פיפל!!!!

מישהי 111

New member
../images/Emo32.gif פיפל!!!!

טוב, היום זה אמור להיות יום טוב, כי היום המפקד שלי אישר לי להגיע עד 18:00 בערב, מה שאומר שיש לי איזה חצי יום פנוי ותיכף אני אעשה גם כמה דברים. אז מגניב לי.... תכלס פשוט דיברתי בהיגיון... אני לפעמים ממש יכולה לאהוב את העובדה שקל לי לשכנע אותם... אבל היום ימים שמצליחים להוציא לי את המיץ.. קיצר, עוד יום בלי הרבה צבא... חחחח.... אולי אני אספיק לראות את עמיר- שד"א היה לו יומלדת ביום שישי, אבל הוא לא חזר הבייתה ורק היום הוא חוזר אז אני בשאיפה לפגוש אותו קצת...

FreakOfNature

New member
פששש... יפה יפה

פשוט סמרטוטים המפקדים שלך... אני עוד עלול לחשוד שקורה שם משהו שבזכותו את מקבלת כ"כ הרבה טובות...
כפרעעעעעעעעעעעעעעע

../images/Emo45.gif שיחקת אותה ../images/Emo13.gif

איזה כיף זה יום חופשי
(אין לי עבודה היום)

מישהי 111

New member
חחח....

אל תדאגו.. שום קומבינות ושום ניי ניי ניי ניי פשוט ככה זה... אם אין מה לעשות למה להגיע כ"כ מוקדם ולא לעשות כלום? אני אבוא, אראה השיר שלנו, אהיה עם חבורת קצת ואעוף לישון... חחח... לא יותר טוב?

מישהי 111

New member
יאללה זמני תם...

אני זזה עכשיו לתחנה המרכזית בראשון ומשם נוסעת לב"ש וכמובן שמשם לבסיס... שיהיה לכולם שבוע טוב.... ביי אנשים.... מקווה להיות פה עוד יומיים שוב.

רובע

New member
נצל"ש:$

טוב אז קראתי את כל השרשור העצום[!!!!!] שעשיתם לג'ן ולמרות שיש כמה מקומות שממש בא לי להגיב..אין לי כוח:$ אז אני סתם אנצל"ש הודעה כדי להגיד לג'ן [או גברת חציל אננס פון-משו איך שאת מעדיפה:$] ברוכה הבאה מקווה שתהני פה..
דרך אגב..אני רובי, בת 17, נעים מאד

רובע

New member
אההה כן..ורק רציתי לשאול איך גרמת

לאנשים בפורום להתנהג כאילו הם על סמים? מפחיד ביותר...זה השרשור הכי הזוי שראיתי עד עכשיו [שלא לדבר הכי ארוך:$]... בכל מקרה..זה טוב
שפיות גם ככה מוערכת יותר מדי....

../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif

מצטרפת לשאלה
וגם איך גרמת להם להשאר כל כך הרבה זמן בפורום? מקווה שזה ימשך... אולי רק בזכותך

מישהי 111

New member
כן.. בוא'נה, אפילו אני לא

הצלחתי פה כמו שהיא... מוזר....אני זאת ששינתה והפכה את כל הפורום... מפרגנת.. חחח... סתם, ברוכה הבאה..

../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif

מי יודע, אולי יש לה כוחות אל טבעיים?!? גמאני מפרגנת

למעלה