פייבוק למי יש מחפשת חברות לפייסבוקאחת כבר יש לי נכון זאתי
א א ג מ י ם New member 11/3/09 #1 ../images/Emo32.gifפייבוק למי יש מחפשת חברות לפייסבוק אחת כבר יש לי נכון זאתי
ז זאתי2 New member 11/3/09 #2 1055 לא מספיק לך../images/Emo35.gif יש תחרות שלא ידעתי עליה? מצ'וגעת. עם כל כך הרבה חברים, אי אפשר לעקוב מה כל אחד עושה...... זאתי is: סובלת מסחרחורת בעבודה, כי היא עובדת במשרד ללא חלון.
1055 לא מספיק לך../images/Emo35.gif יש תחרות שלא ידעתי עליה? מצ'וגעת. עם כל כך הרבה חברים, אי אפשר לעקוב מה כל אחד עושה...... זאתי is: סובלת מסחרחורת בעבודה, כי היא עובדת במשרד ללא חלון.
י יה-יה New member 12/3/09 #26 ממש עולם ומלואו ../images/Emo6.gif חברה ואח... את החברה את לא מכירה... היא מכירה אותך? יה-יה (שעדיין לא מבינה מה לעשות עם השניים וחצי חברים שיש לה...)
ממש עולם ומלואו ../images/Emo6.gif חברה ואח... את החברה את לא מכירה... היא מכירה אותך? יה-יה (שעדיין לא מבינה מה לעשות עם השניים וחצי חברים שיש לה...)
א א ג מ י ם New member 12/3/09 #23 לךא יכול להיות שלא קיבלת אני לא יכולה לשלוח עוד בקשה כי שלחתי כבר אחת
T talital2000 New member 12/3/09 #27 אני חושבת שמצאתי אותך בפייסבוק שלחתי הודעה אני חושבת שמצאתי אותך בפייסבוק שלחתי הודעה בתקווה שזו את בכל מקרה, ראיתי שיש 3 כמוני בפייסבוק, אני זו שתמונת הפרופיל שלה היא במצפה התת ימי
אני חושבת שמצאתי אותך בפייסבוק שלחתי הודעה אני חושבת שמצאתי אותך בפייסבוק שלחתי הודעה בתקווה שזו את בכל מקרה, ראיתי שיש 3 כמוני בפייסבוק, אני זו שתמונת הפרופיל שלה היא במצפה התת ימי
נ נייטנייט New member 11/3/09 #6 לי פעם היה פייסבוק..עד ש... שכחתי תסיסמא שלי ואיך נכנסים אז אין לי חברים וגם לא חברות ואפילו אין פייסבוק.. מישהי רוצה להות חברה שלי,גם בלי הפייסבוק?
לי פעם היה פייסבוק..עד ש... שכחתי תסיסמא שלי ואיך נכנסים אז אין לי חברים וגם לא חברות ואפילו אין פייסבוק.. מישהי רוצה להות חברה שלי,גם בלי הפייסבוק?
י יה-יה New member 12/3/09 #25 ../images/Emo7.gif אני יושבת פה ובוכה. קרעת את לבי. זה בטח כ"כ קשה להיות בלי חברים וחברות ועוד בלי פייסבוק. אגב, יתכן שיש קשר בין קציצות הטונה שלך לזה שאין לך חברים? יה-יה
../images/Emo7.gif אני יושבת פה ובוכה. קרעת את לבי. זה בטח כ"כ קשה להיות בלי חברים וחברות ועוד בלי פייסבוק. אגב, יתכן שיש קשר בין קציצות הטונה שלך לזה שאין לך חברים? יה-יה
נ נייטנייט New member 12/3/09 #31 יאללה יאללה,פתחתי פייסבוק חדש../images/Emo6.gif עכשיו יהיו לי חברות,נכון?נכון?
נ נוגה ומאדים New member 11/3/09 #7 לי יש../images/Emo13.gif ולרוב אני שם אם תרצי אתן לך את השם המלא שלי
M memko New member 11/3/09 #14 1,056 חברים יש לך???../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif פופולרית את גם התמונה שלך מקסימה!!!
1,056 חברים יש לך???../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif פופולרית את גם התמונה שלך מקסימה!!!