- פוליטיקה

../images/Emo32.gif - פוליטיקה

כולם - שרשו לכאן את עמדתכם (ימנים שמאלנים), ובאיזו מפלגה אתם תומכים!

מפלגת הלימור

למה אתה שואל? אני לא יודעת באיזה עמדה אניא בל אני יודעת באיזה עמדה אמא שלי-אבל מי אמר שאני אלך לפי הדעה שלה? אניע וד צעירה כדי שתהיה לי דעה משלי יש לי דעה מגובשת בנתיים....

התחקת אותי!

מדובר פה בפוליטקה אפילו השרים שלנו לא יכולים להתנהג כמו מתורבתים... כאלו גט דה פיקט'ר אם הם יכולים ...... (וואלק זה נשמע מה זה סנובי איך שאמרתי את זה נכון?חחחח)

PopPy

New member
../images/Emo31.gif

דווקא ביום של התוכנית האחרונה ויום לפני החצי שנה לייצר עוף מיותר שיגרום לריבים?

מנהיגב חזקה לעם חזקה

לימור לא תביא שלום ולא תשמור עלינו אבל היא יפה מאוד מטבריה עד אשדוד המצב קשה לאללה נלך רק לאחור ישראל צריכה לימוווור לעתיד שחור חחחחח

חחחח מותק אם תתקן אותי יהיה לך הרב

הרבה הרבה עבודה יש לי מליון טעיות כיא ני כותבת מהר....

אטא6טט

New member
שאלה : למה אתם לא נכנסים לצאט ???

זה יכול להיות נחמד אם תיכנסו לצאט ( דרך תפוז בראש הדף ) וככה גם נכיר אחד את השני יותר טוב .... וכמבון לדבר על רק בישראל .... לימור שמעון שוקי כל מה שיבוא לכם לדבר עליו .... אז אם אתם רוצים להיכנס לצאט אז תגידו לי שאני גם יכנס ועוד משהו היום רק בישראל לא ב 8 וחצי וגם לא ב 9 ורבע היום זה ב 9 ו 12 דקות אז שימו לב .... לפני רק בישראל יש מדריך קושניר ( חחחח לא שאני יראה את זה אבל סתם שתדעו ) ואני בטוח שהפרק היום האחרון יהיה מצויין ... !!!

מנצלת שרשור-ראיתם מה היה עכשיו ???

דקה לפני החדשות תמיד יש את לימור ושמעון יחד אומרים מה יהיה בתוכנית והראו את לימור מסלקת את שמעון חחח"לך לך!" חחחחח בא לי לבכות ברצינות זה נגמר אני לא מאמינה...:( :( :( גם בפורוםא בריל לאבין עשינו ת'דיוןן הזה בקשר לצ'אט אני לא אחזור על זה.... בכול אופן אני לא נמצאת בשעות המאוחרות של הלילה ובדרך כלל עושים את זה בעשר וסה..ואני לא נמצאת בעשר אפשר לךעשות את זה קבוע לא פעם החודש או חודשיים להפיגש בצ'אט אתם יודעים... רוב הפורמים בתפוז נפגשים כול חודש בצ'אט ועושים מזה כזה ז ענין זה יכול להיות קבוע כול יום לא כזה סיפור....

----רק בישראל היום בתשע ורבע!------

חשבנושזה בשמונה וחצי זה בתשע ורבע אני מקווה שזה יהי פרק ארוווווך אתם חושבים שמיקי גבע יהיה בפרק הסיום? אבל זה לא "פרק הסיום "הגדול כמו שתוכנן התוכנית יורדת מהר יותר בגלל הנפילה הקרובה של ערוץ עשר אז זה לא פרק סיום גדול כזה...... כמו שתוכנן אוף! :( :( :( ואני דמיינתי את מיקי גבע עושה מלא חיקויים כולל כבוד השר!!!(בעיקר כבוד השר הכוונה) אני מתה על מיקי גבע....

אטא6טט

New member
רק בישראל ב 9 ו 12 דקות

היה כתוב בתבל .... וארז טל אמר 9 ורבע אבל תמיד זה מתחיל קצת לפני או קצת אחרי

בדרך כלל מתחילים תוכניות../images/Emo16.gif

כמה דקות אחרי השעה המתוכננת כדי שיותר אנשים יראו פרסומות (תחמנים, תחמנים...)
ניר

למעלה