פורים

../images/Emo32.gif פורים ../images/Emo151.gif

מי התחפש פה ? חוגגים אצלכם בקהילה היהודית ? מה קורה אצלכם .. אני עשיתי קוקיות בשיער היה מגניבב

Odish16

New member
וואווווווווווו

לא התחפשתי.. אבל לפחות אמא מכינה אוזני המן...איזה כיף.............. איזה קהילה יהודית איזה נעליים?

לא יפה גיאלי

אבל אני עדיין מת עלייך
אני אתחפש לישו וישאלו אותי למה לא התחפשתי חי חי חי PS i love hippies i almost am one

ציקהלה

New member
אני חושב שאת מכירה את כל החברים שלי

כדי לקבןע מה או מי אוהבים אותי.....

ציקהלה

New member
שאת טועה...

אני לא יודע אם כולם מחבבים אותי בצ'ט אבל אני יודע על לפחות כמה שדיי מחבבים אותי.... מכן נובע שהאובזרוציה שלך היא מהתחת שוב את אומרת משהו בלי לדעת... אני לא חושב שדוקטור רשע שונא אותי כמו כן אני לא רואה גם את נעמה... היא לא כל כך שונאת אותי... אני מקווה שאני צודק.... וגם לישו ניפטרו הבעיות איתי... מיכאן אני מסיק שאת מדברת שטיות ואין לך מושג מה את אומרת... ושאפילו שלהשים לב לדברים קטנים את לא יכולה.... אני מקווה שאנשים אחרים בפורום לא ישנאו אותי כי זה לא עוזר לאף אחד והתחלתי להנות פה דווקא אחרי קצת שיפוצים שהרוב עברו פה!!! אז שיהיה לך יום טוב..... תילמדי לפחות להתבסס על דברים שאת רואה ולא ממציאה.....

kit k@t

New member
אתה מעצבן,

כמו שהחתימה שלך אומרת את מעדיף להגיד משפטים מטומטמים מפשוט לסתום את הפה ולא לומר כלום. ולמה לבוא לפורום ולעשות "שיפוצים" לאנשים פה? אולי פשוט להשתלב יותר טוב? קאט

gabriela r

New member
../images/Emo65.gif

אני לא התחפשתי אבל אח שלי הקטן התחפש לטלטביז... הירוק.... פסה אבל חמוד...

למעלה