פיטנגו

../images/Emo32.gif פיטנגו ../images/Emo124.gif

מה עושים עם שכנים שהחליטו לפני חודש לשתול דשא חדש. מאז הם משקים, כל בוקר!!! שעה שלמה!!! את הדשא, ואחרי כל זה, עומדים אחר הצהריים עם צינור ומשקים את העצים מסביב שבבוקר הושקו על ידי הממטרות... והכי מעצבן: מכיוון שהם שומרי שבת, אז ביום שישי הם משקים פעמיים, שעה בכל פעם כדי שלא יפספסו חלילה יום. אני לא יכולה לסבול את זה יותר, זה משגע אותי והם... מצפצפים על כולם. יש איזה מלשינון שאפשר לפנות ולהתלונן עליהם? לא מבינה מאיפה האטימות החצופה הזו.

פיטנגו4

New member
../images/Emo13.gif

ניסית לדבר איתם? אני שולחת לך במסר אפשרות נוספת - (לא הלשנה)

פיטנגו4

New member
המלשינון

מיועד בעיקר להלשנון על גופים ציבוריים דוא"ל [email protected] לחלופין, אם רואים השקיה של מדשאה ציבורית, אז לוותר על אנונימיות ולכתוב מכתב על השקיית המדשאה הציבורית נגד החוק, ולכתב את: ראש הרשות, סגנו, מנהל מחלקת תפעול, גינון, סביבה, והכי חשוב- היועץ המשפטי. זה פועל מיידית.

msvnk

New member
מסבירים להם שהם שתלו דשא ולא בריכה

ושאין שום סיבה בעולם לבזבז כ"כ הרבה מים על הדשא שיקר לליבם. ת'כלס אין לך יותר מדי מה לעשות. עוד מעט התקנות החדשות יכנסו לתוקף והשכנים שלך יקנסו על זה ותאמיני לי שכשהם ירגישו את זה בכיס הם יחשבו פעמיים. אגב, התקנות יותר מדי דרקוניות. בדיוק אביב לביא הכתב הירוק של מעריב כתב שגם אצלהם בבית עם משפחה עם מודעות לחסכון שמקמצת בכל מקום שאפשר, הוא עדיין צפוי לשלם תעריפים גבוהים ולספוג קנסות.

גרזנית

New member
הדשא שלי

במצב מתקדם של ייבוש, ממש כואב לי הלב. לפני 14 שנה שתלנו, בעלי ואני, שתיל שתיל שלו באהבה. אבל את שאר הגינה אני לא מתכוונת לייבש!

ק י א ר ה

New member
אצלך לפחות הם משקים משהו שצומח

אצלי השכן משקה יום יום את החנייה שלו, את המדרכה ואת הכביש שלפני הבית. כל יום עם צינור מנקה את כל האזור. בזבוז מים מטורף, וכשהעזתי להעיר לו הוא אמר שלא ממש מעניינת אותו הכינרת...

למעלה