פרסומים /הודעות/דרושים

marmaria

New member
רובין שארמה

שלום רב, בתאריך 29 לנובמבר תתקיים בגני התערוכה בתל אביב הרצאה של הסופר והדובר רובין שארמה ("הנזיר שמכר את הפרארי"). ההרצאה תתקיים בשעות 10:00-18:00 בנושא "פיתוח מנהיגות ומצויינות בעסקים". נותרו 3 כרטיסים. למעוניינים נא לפנות לאימייל [email protected]. בברכה, רועי

clockwize2003

New member
לראשונה, קהילה ישראית בEBAY !!!

לראשונה, קהילה ישראלית מקורית בEBAY העולמי. אנו זקוקים לכמה שיותר ישראלים ויהודים מכל העולם. בואו והצטרפו. למי שלא מכיר את הקהילות בEBAY, יש להכנס ל EBAY COMMUNITYS אחר כך ללחוץ על PEOPLE ולמצוא אותנו תחת THE FIRST EVER ISRAELI TRADING GROUP. מחכים לראותכם, CLOCKWIZE2003

Keren Roziner

New member
ועדיין דרוש קופירייטר ../images/Emo153.gif

לחברה בתחום המחשבים דרוש קופירייטר מוכשר ויוצא דופן. קו"ח ועבודות לדוגמא למייל המצויין מטה.

היום בתפוז../images/Emo43.gif - 22.11.04

הערב ב-18:00 יתארח הזמר והיוצר אהוד בנאי בפורום "ישעיהו ליבוביץ- הגותו" שם הוא יענה על שאלות בנושאי יהדות (תפיסתו הדתית והשפעת הגותו של פרופ' ליבוביץ עליה), חזרה בתשובה, החברה הישראלית, התרבות הישראלית, האופן בו הוא רואה את מקומו ויצירתו בהן. אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.
ב-20:00 יתארח live ב- blogtv במסגרת רצועת הספורט של תפוז אנשים וערוץ ספורט 5 ארז אדלשטיין,מאמן הפועל ת"א בעונה שעברה ופרשן הכדורסל בהווה. השאירו שאלות בפורום כדורסל.
פורום חובבי תעופה מחפש לוגו חדש. יש לכם הצעות? בואו להשתתף בתחרות בפורום!

הערב בטלויזיה

שלום ! ! הערב ! כתבה שעוסקת בסדנה שלי, הערב, בתוכניתו של פרופ' קרסו, בערוץ 2 בשעה 18.40 היום, יום שני .22 לנובמבר סיפור הרקע - לפני כ 3 חודשים פנו אלי מהתוכנית וביקשו לצלם את הסדנה, הסברתי להם שאני לא מצלם סדנה, אבל - אני מוכן לבדוק עם מספר אנשים שעשו את הסדנה ב 3 השנים האחרונות, אם הם יהיו מעונינים לספר מה הביא אותם ומה קרה להם כתוצאה מהסדנה . . . בקיצור, היה יום צילומים מרגש ואתם מוזמנים לצפות. מי שיכול ורוצה לשתף ולהעביר את הידיעה לחבריו מוזמן. ומי שלא יוכל לצפות בתוכנית, אני מקווה שבקרוב יוכל לעשות זאת באתר שלי יום טוב

טלוויזיה צהובה

שלום, ערב עצוב . . . מצטער. מצטער את מי שהטרחתי לצפות בתוכנית. צוות הטלוויזיה לקח מאיתנו דברים כנים, אישיים ורגישים ועשה מהם כותרות צהובות. כותרות ללא שום קשר למכלול הדברים. אנשי ההפקה ניצלו את האמון שנתנו בהם והשתמשו בכותרות מבלי להתייחס למסר האמיתי. ערב טוב וסליחה. אמיר דרור

היום בתפוז ../images/Emo43.gif - 23.11.04

הערב ב-19:30 יתארחו ב- blogtv של תפוז והאתר הרשמי של הפסטיגל, אורנה ומשה דץ, שיבואו לענות לשאלותיכם. ניתן להשאיר להם כבר עכשיו שאלות בפורום הפסטיגל
עכשיו גם אתם יכולים לזכות בדיסק להיטי הדאנס שיעשה לכם את החורף- NOW DANCE. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להכנס לקישור הזה ולהגיד לנו איזה שיר לא מופיע על הדיסק (רמז: לא תוכלו למצוא להיט דאנס שלא נמצא שם!). בין הגולשים יחולקו 10 דיסקים של האוסף החדש!

Forward

New member
כלים לפיתוח עסק ביתי

החברה הישראלית סולן השיקה את האתר החדש ואיתו מוצרים חדשים וותיקים. כלי התוכנה של סולן מאפשרים פיתוח כל הדרכה לחומרה ותוכנה. כמו כן השיקה החברה מוצר הדרכה לעבודה עם בסיסי נתונים ETRACKER אשמח לקבל כול התייחסות ותגובה. http://www.solan-elia.com בברכה יוסי

רגין1

New member
איזו תגובה בדיוק?

ומה מכל הכלים שראיתי שם מתאים לעסק ביתי?

רגין1

New member
ועוד דבר

מכיון שריח חריף של פרסום אישי עלה מההודעה היא הועברה לשרשור הזה. לגבי הודעות פרסומיות אני מפנה אותך לקריאה בתקנון. יום טוב

Forward

New member
עסק ביתי - בטכנולוגיה מתקדמת

סולן מציע שני כלים עיקריים שמתאימים לעסק ביתי: 1. ETRAINER תוכנה להפקת שעורים, הדרכה, הדרכה רב לשונית, הדרכת מוצר ולקוח. מאפשרת לעסק ביתי להציע את שרותי הפקת שעורים לחברות. 2. ETRACKER תוכנה שמאפשרת בנית תפרטי עזרה והכוונה לבסיסי נתונים, מאפשרת הצעת השירות לחברות. בהשקעה לא גדולה ניתן לפתח עסק ייחודי ומתקדם.

היום בתפוז../images/Emo43.gif 24.11.04

הערב ב-19:00 יגיע לא אחר מאשר הראל סקעת, כמעט כוכב נולד ועכשיו כוכב בפסטיגל. הראל יענה לשאלותיכם ב-blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום פסטיגל.
באותה שעה בפורום הורים לתינוקות נארח את הפסיכולוג פרופ' אבי שדה, מומחה לילדים ותינוקות, שיענה לשאלות הגולשים. שרשור השאלות נפתח
ישראל סגל, כותב הספר "וכי נחש ממית" מגיע לשיחה בנושא יציאה בשאלה ועוד בפורום יוצאים בשאלה. הכינו שאלות מראש.
וב-21:00 תוכלו לפגוש גם את ד"ר רבקה הלל רביאן, שתענה לשאלותיכם בפורום הפרעות קשב- ADHD בנושא זכויות ילדים במערכת החינוך

kimo

New member
לאור התגובות, מודיע שוב...

אנחנו חברת הפקות מדיה השייכת לאחד מהאישים הותיקים בתחום המדיה והעיתונות בארץ. על אחד ממוצרי החברה יש לי את האפשרות להציע לכם אפשרות לעבוד מהבית במהלך היום ולמי שיש ניסיון מינימלי במכירות יכול לעשות משכורות מעולות כל חודש. הלימוד עלינו, הטלפונים עלינו והעמלות ממש, אבל ממש גבוהות. אז אם מישהו מעוניין ויש לו את היכולת, ואת הרצון להרוויח אחלה עמלות בזמן שלו אז שישלח מסר ואצור איתו קשר ליותר פרטים. שלכם צביקה

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 25.11.04

הערב ב-18:00 מגיע לפורום חינוך ובעלי חיים צוות גן החיות התנ"כי שיענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו.
ב-21:00 יתקיים שידור מיוחד ב- blogtv של פורום דייג. השף רון כהן שפאץ ילמד טיפים לבישול בדגים. הכנסו לשרשור השאלות.
עוד לא בדקתם את Now Dance , אוסף הלהיטים שירקיד אתכם כל השנה??? זה הזמן לנסות לזכות בו!

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

האובססיה שלכם היא השתתפות בסקרים והשבה לשאלונים? פורום סקרים ושאלונים הוא המקום עבורכם.
פינה חמה לנשים שחוו אובדן אם - פורום בנות ללא אם.
הפורום שיהווה לכם מגדלור באפלה - פורום מיקה קרני.
קיבלתם פטור מהצבא ואתם עדיין רוצים לתרום? פורום התנדבות לצה"ל עומד לרשותכם.
כמו כן, אתם מוזמנים להתעדכן באירועים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז אנשים בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

למעלה