פורים

Pooh9

New member
../images/Emo32.gifפורים../images/Emo148.gif

טוב אז פורים מתקרב [עוד שבועיים?] למה אתם מתחפשים? למה התחפשתם בעבר? רעיונות לתחפושות. הכל פה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif נסיכה[?!]

סתם בא לי חצאית טוטו, כתר ושרביט פלסטיק. ועוד לא אומרת כלום על מה אני הולכת לעשות בשיער.. שכבר מלא בצבעים מוזרים ודהויים.. אה ובכלל פתאום יש לי חלק שורשים לבנים מרוב צביעות XD אמאא!

P A T D F A N

New member
הממ בגלל שאני כלכך לא מקורית

ואין לי זין להשקיע .. סתם לסקול גירל כזאתי .. סטייל חצאית סקוטית ועניבה.. בעע . יש למישהו רעיון חמוד שלא דורש הרבה השקעה לעצלניות כמוני ? :]

Rose131

New member
נמ

למה אתם מתחפשים? הפתעהD: למה התחפשתם בעבר? שנה שעברה לבקבוק קולה

ביחד עם חברה שלי../images/Emo223.gif

אני למלאך סמוי[שהתחפש לשטן] והיא לשטן סמוי[שמתחפש למלאך] אל תשאלו אותי איך עדיין לא קנינו כלום

sheryl crow

New member
וואי כבר פורים!!!!

וואי אני אוהבת פורים אבל אין לי כוח להשקיע למה אתם מתחפשים?לדריה (התוכנית הישנה הזאת שהייתה ב-MTV) כי חברה טובה שלי אמרה לי שאני דומה לה למה התחפשתם בעבר?אני וחברה שלי התחפשנו לכיפה אדומה פרחה-לבשנו שמלת מיני אדומה גרביוני רשת ובסלסלה היו בירות וחפישות סיגריות ריקות חח זה היה ענק רעיונות לתחפושות. אפשר להפוך כל דמות ילדים לפרחה-זה נחמד אני לא יודעת למה....אפשר ביתלג'וס...וכל מני אני לא יודעת....

Pooh9

New member
טוב אז..

כמו כולם שהייתי קטנה התחפשתי לליצן, מלכת אסתר מיני מאוס ואז בביצפר-הייתי שלגיה בכתיה א' ומלכת הברביות [WTF] בכיתה ב ג? אין לי מושג. ד-לא זוכרת. כיתה ה? הולנדית [ובמושב הייתי הודית] כיתה ו-שכולן התחפשו למורדים הייתי קאובויות כיתה ז' הייתה תינוקת כיתה ח' כיפה אדומה [תחפושת שאילתרתי יום קודם אז היה מאעפן] והשנה? טוב.. אז הציעו לי פו הדב אבל לא פו הדב רגיל כמו התחפושות של הילדים הקטנים [אלא ללבוש חצאית צהובה ,חולצה אדומה שרשום עליה POOH ואזניים וזה] ואם לא? אז בטח אני סתם אשים את האוזניים של מיני מאוס על הראש ואלך ככה. חפרתי.

Pooh9

New member
אה נזכרתי

כיתה ד' או משהו התחפשתי לפנתר הורוד. אין לי מושג למה.

נמ

להסתובב מסביב לערד 5 שעות בערך ולהיות מוקפת בבנות שמתלבשות כמו שרמוטות, זה לא כזה תענוג, את יודעת ><"

Rose131

New member
היא לא התכוונה לכעוס,

היא חולה בהפרעה אנטי סוציאלית - פסיכוטית (התנהגות אנטי חברתית) [באמאשלי.]

Rose131

New member
לנשום עמוק ספיר,

פנימה...החוצה....פנימה...החוצה.... לשמור על המילים הלא נחמדות בפנים, את לא צריכה אותן.. לנשום.. לנשוף.. לנשום...לנשוף.... [יהיה טוב
] [נו, לפחות אני משעשעת את עצמי]

למעלה