פרק 10=] שבת שלום!!

אתם מחליטים!!!

קודם כל, אני חייב לציין שהראל סקעת הוא זמר ענק. קניתי את האלבום ובאמת התרשמתי!! (אני לא צורב). אלבום מושקע ומביא משהו אחר, מרענן למוזיקה הישראלית!! מפרגן לו מכל הלב.... עכשיו ככה... נעשה עסקה פורום יקר.... אני עליתי ל15 המועמשים הסופיים בתחרות השיר שלנו. (---->הפרסומת גם בצד שמאל!!) אם בתמונה המצורפת אני דומה לסקעת, תנו לי בהצבעות. (אשמח גם אם תצביעו, גם אם אני לא דומה חחח) אני חייב את עזרתכם :) בהנחה שאתם אחלה אנשים, לפני ההודעות ששמתי לב אליהן. http://www.bokershock.co.il/ourSongContest/finalsVideosGallery.asp (---גיא וקנין!)

lucky13

New member
סקעת בפרסומת קישור פה

תקשיבו נראה לי שראיתי את הראל סקעת באיזה פרסומת ואני ממש לא בטוחה אם זה הוא.... תעזרו לי לבדוק אם זה הוא אני חייבתתת לדעתת תודה

תראי איזה עולם קטן...

אני בדיוק רושם שאנשים אומרים שאני דומה לסקעת ועוד מצרף תמונה (הודעה מתחתייך) ועכשיו את שולחת לי את הפרסומת שאת חושבת שסקעת נמצא בו ואני מתחת בתמונות חחחחחחחח זו החברה שאני עובד בה

skaatushonet

New member
../images/Emo32.gifפרק 10=] שבת שלום!!

בפרק הקודם: "רן,תקשיב" נשמתי עמוק והתיישבתי על הספסל. "אני ממש מודה לך על ההצעה,באמת, אבל אני צריכה עוד קצת זמן..לחשוב עם עצמי,אתה מבין?" שאלתי. הוא נראה מדוכא. "כן,כן,זה בסדר,אני מבין...רצתי מהר מידי,אני מבין.." "לא,זה לא זה.." אמרתי. "אני פשוט לא בטוחה אם אני אוהבת אותך.." פרק 10. "מה?" הוא היה בשוק. "מה זאת אומרת?אבל כל הקטע הזה....עם הראל....ו...הנשיקה בשבת ו..." הוא היה מבולבל...בצדק.. "אני,אני יודעת רן" התחלתי להסביר. "זה לא זה,נו..אתה יודע-זה לא אתה,זה אני? כמו שאומרים בסרטים..?" "אני יודע,אבל אני לא מבין..." "אני פשוט צריכה קצת זמן לחשוב על זה עם עצמי...לדעת מה אני רוצה בדיוק...אתה מבין?" "אממ..כן,אני מבין...אני חושב" הוא ענה. איזה רעה אני,אלוהים!! למה אני צריכה לעשות לו את זה?לפגוע בו ככה? "אמממ...אני,אני צריך ללכת..." "חכה!עוד לא קנינו מתנה לחנה..." "אהה,נכון..." הוא נזכר. טיילנו קצת בקניון.בהתחלה היינו קצת מתוחים,במיוחד אחרי השיחה... אבל אח"כ הצלחנו להשתחרר,ואפילו קנינו לחנה מתנה,ביחד. גיליתי שהוא נורא מצחיק,ועמוק.למרות שיש לו גם יציאות מטומטמות במיוחד... צחקנו הרבה,השתוללנו. "רוצה שאקנה לך גלידה?" די,איזה ג'נטלמן. "שתי גלידות ביום?אתה רוצה לגרום לי להשמין,נכון?" ובסוף התפשרתי על ברד פסיפלורה. הוא ליווה אותי לבית.עד הכניסה. "טוב אהה,ממש נהנתי,תודה רבה" הוא אמר "תודה רבה לך,היה נחמד" עניתי. איך להפרד? נשיקה?חיבוק? או סתם ביי?! "אממ..טוב,ביי" הוא אמר,ונישק אותי על הלחי. כן,מתקבל על הדעת. הוא הסתובב,התחיל ללכת ו... "אהה רן?" "כן?" הוא שאל. "בוא,בוא רגע.." הוא התקרב..בהיסוס. "החלטתי" אמרתי. "החלטת מה?" הוא הסתכל,לא מבין. "כן" עניתי. "כן מה?!" הוא ענה.שכח כמעט לגמרי מההצעה שלו. "כן,אני רוצה להיות חברה שלך" עניתי,בנשימה אחת. הוא הזדקף,חייך.הוא לא ציפה לזה. "אתה מבין,היום,כשטיילנו,הרגשתי כל כך בנוח,הרגשתי בטוחה,היה לי כ"כ כיף... הרגשתי שזה מה שצריך להיות" נשמתי עמוק. "שקט" הוא אמר. "מה?" עכשיו אני הייתי זאת שמבולבלת. "שקט" הוא רכן לעברי,הפה שלי מול הפה שלו.. נשיקה. "אני אוהב אותך" הוא אמר. הסתכלתי לו בעיינים.פעם הרגשתי שזה באמת מה שצריך לקרות. "גם אני אוהבת אותך" עניתי. העיינים שלו...הן,הן נוצצות... "רן? רן,אתה בוכה.."

מ א מ י2

New member
אני עדיין כועסת ../images/Emo46.gif../images/Emo219.gif

עוד לא עשית לי ספר!!!!
מוכשריה
יא סופרתתתתתתת *מחכה לפרק 11!!*

skaatushonet

New member
יפההההההההההה

על מה לכתוב לך?חחחח כתבי פרטים אני אכתוב חעחעחעחע

מ א מ י2

New member
בעיקרון אני רוצה חתימה ממך D:../images/Emo219.gif

אם אפשר תכתבי בידידות
[כמו הפרסומת המפגרת של צביקי]

לאו14

New member
איזהה מתוקק../images/Emo141.gif

פרקק מדהיםם!! אודליושששששש איןן עלייךךךךך

Adar Azulay

New member
שלום לכווווולם:)

אנו צריכים את עזרתכם! בבקשה הכנסו לפה :) תודה רבה לכולם, ובבקשה זה מאוד חשוב ! המשך יום נעים =)

אני ממש מקווה שמאיה תעלה.. ../images/Emo60.gif

אני מקווה שהיום ג'קו יעלה.. ומהשניים האחרים לא אכפת לי. העיקר שמאיה תנצח בדו-קרב ותעלה לגמר! אח.. מישל מישל...

למעלה