עצבני

olive oil

New member
../images/Emo32.gif עצבני

אבל איכשהו קשור לאופנועים, מי אמר למי ובאיזה הקשר "איזה עגלההההההההההה"

ennicka

New member
אני דווקא שמעתי את זה כמה פעמים

בשעור ספינינג..

בשעור הספינינג היחיד שהייתי,עקב

בעיות ברכיים (תשאלי את הערבי) אני (כמובן..) התמקמתי מאחור,ומה שראיתי ממרום מושבי בהחלט לא בא עם הביטוי עגלה. אח.....

LY 192

New member
על התמונה הזו נאמר את העגלה מושך

הסוס ואותי מושך ה...וס אופאנינאניינה

ennicka

New member
המיקום בהחלט חשוב

באופן אישי במקרה הזה אני מעדיפה לשבת מאחורי עגלים

Le Duke

New member
עדר של חיות מטומטמות

לפחות היו מחברים את הגלגל לגנרטור והיו עושים משהו מועיל

mishmishoid

New member
נו, עצם העובדה שהיה שם גבר מזיל

ריר שנהנה מהמופע זה כבר משהו מועיל... לא?

LY 192

New member
במחקר שנערך בטקסס גילו שאורך

האיבר הגברי הממוצע קצר ב-2 ס"מ מעומק האיבר הנשי הממוצע. זה אומר שיש רק בטקסס מאות ק"מ של איבר נשי מבובז. תחשבו על זה

LY 192

New member
נשים נשים . עוד לא הבנתן שגברים

ואופני ספינינג, אם סובבתן אותם יום שלם ,ועדיין לא התקדמתן מטר ,אז משהוא דפוק בשיטה ?

ennicka

New member
אסביר בקצרה

כי אחרי הכל זה פורום סופרמוטו... את השאר תמצא בקומונה של חליל הדרך, יכולה להיות כל מיני, היא יכולה להיות העבודה (על אנדורפינים שמעת?), הדרך יכולה להיות הקילוגראמים המושלים ומוחלפים בשרירים, היא יכולה להיות סיבולת לב הראה שנבנת ומאפשרת ביצוע סוגי ספורט אחרים (רכיבה?) ועוד הרבה דברים אחרים. אבל הכי חשוב, הדרך שלי היא לא הדרך שלך... לדעתך זו עדר? לך על זה, תחשוב ככה, ואל תעשה ספינינג. לי זה עובד... אחלתי לחייל בהצלחה

Le Duke

New member
אסביר בפשטות

כי אחרי הכל את נקבה... למה את חושבת שמענין אותי להזיע בשביל שאחר כך אוכל להזיע עוד יותר? העסק עובד כך: אני מזיע ומקבל שכר (על זוזים שמעת?). גם לשלם לחדר כושר וגם לסבול? למה מי מת? אבל הכי לא חשוב ,הדרך שלך לא מענינת אותי. איחלתי לדודה מהוועד למען החיל בהצלחה בהמשך דיוושה במקום.

Le Duke

New member
בוודאי שלא הבנת

דרך אגב ,היות ואת פונה לבכיר ממך בשרשרת הפיקוד ,להבא הקפידי לשאול "כמה סוכר?" ולא לנסות כוחך בנדב"ר.

LY 192

New member
ועל זה אמרה פעם גולדה מאיר

למשה דיין כשאיחר לישיבה בפעם המי יודע כמה בטענה שהיה בדיון אחר: "דיונים דיונים אבל פעם הבאה תבוא בדמן."

LY 192

New member
דרך ,ועוד קצרה זה לא מה שעובר בין

שתי נקודות? בספינינג הרעיון הוא שלא זזים מהנקודה לא? אחרת זה כבר "טור דה פרנס"
בדיוק אתמול נגמר אחד.

LY 192

New member
רות סוף- ב- 6 הערב אני מזיע בגרושים

בשפיצרינג. מי בא ??? יהיה גם שטח רמפות וספינינג
טעות יהיה ספידינג

למעלה