עצלן ליום שבת

../images/Emo32.gifעצלן ליום שבת

חחחח ממבט ראשון חשבתי שזה המבורגר מי ראה אתמול (כאילו היום לפני חצות) כוכב נולד?! נכון מאיה רוטמן מדהימההה??((ברור!!!!)) טוב אממ מה שלא קשור לטלי לפה.. לילה טוב

באמת עוף עצלן...../images/Emo80.gif

אני מפחדת מהמדריכה שלי במחנות עולים
לא ממש פגשתי אוהת עוד...חברות שלי גורות אותי לזה רק מהיום.. אבל כשדיברתי איתה בטלפון היא נשמעה מזה מפחידה!
.. אני מקווה שיהיה נחמד.. תגיבו לי.. וקשע! משעממם לי רצח! והפורום הזה יותר יבש מהמדבר!!!!

היה כל כך כיף!!!!../images/Emo80.gif

עשינו מחמת צבע ומלחמת מים אחר כך! ואכלנו אבטיח!(שגדל לא על עץ ולא על שיח על הארץ הוא גדל לא בשמש רק בצל!)והתחרפנו לגמרי.. והמדריכות נחמדות! ולא מפחידות!ממש ממש לא מפחידות
אבל עכשיו אני עייפה מתה!התקלחתי ואכלתי מנה חמה.. אז עכשיו אני מתישה את עצמי.. עד שאני לא אוכל יותר.. ואלך לישון.. גרך אגב...מישו יודע איך ואים את הטלנולבה הזאת שהיא רק בפאלפונים בוי או די?

שירוש1989

New member
שמת לב שכתבו עליו

"לא עבר" בשלב המוקדם יותר גם? קיצר רק הוא ועוד אחת זקנה מצחיקה עברו את השלב השני מתוך 40 איש ששרים פגז!!(או שזה בעצם 39, אני גם הבייתי שם
) הוא אחד האנשים החמודים שיש אבל לשיר הוא לא יודע\= וחבל שעשו ממנו צחוק

באמת לא הבנתי את זה...../images/Emo80.gif

הכי הצחיק אותי בעולם שההוא שאישתו יולד והוא באודישן.. ואז הוא אומר לשופטים מה אני יקום יעזוב הכל ואלך.. והשופטים אומרים לו:כן! וזה שהוא לא יודע לשיר די איכזב אותי.. מי ישמע הוא כן יודע לשיר והכל טוב ויפה והוא באמת רוצה צאנס והכל.. אז בסדר נייה.. אבל..הוא לא יודע לשיר!ממש לא יודע לשיר! ועוד דבר שהוא לא יודע זה איפה אישתו יולדת!כאילו..מה הבעיות שלך גבר?!הוא משוגע! וקצת מעצבן.. אבל אותי זה הצחיק...

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

כוכב נולד
היה שם אחד ששר מדהים ויש לו גם דף בבמה חדשה!
אמרי מרמור...מישהו ראה כוכב נולד או סתם מכיר את הדף שלו בבמה?

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifהוא שר את מבול של רונה קי

**קינן ואת קראת לי אסתר של אתי אנקרי

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo6.gifחשבתי על זה

אבל אז זה כזה: טלי?לרדת בגדול?היא לא רזה מידי או משהו בסגנון?

למעלה