פסח!

Mr GK

New member
../images/Emo32.gif פסח! ../images/Emo162.gif../images/Emo157.gif

איפה אתם עושים את החג? יש לכם תוכניות מיוחדות?

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo178.gif

אוקי, יש לי עבודות מסכמות ב... ספרות מחשבים אנגליתX2 מתמטיקה ערבית עבודת שורשים תנ"ך ונראה לי שיש עוד כמה
כל מורה בטוחה שאם זה חופש אז יש לנו את כל הזמן שבעולם אבל לקחו לנו את כולו!!!
יש לי חזרות ליומעצמאות ואני גם ככה רוקדת כמעט כל השבוע וישנה בבקרים... למי יש זמן לעבודות האלו?!

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאה כן

אני צריכה לסיים עבודה בקומפוזיציה עד סוך פסח
יש לי עוד קצת יותר מדקההההההה אוף... אני נתקעת!

החגג...

האמממ בבית, המש]חה באה לכאן... תוכניות מיוחדות? לא ממש, חוץ מלישון ושיעורי בית, נו מה?!? מה איתך גיא?

Mr GK

New member
בפסח

אנחנו עושים את הסדר אצל דודים שלנו, בבאר-שבע. אני מניח שממש נקרא את כל ההגדה (לשם שינוי), כי המשפחה שלי דוד שלי מסורתית יחסית. תוכניות לחג? אני מקווה להספיק לטייל בים מחר בבוקר, וביום שישי הבא אני וחברה שלי חוגגים חצי שנה, אז אני מקווה שאני אוכל לקחת אותה לאיזשהי הופעה טובה. (של מחול, כמובן!) זוהי הפעם הראשונה, מאז שאני זוכר את עצמי, שאנחנו לא נעשה את הסדר אצלנו בבית. (חוץ מפעם אחת ויחידה, לפני כמה שנים, אצל סבתא שלי)

g i l i

New member
היי גם אני בחג בב"ש!

והייתי עכשיו 4 ימים בטיול ים אל ים של הצופים, אז הגרון שלי מת אז ידלגו עליי בהקראה של ההגדה... בשאר החג אני עובדת...

וואלה,

תמיד יש פעם ראשונה... אני מקווה שתהנה בסדר אצל הדודים ושזאת תהיה חוויה מיוחדת ומהנה!
אז הספקת לטייל היום בים? הייתי לפני יומיים שם, יש לי חוף 5 דקות מהבית, וממש נהנתי, המים נורא קרים אבל הים יפה כמו תמיד...
מזל לכבוד החצי שנה! ח"ח, החברה שלך היא גם רקדנית?

הפעם התור של הדודים לבוא עלינו../images/Emo9.gif

אז פסח עושים אצלנו.. אז אני מתכנן לעשות עבודה בהיסטוריה,ש.ב במתמטיקה,ולהתכונן ל3 מבחנים לבזבז את דמי פסח(בגדים במיוחד...חייב מתלתחה חדשה
,) יש לי 1000 ש"ח...אם כל הצטברות+500 ש"ח שקיבלתי לפסחחחח ולקרוא ספרים.. לישון....לנסוע לתל אביב ולהנותתתתתתתת ומה שעשיתי.. הלכתי לקורס שבבלט הישראלי...הלכתי ליומיים.. היה פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםםםם זה היה כל כך כיףףףףףףףףףףףףףףףף

../images/Emo108.gif

החג אצלנו, מאז שעברנו דירה
בתכנון לבזבז\לחסוך(
) את הכסף שקיבלתי לפסח ושקיבלתי תמורת בייביסיטר לשני חברים של אח שלי
ולישון

MiniMe20

New member
פ-ס-ח

אממ את החג אנחנו עושים בבית. תוכניות מיוחדות, אממ... יש לי חזרות ליום העצמאות ולפסטיבל האביב שעושים אצלנו בעיר, קצת סידורים וחוץ מזה להנות קצת מהחופש כי אח"כ מתחיל הלחץ. והכי חשוב שבוע אחרי פסח יש לי יום הולדת

MiniMe20

New member
פ-ס-ח

השנה החג אצלנו בבית, חוץ מזה אין הרבה תוכניות מיוחדות חוץ מחזרות ליום העצמאות ופסטיבל האביב שנערך אצלנו בעיר, לנוח קצת ולצבור כוחות לקראת חודש לחוץ.

BlackFairy2

New member
נו ברור.

לא רק שזה מגעיל, זה גם שווה ערך ל-4 פרוסות לחם רגיל (אאל"ט). חג שמח לכולם

כן זה נכון!

מצה זה כמו 2 לחמים! גם אחרי שאוכלים מצה אז הבטן מתנפחת קצת, בגלל שהשמרים לא תפחו...

למעלה