממפ בכל מקרה כל מי שהחמיא לי פה תודה אבל זה סתם מנפח אגו בטרוף ובלע. ואני בהריון \:

אווווווווו, אמרתי לך דודה...

לא שואלים אותך...ואת צודקת..תמיד להיזהר:) טופי מותק יהיה טוב, אבל מה אני מדברת נירקי ילדה תמימה...כמו דודה... ודודה את רואה...לא שואלים אותךךךךךךך את תרביצי לי על זה? חחחחחחחחחחחחחח...אני קצת משוגעת

jt7785

New member
נירוש, אולי תעלי את התמונות של אלה

ששמו לגלריה "חברי הפורום" או משהו?

למעלה