פיקים

סדנה לזוגות בטיפולי פוריות

שלום לכולם, קבוצה המיועדת לזוגות אשר נמצאים לפני או במהלך טיפולי פריון. בסדנה תוצג גישה ייחודית בעבודה עם קבוצת זוגות ובמרכזה החוויה הזוגית והאישית של כל אחד מהמשתתפים סביב הקושי העוטף את חייהם של זוגות המתמודדים עם טיפולי פריון. במפגש נפרק ונתבונן בסיפורים הזוגיים, נרחיב את היכולת לדיאלוג פתוח ואמפתי בין בני הזוג בצורה שמקטינה את הבושה ואת תחושת האשמה ומאפשרת התמודדות חזקה ומשותפת של שני בני הזוג. נבדוק את השפעת הקושי על חיי הזוג והיחיד, על הקשרים עם המשפחה, החברים, הקהילה; על הדימוי העצמי ועל תחושת הגבריות והנשיות. נחפש פתחים להשפעות אחרות, מועדפות, דרך צמצום תחושת הכישלון והרחבת תחושת התקווה, גילוי פוטנציאל אישי שלא היה קיים עד כה במודעות. הסדנה כוללת גם מפגש עם רופא מתחום ההפריות, מפגש עם רופא נטורופת מומחה לרפואה סינית, תרפיה בתנועה. מרתון שישי-שבת, בסוף מאי. בכל יום משעות הבוקר ועד אחה"צ. כולל כיבוד קל. על המנחה: יעל איתן-שילר, פסיכולוגית חברתית, מנחת קבוצות מוסמכת, מתמחה בטיפול פרטני, זוגי ומשפחתי במכון ברקאי, ר"ג. בעבר מטופלת בטיפולי פריון ( אצל פרופ' זיידמן) שהצליחו. נשארו 4 מקומות לסדנה הקרובה. לפרטים נוספים: יעל 03-7300829, 050-8818732, גם בשישבת. [email protected] שבת-שלום יעל

טלי אבג

New member
תודה.

מענין מאוד. אני לא מבינה למה ההתעצבנות הגדולה על הכותבת. בסך הכל היא צודקת בענין הדיאטה והתזונה. התאור אמנם קצת מכוער, אבל ב'אמת היא לא בוחרת את מלכות היופי, אז מה'כפת.

../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif הפניית שאלות לרפלקסולוגית

שלום לבנות הפורום. קפצתי לרגע מהכיתה המקבילה (פורום לקראת) כדי ליידע אתכן על אפשרות עקיפה לשאול שאלות בקורס לרפלקסולוגים שנקרא "נשים במעגלי החיים" שנערך ברידמן. ככל שאני בעניין הלנסות יותר זמן מתעוררות אצלי יותר ויותר שאלות בנושא הפוריות ואני מחפשת עוד ידע - קונבנציונאלי ואלטרנטיבי. אחת ממשתתפות הפורום משתתפת בקורס ודרכה הגיעה גם הרפלקסולוגית המטפלת בי שהסכימה לשאול עבורי שאלות שונות בנושא. מאחר שמאגר השאלות שלי מצומצם, חשבתי לפתוח את זה לכולן. אם הצלחתי לעשות את ה קישור אז תגיעו ישר להודעה שלי. אם לא, תסלחו לי על המוגבלות הטכנית ותקפצו לבקר אצלנו.

מכירים אותו ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo165.gif

הערב ב-21:00 יוני בלוך, הכוכב העולה בשמי הרוק הישראלי שהתחיל את דרכו באינטרנט, חוזר לאינטרנט כדי לחנוך רשמית את פורום המעריצים שלו בתפוז. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום, ובזמן השידור- בצ'ט. האירוח יועבר בהנחיית עודד אברהם.
ד"ר אלי גבע, מומחה באנדוקרינולוגיה של פריון, מיילדות וגינקולוגיה, יענה לשאלותיכם בפורום תרומת ביציות הערב ב-20:00. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
בריטני ספירס מצליחה להחזיק שבוע נוסף בפסגת המצעד של גולשי תפוז אנשים עם הלהיט Toxic. כנסו ודרגו את חמשת השירים האהובים עליכם השבוע!

asafrabi

New member
פוריות בגישה הוליסטית ,המשך התוכנית

שלום לכולם
,תוכנית הפוריות בגישה הוליסטית נמשכת. פוריות בגישה הוליסטית הנה תוכנית ייחודית לטיפול בקשיי פריון. הגישה ההוליסטית רואה בגופו, נפשו ורוחו של האדם - שלם. לפיכך בבואנו לטפל בקשיי פריון מתוך גישה זו נפעל לאיזונם של הגוף, הנפש והרוח. מקורם של קשיי הפריון אינו בגוף אלא ברוח ובנפש. כשהם קיימים ברבדים אלו לאורך זמן בסופו של דבר הם באים לידי ביטוי בגוף הפיסי. ניתן להבריא את הגוף הפיסי ע"י שינויים שנעשים במודעות העצמית ובעזרת טיפולים אנרגטיים. בהתאם לכך, כל מפגש טיפולי בתוכנית זו כולל הן איזון אנרגטי (רייקי,ביואנרגיה) והן שיחה תרפיסטית שמטרתם לאזן הן את הגוף והן את הנפש וליצור קרקע "פורייה" לחיים חדשים. לכל שאלה אתם מוזמנים ליצור עימי קשר בטלפון 064-666628 . אסף רבי : מאסטר ברייקי ובדמיון מודרך ככלי טיפול הוליסטיים, מנחה קבוצות מוסמך לפיתוח מודעות עצמית. עוסק בריפוי בעזרת מודעות עצמית, רייקי וכלים נוספים כשנתיים וחצי. טלפון : 064-666628. Mail : [email protected] כמה מילים על רייקי : רייקי הנה שיטת ריפוי טבעי באמצעות הנחת כפות הידיים. הרייקי פועל הן במישור הגוף והן במישור הנפש .במישור הגוף הרייקי מסייע לאיזון ההורמונאלי ,מעורר תהליכי הבראה ומחדש את החיות באיברים. במישור הנפשי הוא מקדם תהליכי מודעות, מסייע בשחרור מתחים רגשיים ואחרים ומשרה תחושה של רוגע ונינוחות. בהצלחה לכולם והמון אהבה, אסף

oreni6

New member
תוספת../images/Emo22.gif

אשמח להוסיף מידע נוסף... הרחם הוא תמצית הנשיות ובית היוצר הנשי, מכאן אפשר להבין כי יש בעיה בתחום זה. הנה כמה אפשרויות: רצון להשאר ילדה קטנה, חשש מביטוי הנשיות הכרוך בהריון, אי אמון ביכולתה הנשית, הערכה עצמית נמוכה בתחום הנשיות, מכל אלה יתכן גם קושי ביצירת קשר זוגי, אנרגיות נשיות נמוכות. כנ"ל לגבי איכות וכמות הזרע אצלינו הגברים... ייתכן גם כי הסיבה הינה פיזיולוגית/כרומוזומית/גנטית בלבד (סליחה שזה נשמע פשוט כ"כ) אבל שווה לבדוק.. אופן הטיפול המומלץ: 1. מודעות והבנה לצורכי האישיות. לענין זה טוב להשתמש בפרחי באך. 2. תמיכה פיזית ע"י טיפולי מגע: רפלקסולוגיה, שיאצו, מסז` וכ. 3. תזונה מותאמת למצב האנרגטי והפיזי שלה. 4. דמיון מודרך לספיגת המיומות. ממני אורן מטפל ומטופל יחדיו יום מקסים

רחלה4

New member
../images/Emo92.gifכתובת מכון גנטי - עפולה

שלום לכוווולן (ולכולם), אני מהמשקיפים בשקיקה כמעט על כל מה שנכתב, והחלטתי לראשונה להשמיע קול, אני (42), בטיפולים שנתיים, 2 הריונות שלא התפתחו, IVF שהופסק באמצע וכו'........המון חוסר מזל
אז לאחר ההקדמה, אשמח לעזרתכן, האם למישהיא מידע על כתובת המכון הגנטי בעפולה? לשם הומלץ לי להגיע לבדיקות טרומבופיליה...אודה מאוד.

לי מ ו ר

New member
יש לי טלפונים

04-6495210 פקס 04-6494469 הוא נמצא בתוך בית חולים העמק. את נכנסת דרך הבניין החדש, חוצה אותו ויוצאת מול בית הכנסת. הוא בדיוק מאחור.

בולה101

New member
../images/Emo124.gif למטופלות הדסה עין כרם

לכל מטופלות הדסה עין כרם. בתחילת ובמהלך מאי נפתחת קבוצת תמיכה של מטופלות IVF שתתקיים בירושליים. הקבוצה תכלול עד 12 משתתפות קבועות ותקיים כ- 10 מפגשים שבועיים. הקבוצה מונחת ע"י עובדת סוציאלית של הדסה דורית גרינשטיין המתמצאת בכל מה שקשור לטיפול הן מהבחינה הפיזית והן מהבחינה הנפשית רגשית והפסיכולוגית. רצוי לציין שהמפגשים הם חינם וביוזמתה של האחות הראשית המקסימה של המחלקה - נצחייה. אני אהיה שם. מומלץ בחום והלוואי שלא נצטרך להשאר שם עד הפגישה האחרונה מי שמעוניינת מוזמנת לשלוח לי מסר על פרטים.

למעלה