פינת התרבות

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך

לולי80

New member
ובכן

מה שלומכן? הפרזנטציה הייתה נהדרת.... זו זה בצם פרזנטציית אמצע, אמצע תהליך - הצגה של הנושא של הפרוויקט גמר. כל אחד מאיתנו (הסטודנטים מהמחלקה) בחר מתוך רשימת מנחים נתונה מנחה (יוצא שלכל מנחה יש בין 2-6 סטודנטים שהוא מנה, תלוי במנחה כמובן) אני בחרתי במישהי מדהימה שכבר בשנה א' אמרתי בליבי שאני אבחר בה (אני מאוהבת בה לחלוטין) אני מרגישה שהיא מבינה אותי ושהיא עושה לי טוב - גורמת לי ליצור... עכשיו, כל מנחה אמור להפגש עם כל סטודנט שהוא מנחה 45 דקות שבועיות על מנת לראות כיצד התקדמנו במהלך השבוע . לא יושבים עם סטופר . לפעמים יושבים יותר או פחות לפעמים לא נפגשים כי אין מה להראות... כשאני איתה אני פשוט רוצה לשבת לה על הברכיים ולהסביר לה על העבודות שלי רוצה להגיד לה שאני רוצה שהיא תאמץ אותי, אבל מלבד מבט מעריץ.....אני מתנהגת "נורמלי"...:) בכל אופן לעניננו: הקיצר כל אחד מהסטודנטים במחלקה (כ-40 מינוס איש) תלה את הפרוייקט שלו (כמובן שהרעיון משתנה מאחד לאחד) כאשר הפורמט של הפרזנטציה הוא שכולנו (כל המנחים והסטודנטים) עוברים מחדר לחדר ומביטים על הפרוייקטים כל אחד מהסטודנטים מדבר 2 -5 דקות וזהו. המנחים לא מגיבים. המטרה של העניין היא פשוט לראות איפה כל סטודנט עומד. המנחים רשמו לפניהם הערות. ובסוף הפרזנטצייה הם עשו ישיבה וכל אחד יעביר את הערות שלו למנחה האישי. והמנחה בפגישה האישית יעביר לנו מה אמרו במהלך השבוע הקרוב, אני מאוד במתח. אני הייתי אחרונה מבין כל הסטודנטים, גם כמה סטודנטיות נתנו לי ביקורצת חיובית וגם כמה מנחים שאלו אותי לטכניקות וכו.. אז ההרגשה הכללית היא טובה.. מחר או מחרתיים אני כבר אדע מה הם אמרו... באופן אישי אני מאוד שמחה ושלמה עם הפרוייקט שלי שזה הכי חשוב בסופו של דבר... זהו... אני מאחלת לכולן שבוע טוב ונטול (פליז פליז פליז) גשם
!!!!
לול נ.ב ymz כנפיים וסקלי , תודה על ההתעניינות....

ymz

New member
../images/Emo32.gifפינת התרבות

אתמול הייתי בהצגה בכורה של "מינכהאוזן - כל האמת על השקר" בגשר. נהניתי מכל רגע וממליצה לכן בחום ללכת לראות את ההצגה ולזכות בכמה שעות של חיוך בלתי נגמר. מגיע לנו לחייך לפעמים. וכמו שמינהוזן היה אומר: "אנא מכם, הניחו את הרצינות בצד. הבעה רצינית אינה סימן לחכמה, רבותיי! כל השטויות שבעולם נעשות כשהבעה רצינית מרוחה על הפרצוף. חייכו, רבותי, חייכו!"

תודה על העדכון! ושאלה -

בזמנו רצית לעשות פרוייקט שקשור בנשוא הפורום. האם זה הסתייע בסופו של דבר? שבוע טוב ומוצלח!

לול...

כשאני קוראת את ההודעה שלך... אני ממש גאה בך! אוהבת הכי את: " באופן אישי אני מאוד שמחה ושלמה עם הפרוייקט שלי שזה הכי חשוב בסופו של דבר..." כמה נכון. אכן עשית דרך ארוכה מהפעמים הקודמות, ויש לך בהחלט במה להיות גאה - בעצמך! שיהיה בהצלחה ושבוע נפלא, חיבוק ענק

לולי80

New member
אז ככה

בנוגע לשאלתך ספי: הרעיון הראשוני שלי היה לקחת את הרגשות אותם אני מרגישה בעקבות מות אימי, לעשות מעיין "בקר שוק" ואפילו כבר התחלתי בזה, איך אתן פה בפורום מתארות את הכאב שלכן במילים רציתי לדעת האם יש איזושהיא חפיפה, תיאורים שחוזרים על עצמם אצל כולנו... ובכן,הצגתי את הרעיון מול המנחה של קורס פרוייקט הגמר (לא זאת שדיברתי עליה בהודעה הקודמת - החמה והאוהבת אלה אחת אחרת...) היא גילתה רק באותו רגע שאני בת ללא אם... בכל אופן היא הייתה מאוד עניינית ואמרה לי:" תשמעי נושא כזה זה בעייתי הוא אישי מדי, אי אפשר לתת על זה ביקורת כי הוא כל כך אישי: או שאת תעלבי או שפשוט אין מה לומר כי זה עולמך האישי והפרטי אז איזה ביקורת אפשר לתת על זה, ותחשבי טוב טוב האם את מוכנה להחשף כך מול המון של אנשים. האם את מוכנה שיבקרו את הנושא הזה..."... בכל אופן עשיתי חושבים עם עצמי אם אני אעמוד בזה... אני אהנה מהספק ואגיד לעצמי שאני אעמוד בזה, ובכל זאת אני אשנה נושא.. חשבתי שלא משנה איזה נושא אני אבחר, הכאב והשפה האישית שלי יבואו לידי ביטוי .. ואז הרעיון עבר אבולוציה אז אחרי השיחה הזו עברתי לנושא מוטציות שזה נושא ענק יידה יידה יידה ואז התחלתי לצלם את הצל של עצמי ויצא נושא חדש ומרתק.... כמו שכתבתי כתב ידי מורגש השפה האישית שלי שם הכאב שם.. רק שלא כל אחד מבין ורואה וזה טוב לי... זו השנה היחידה שבא אני נותנת לי ללולי דרור מחשבתי ויצירתי.. וטפו טפו .. זו השנה הכי טובה שלי השנה... חבל שחיכיתי עד עכשיו אבל כנראה לא הייתי מוכנה קודם, לא הייתי בשלה.. אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא ... לא?!
שיהיה ערב טופ
לול נ.ב ורדה תודה תודה על המילים החמות .. מתחבקת בחיבוקך....

../images/Emo13.gif [מחייכת]

תודה, יקרה. גם לחייך צריך, וגם לצחוק צחוק בריא. ויש מקום בהחלט להזכיר זאת ... ותודה שאת מזכירה לי שכבר מזמן לא הייתי בתיאטרון, ורוצה ללכת! ואם כבר תרבות, רציתי לנצל"ש ולומר לכן שאני קוראת עכשיו את "החיים הסודיים של הדבורים". אני קוראת אותו בזכות ההמלצה שלכן. היה לי קצת קשה להתחבר אליו בהתחלה, אבל עכשיו זה זורם וכייפי. אמנם אין לי הרבה זמן לקרוא, אבל אני משתדלת כל יום קצת לפני השינה ... בשביל הנשמה. ואז אני קוראת איזה פרק או כמה עמודים, ומשום מה, בתור הגיבורה אני כל הזמן רואה את דארקי לנגד עיניי ...

ymz

New member
לפני כמה שנים קבעתי לי חוק

חצי שעה ביום אני קוראת ספר וזו אחת ההחלטות המוצלחות שלי וגם לא ממש קשה לביצוע.

החלטה מצויינת!

אני גם אנסה ליישם אותה. ואגב, בזכות ההודעה הראושנה שלך, הזכרתי לחברה שלי את החלטתנו ללכת להצגה כל פרק זמן [התירוץ הרשמי הוא שיהיה לנו לאן ללבוש בגדים אלגנטיים...
] ועכשיו אנחנו מחפשות הצגה ומועד מתאימים. אז שוב

ymz

New member
שמחתי לתרום את חלקי

יש לי עוד 2 הצגות זוגיות במנוי לגשר, אחרי זה חשבתי לעשות בבית לסין או בקמרי. אחותי לא מזמן הייתה בבית לסין בהצגה "מקווה" ואמרה שמאוד נהנתה. מחברה אחרת שמעתי המלצות חמות על "כל נדריי" של אנסמבל תיאטרון הרצליה. אז הינה לך עוד המלצה :))

Darkmatter

New member
היי, רק עכשיו קראתי את ההודעה הזאת.

בדקתי על מה הספר מדבר ואין לי מושג איך את רואה אותי בתור הגיבורה. את יכולה בבקשה להסביר למה?..

נראה לי שאם תקראי -

תביני ... משהו באיפיון שלה, בקשיים שלה, בתבונה שלה, ברגישות שלה, באימפולסיביות שלה, בתהליך שהיא עוברת ... לו'דעת איפה בדיוק לשים ת'אצבע. תקראי, ואז אשמח לשמוע מה דעתך.

פרח75

New member
../images/Emo207.gif חתונה מושלמת

הייתי בהצגה "חתונה מושלמת" לפני כמה ימים ופשוט לא הפסקתי לצחוק. למי שאוהב קומדיה של טעויות, זה המקום בשבילו. הצגה מדהימה

למעלה