פיינל חור!

nuly bar

New member
../images/Emo32.gif פיינל חור!

כן כן אני יושבת לי בבית וצופה במשחק כמו כמו ערס מאוורר חריץ (בעצם לא...זה כדורגל...כדורסל זה משחק הרבה יותר אינטילגנטי!) עם חולצה צהובה ופיצוחים והכל! בינתיים המשחק לא משהו...היתה פתיקה טובה של 7-0 למכבי, אבל מהר מאד הרוסים עקפו והישראלים (אז מה אם יש שם רק ישראלי אחד!) התחילו לשחק כמו הומאים! לדעתי אפשר היה להחליף את המכנסיים שלהם בחצאית מיקרו-מיני ורודה- הם היו מרגישים הרבה יותר נוח! (ולא שיש לי משו נגד הומואים...ארררג שונאת פוליטיקלי קורקט!!!!!) אין, מכבי פשוט חייבת לנצח! אחרי 5 נצחונות ברציפות יש מהם ציפיות, אז שיפסיקו לנשוך כריות ויתחילו לשחק!!!!!!!! יו...2 מטר זה כל כך סקסי...

nuly bar

New member
אה...לא משהו... ;)

חחחח סתם, עם המטר 60 שלי גם מטר 70 נראה לי גבוה...

nuly bar

New member
להתראות גביע...

הולך להיות לך קצת קר, אני מקווה שתסתדר במוסקבה... איך הפסדנו ככה?! איך זה קרה?!

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo79.gifאווווווווווווווווווווף

אפילו אני ראיתי תמשחק.... חבל חבל חבל ודרך אגב סלומון אפילו אני לא מפילה ככה ת'כדור פשוט באמצע שומקום..(או שכן) אה רגע אבל אני גם לא קולעת.... טוב לומשנה קיצר חבללללללללללללללל

פרקשון

New member
אוווו נשמה שלי

אני חוזר לבית ספר עכשיו אז אולי תהיה לי הפסקה ב11:45 ונשב ככה על סיגריה בכל מקרה את תקראי את זה רק כשתחזרי הביתה אבל מזה משנה סוף פסוק אהעאהאעהאעאהעאהאעה נגמר המגן בתנ"ך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל הברזתי שמנמן ../images/Emo3.gif

חחח כשראיתי אותך בתחנת אוטובוס שמה.. נקרעתי חח, כרגיל היה לך אוכל ביד. [סליחה אמרתי אוכל.. התכוונתי לחיה מתה בתוך פיתה]. מחר יום אחרון שלך לא? אם אתה לא בא להיפרד חבל לך על הזמן...

xibit22

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חיה מתה בתוך פיתה חחחחח

פרקשון

New member
מבריזנית

החיה היתה מתה אולי אבל טעימה טילים במיוחד עם החומוס המת על ידה מחר אני לא בא תראי אותי ביום שישי :)

הברזתי גם היום ../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואו אני אוהבת להבריז
איך יום שישי? לא סיימתם ללמוד היום?

פרקשון

New member
תפסיקי! לא יהיו לך ציונים! באמת!

יום שישי מגן באזרחות (אמ אמ אמא שלו זונה)

למעלה