פרק 19:)

skaatushonet

New member
../images/Emo32.gifפרק 19:)

בפרק הקודם: הייתי מבולבלת, אבל המשכתי לרוץ. ואז בעודי חוצה את הכביש, שומעת צרחות של אנשים, הרגשתי חבטה חזקה בבטן ובראש. חושך. פרק 19 פתחתי את העיינים. ראיתי מולי את רן,ואת אנה לידו...ועוד כמה אנשים לא מוכרים. הראש שלי התפוצץ,בעיקר בגלל הסירנות של ניידת אמבולנס שהגיעה. "מה קרה?" שאלתי את רן...לא מבינה מה כולם עושים פה,מה אני עושה על הריצפה.. "התנגשת באוטו.תודה לא-ל שהתעוררת!איך דאגתי לך" "יותר מידי" שמעתי את אנה לוחשת. פינו אותי לבית החולים וקראו להורים שלי שיבואו. עשו לי המון בדיקות וזה היה מעייף,אבל רן היה כל הזמן לידי וזה עודד אותי. הרופאים אמרו שיש לי "זעזוע מוח קל",שלחו אותי לבית ואמרו לי שאני צריכה לנוח הרבה. "אני אלווה אותך לבית,אני לא רוצה שתלכי לבד.." "בסדר,אם אתה רוצה" עניתי לו,מחייכת. בדרך לבית,רציתי לעלות במדרגות,אבל מעדתי קצת. רן תפס אותי בחזקה בבטן. "איייי" צעקתי. הוא עזב אותי ולא הבין מה יש לי. הרמתי קצת את החולצה וגיליתי שכל הבטן שלי כחולה-שטפי דם בבטן. "אלוהים ישמור!!" רן פתח את העיינים שלו לגודל של ינשוף. "את בסדר?הכאבתי לך?" "כן,כן אני בסדר" הרמתי את הראש והסתכלתי עליו. הוא נראה כל כך חמוד כשהוא מודאג.. "אני בסדר.." חזרתי,מסתכלת לו בעיינים. היינו קרובים מאוד..קרובים יותר מידי. "אהה,אני צריכה לעלות לבית..אתה רוצה לעלות לשתות משהו?" הצעתי בנימוס. "לא,זה בסדר תודה" הוא אמר הייתה לי סחרחורת,איבדתי קצת את השיווי משקל שלי..ונשענתי עליו. "את צריכה לנוח" הוא אמר "אני אעלה איתך בכל זאת,שלא תיפלי במדרגות או משהו". לא כל כך רציתי,אבל לא היה לי כח להגיד לו לא. "את יודעת ליאל...אני מצטער על מה שקרה...אני מרגיש שזה באשמתי" הוא אמר,בעוד שאני מנסה לטפס במדרגות והוא עוזר לי. ניסיתי להזכר במה שקרה לפני התאונה. נזכרתי בחנה,נזכרתי בשיחה שלי עם רן ואנה...איך שהתעצבנתי עליהם. "לא..זה בסדר רן,אני זאת שצריכה לבקש סליחה,סתם צעקתי עלייך.." אמרתי,נבוכה. "לא" הוא קטע אותי. "אני מצטער,אני מצטער על זה שלא הקשבתי ללב שלי כמו בהתחלה" שתקתי,נשמתי עמוק,מסתכלת לתוך עייניו ומנסה להבין מה הוא רוצה להגיד לי. "מה אתה מנסה להגיד?" הסתכלתי עליו,מסתכלת לו בעיינים בריכוז. התרכזתי כל כך חזק,עד שהייתה לי סחרחורת ומעדתי שוב. "את צריכה לנוח" הוא אמר,עולה עוד מדרגה. "לא..למה התכוונת?" שאלתי,עייפה מתמיד. "לא משנה ליאל,הרופא אמר שתנוחי,אני לא רוצה שיקרה לך עוד משהו..תעלי לבית" הוא ביקש. היה נראה כאילו הוא מתחרט על מה שאמר. "טוב.."אמרתי מיואשת,ועליתי הביתה. הגענו סוף סוף לבית המיוחל,אחרי 3 קומות שרן כמעט סחב אותי. "תודה" אמרתי. "אין על מה" הוא אמר,ונשק לי על הלחי..בעדינות. חייכתי אליו,מבויישת. הוא הסתובב ללכת,והסתובב חזרה. "ליאל?" "מה?" עניתי. "תשמרי על עצמך" הוא אמר. "אני אשמור,תודה" ישנתי לפחות 8 שעות. אני מרגישה קצת כמו מלכה,כולם מטפלים בי,מכינים לי אוכל.. למרות שהראש שלי עדיין כואב. הטלפון צלצל,זה היה רן. "הלו?" עניתי "ליאל?זאת אנה.רציתי להגיד לך,שאולי בגלל התאונה את לא זוכרת טוב,אבל רן חבר שלי,אז אני מבקשת ממך להתרחק ממנו.. אני אוהבת אותו והכי חשוב-הוא אוהב אותי.בסוף נתחתן,אני אומרת לך,אנחנו זוג מושלם,אז תתרחקי ממנו,הבנת? אהה,ותרגישי טוב"

מ א מ י2

New member
:OOOOOOOOOOOOOO ../images/Emo219.gif

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO וכל מילה נוספת מיותרת

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gifאוףף מה האנה הזאת קשורה?!

למההההה??????????????? אודליה אין פרק אחד טוב אצלך האאא???

skaatushonet

New member
חוצפניה!@#$^&*

מזתומרת אין פרק טוב?? לא טוב לא אל תקראי!!!!!!!!!!!!111111111 סתם.

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gifחחח ידעתי שלא ניסחתי טוב..

התכוונתי שאיןם פרק אחד שאין בו משו רק, כאילו בכל הפרק כולם שמחים ומאושרים.. אבל את כותבת מעולה@! זה לא פייר שלא הבנת אותי נכוןןן
גם סתם.

לאו14

New member
חצופההההה!!../images/Emo141.gif

מיי היאא בכלל!??! בושהההה אודליהה!! איזה חייםם קשים את עושה לה!! ד"א גמאני קיבלתי מכה חזקה בראש.. היו לי כאבי ראש כמה שעות.. וזהה כואבבב!!!!!

skaatushonet

New member
וואי מאמי

בתור אחר שלמדה מד"א [תנו לי להשוויץ חחח] כדאי לך ללכת לבית חולים...יכול להיות שיש לך גם זעזוע מוח..[יודעת מה זה?]

לאו14

New member
איןן לייייי<אני מקווה../images/Emo9.gif >../images/Emo141.gif

נראה לי שזאת סתם מכה... כמו מכה כחולה או משו.. אם זה ימשיך לכאוב עוד כמה ימים אני ילך...

skaatushonet

New member
זה לא טוב=/

אני אסביר לך חחח: זעזוע מוח זה כשהמוח זז בתוך הגוגולת...זה לא טוב כי זה יכולה להשפיע גם יותר מאוחר לאבדן הכרה אם אני לא טועה...[יודעת מה זה אובדן הכרה נכון?] אם זה עדיין כואב לך כדאי ללכת אם זאת מכה חזקה.. אם זאת סתם מכה אז רק אם כואב חיחי

אין מיליםם...

א=ש=כ=ר=ה ! כל מילה אחרת מיותרת מותקק את כישרון ונראלי מבוזבזז בזה שפורום הראל סקעת רקק הוא קורא !@ לא שזה מבוזבז אנחנו חשובות לעולם הזה חיחיחי קיצררר אם יש איזו תחרות סיפורים המשכים משהוו תרשמיי כדאאיי = ] *פורום הראל סקעת 1226 שולט ! * סתם כי בא לי להגיד ;]

חחחחח...ענק !

כמה עוד אפשר ?!?!? תארו לכם שזה חס וחסה יגמר. מה נעשה ?!?!?!? נספר צ'זבטים ?!

מ א מ י2

New member
../images/Emo32.gifחייבת לספר לכם ../images/Emo219.gif

כמה דברים שאני רוצה שיקרה השנה.
בתודה-אני.
?

מ א מ י2

New member
כמובן ש..../images/Emo219.gif

קרדיט לקומונת עולם קסום.
אני לא באמת רוצה שנינט תוציא עוד דיסק. ממילא זה יקח עוד 354238345698245248578245234857 שנה וכבר המעריצים שלה [רובם] יתפגרו ולא יבדילו בין הדיסק שלה לבין הדיסק שוטף המוחות של אחמדיניג'אד.

למעלה