עצוב

../images/Emo32.gifעצוב../images/Emo219.gif

נא לשרשר לפה את כל מה שלא קשור לפורום
אז המשהו העצוב- אני לא אהיה באורן,אני אהיה באלון. [בתי ספר ביבנה -.-] כ"כ רציתי להיות באורן,ולא בגלל שאח שלי שם,שיחנק מצידי,הוא ממילא מסיים בי"ס השנה. בגלל שהאנשים שם יותר נחמדים ושמעתי שיש שם אנשים שאוהבים את מכ"ר
. אבל בכ"מ-האלון זה מקום של ערסים ואני יודעת שיש שם רק ילד אחד שפוי. ואיכס,לא בא לי להגיש ערעור ולעבור לאורן,סתם בלאגן. אז ירשמו אותי לבי"ס האיכסות הזה ביום שישי הבא. מה שאומר שאני צריכה להצטלם לתמונת פספורט שוב :|. כי התמונת פספורט האחרונה שלי היא מכיתה ג',והיא נורמלית כמו המורה שלי למתמט'. מצד שני-הוא יותר קרוב לבית שלי והקיוסק שם יותר קרוב. אבל למי אכפת?! תמיד מה שאני רוצה שיקרה-לא קורה. איכס. ><". הלכתי.

Miss Menta

New member
לא נורא.. ../images/Emo109.gif

יהיו ילדים חדשים אחרים. D: כי את לא מכירה את הילדים שיהיו בשכבה שלך..

הלוואי -.- ../images/Emo219.gif

אני בעצם מעדיפה לא להכיר אף אחד פשוט,או אולי בתאדם/בנאדם אחד נחמד וזהו.

../images/Emo210.gifלוטן..../images/Emo24.gif

לא צריך לחשוב שלילי בחיים :) תחשבי חיויבי!
קודם כל תנסי את הבצפר..אני חושבת שעם הזמן תסתגלי לבצפר הזה ותכירי חברים חדשים ותגלי שהבצפר הזה לא רק מקום של ערסים ויהיה לך סבבבה לגמריי!
כל בצפר שורץ ערסים ביימנו..אין מה לעשות חיחי
מקסימום אם יהיה לך ממש לא טוב- תגישי ערעור.. מקווה שיהיה בסדר

אבלאבל../images/Emo219.gif

לא רוצה ערעור,סתם בלאגן P:. נו,נסתדר עם מה שיש *הולכת לחתוך ורידים*.

hilonet14

New member
לפי דעתי

תגישי ערעור! לא משנה כמה בלאגן זה.. זה את שהולכת לבית ספר הזה ולא אף אחד אחר..! אם את רוצה משהו תילחמי עליו..! אם לא תגישי את תישארי באותו בית ספר חרא שאת לא אוהבת, ואם כן אז אז אולי זה יהיה מתיש ומעייף, אבל את תצליחי לעבור, ותאמיני לי יהיו לך כמה ימים של בלאגן, אבל אחרי זה יהיו לך כמה שנים שאת תאהבי! תחשבי על זה שוב =]

המ../images/Emo219.gif

זה לא בי"ס חרא. האלון והאורן הם הבתי"ס הכי טובים ביבנה. אני צריכה לומר תודה שאני באלון ולא בארזים [בי"ס מעפן למופרעים וזה]. אבל ערעור זה סתם בלאגן,ואין לי כוח לזה. אני מניחה שאני אצטרך לחיות ככה >.>.

hilonet14

New member
../images/Emo24.gif אז

שיהיה לך בהצלחה בבית ספר החדש ואת בטוח תכירי אנשים טובים! שבת שלום...! :))

sweet shir

New member
אם זה כל כך מפריע לך אני מציעה לך

עירעור. אבל בתכלס, בסופו של דבר בכל מקום יהיה כיף:) ו.. בכל מקום יש ערסים! אצלנו יש וונאבי ערסים ><

אבל לא כמו ערסים באלון../images/Emo219.gif

יש ערסים מאפיונרים,באמא שלי. הייתי שם כמה פעמים והם מפחידים כ"כ OO". נשתדל לא להתקרב אליהם XD.

sweet shir

New member
כה הכל נראה מפחיד בהתחלה.. חח את

תתרגלי.
אבל... לי יש את הילד הכי מופרע בביצפר בכיתה. ושאני אומרת הכי מופרע, אני מתכוונת שצריך לדחוף לו רטלין. X__X; (ואני עוד נגד רטלין.
) לונורא! שנה הבאה אני כבר לא אהיה איתו! D:

../images/Emo42.gifלוטן../images/Emo24.gif

לא נורא.. גם אני הייתי שנה שעברה בבצפר של ערסים ועכשיו עברתי דירה, אבל בטוח תמצאי שם אנשים נורמלים ונחמדים, בכל מקום יש כאלה..

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלאנורא D:

תראי שתכירי אנשים חדשים בהצלחה בצילום, שונאת להצטלם Oo

כנ"ל :| ../images/Emo219.gif

אוי,אני מסתכלת עכשיו על התמונת פספורט שלי מכיתה ג'. היה לי פונינט
.
.

איב101

New member
אולי יהיו שם גם אנשים נורמאלים ....

תמיד יש אפילו קצת אנשים שהם בסדר , בטוח תמצאי חברים ... ולא נורא ... את תמיד יכולה לנסות להכיר גם אנשים מהבית ספר השני ...

לא נורא מאמי ..../images/Emo24.gif

גמני רציתי ללכת פעם לבצפר שלא קיבלו אותי אליו .. והיו בתי ספר שהייתי אמורה ללכת אבל המשפחה לא נתנה לי .. אבל בסוף הכול הסתדר לטובה
למרות שיש מלאאא ערסים בבצפר שלי .. אני הסתדרתי איתם איך שהו .. ואני מי שאני והם מי שהם .. את לא חייבת להיות כמוהם כדי להשתלב .. ובכל זאת השתלבתי .. אז עכשיו אולי זה נראה לך קצת עצוב .. אבל כשתכירי שם חברים את לא תרצי לעזוב אותם
ואם את עדיין רוצה ללכת לאורן .. את יכולה להגיש ערעור .. לפני שיהיה מאוחר .. ואפילו שזה בלאגן .. בסוף את תקבלי מה שרצית
אז בהצלחה

דורה17

New member
גם לי קרה משו כזה כשעליתי לי'...

הייתי בטוחה שזה קנוניה של משרד החינוך או משו.. להפריד אותי מכ-ל החברים שלי... חברה אחת לא יצאה איתי בבצפר ועוד אני הלכתי לבצפר שנחשב לבצפר עם אחוז הפרחות והערסים הגבוה ביותר! וממש התבאסתי אבל נחשי מה? גיליתי שזה לא כזה נורא ובין כל הפרחות והערסים (שבאמת יש שם מלא) יש גם אחלה של אנשים ועכשיו ממש כיף לי ועצוב לי כי עוד מעט אנחנו נפרדים.. =[ יהיה בסדר! באמת! זה לא כזה נורא..

../images/Emo24.gifתודה כולם D: ../images/Emo219.gif

אתם נורא מנחמים
. אולי יצא לי לפגוש אנשים נורמלים D:. ולא ערסים.

למעלה