עצוב לי

g a l i 2 6

New member
זה בדיוק מה שאני מתכוונת לעשות

אני אצל ד"ר וייסמן בעוד שבועיים ורק אחרי זה אהיה במרפאה בתל השומר ונראה מה הוא יגיד ממה שהספקתי להכיר אותו נראה לי שהוא יהיה בעד לנסות לעשות עוד טיפול ורק אם לא אז ניתוח אבל נראה

זואילי

New member
גלי יקרה

אני יודעת עד כמה זה קשה, אבל נסי לא להתעסק בזה עד הפגישה עם סוריאנו. בפגישה עם רופא הפריון שלי שהייתה לפני כמה חודשים גם העלינו את הנושא של ניתוח נוסף. האמת, אני רציתי. הוא לא התנגד. ואז כששוחחתי עם סוריאנו, הניתוח ירד מהפרק. מה שאני מנסה להגיד זה שעד שלא תשבי עם הכירורג (או עם אחד מצוות הכירורגים) אז ניתוח הוא רק דיבורים בינתיים. לא מעשים. אני מקווה שאני מצליחה להסביר למה כוונתי. יקירה, אל תתעצבי שבניתוח ההוא נכנסת עם ויצאת בלי... תארי לך שהיית יודעת שבגופך נותרה חצוצרה לא תקינה (כמו שלי יש) ואולי היא - היא הגורם לאי ההצלחה? זו בדיוק הייתה הסיבה מדוע רציתי ניתוח. מה שהרוס בגוף ואפשר לשחרר אותך ממנו - זה עדיף על לחיות עם איברים חולים שרק מפריעים. תחשבי על זה שאת מנטרלת כל דבר/גורם שמפריע לתהליך. גם לא בהכרח שהניתוח יהיה רדיקלי יותר. אם זה ניתוח ממוקד פוריות. ועל זה בדיוק צריך לדבר עם המומחים. אח"כ זה הזמן להתבאס

g a l i 2 6

New member
אני מסכימה איתך לחלוטין

פשוט לוקח זמן להגיע להחלטה לא להתעסק עם זה כרגע ובאמת כל יום שעובר אני מתעסקת עם זה פחות והכי חשוב מדברת על זה פחות ולמשפחות למשל לא אמרתי כלום כי בעצם אין מה להגיד בינתיים סתם לתקוע באופק ניתוח? אולי באמת זה רק דיבורים בינתיים מצד שני מחלחלת בי המחשבה שאולי הגורם לאי ההצלחה זה המוקד הקשה הזה בנרתיק ובמעיים והציסטות? כי היו לנו בפעמים האחרונות עוברים כל כך יפים וזה ממש הישג בשבילנו כי אנחנו גם עם בעיית זרע אבל כמובן שאין לדעת מדוע לא נקלטו מה שבאמת משגע זה החוסר וודאות הנוראי שאנחנו חיות בו גם בעולם הטיפולים וגם בעולם האנדו

וואי וואי

בובי אני מצטערת לשמוע, כנראה כאבי בטן זה השוס של הסופ"ש
מקווה שיעבור לך במהרה ושרק היום תזדקקי לכל ה
הנדרש שולחת לך

אוי יקרה ../images/Emo201.gif

אצלי היא הסתיימה ועכשיו עברה אלייך
מקווה שלמרות הכל היא לא תצליח להגיע מקווה שאת ממשיכה עם הגלולות מחכה לתשובה ממך, בטוחה מאוד שזה יעזור לך. בנתיים קבלי

איתנים3

New member
תחזיקי מעמד../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

צר לי לשמוע שכואב לך.. אני בימים קשים נעזרת באופטלגין נוזלי בלילה ונקסין או נורופן (2מינימום) ביום. מקווה שהכאבים יחלפו מהר שיהיה לך שבוע טוב ורגוע בהלצחה בעבודה

kululu2B

New member
אוי, בובה! שולחת ../images/Emo201.gif

וכנראה מצטרפת ממש בקרוב. היום כבר התחילו ההכתמות החומות....

זואילי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לשמחתי (
) זה כנראה היה גל אנדו להזכיר לי שהכל זמני
אז אני סוגרת רגליים חזק ועוצרת נשימה ולא מוותרת על שום גלולה ואותה נביילה עשתה אחורה פנה (הלוואי). עד להתקף פחד הבא...

חברתי לכאבי מחזור בלי מחזור ../images/Emo25.gif

נראה לי שזו לא הפעם הראשונה שאנחנו "מקבלות" מחזור ביחד
תגעגעת

זוזו../images/Emo24.gif

ומה שלומך היום? זוכרת שגם לי בתקופה של הדקא הארוך... בין לבין היו לי סימני מחזור (ללא מחזור)... כולל ה"שחרור" הפתאומי לאחר העצירות
ומעט כאבים ברגל ימין...
ענק עם גירוש של כל הנביילות למיניהן!!

למעלה