עצבני של יום שני

KooCHa

New member
../images/Emo32.gifעצבני של יום שני

אפשר נכון? איפה זה סטאררס הולו בדיוק בארצות הברית? הכי מצחיק בארץ >> http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=202205

סטארס הולו היא עיירה בדיונית אשר

ממוקמת בקונטיקט בארה"ב. תחפש/י איפה נמצאת "ייל" או הרטפורד וזה פחות או יותר באזור.... יום טוב

KooCHa

New member
באמת? זה לא קיים?

יואו... האמת זה היה נראלי מקום נחמד למדי.

ירוקה18

New member
מקום נחמד?

חח היית רוצה לגור עם אנשים כאלה הזוים? קריק טיילור מיס פאטי בבאט . ללכת לישיבות עירייה עם אנשים כאלה? שכל הזמן יש אירועים ופסטיבלים מוזרים ? .זה אמנם מעשיר את העלילות והופך את הסדרה לטובה ולמעבר ללורלי ורורי והרומנים שלהם אבל לא הייתי רוצה לגור שמה במציאות.

סקווצ

New member
בלי קשר

[אם אנחנו באוף שדווקא כן קשור לבנות גילמור] עוד מעט מסיימת לראות את העונה ה6
[נשאר לי חצי שעה מהפרק האחרון]

סקווצ

New member
חח אוי זה מבאס../images/Emo3.gif

טוב זה די ברור שאחרי 7 עונות סידרה בד"כ הולכת למטה עדין מתלבטת אם להתחיל לבד או לחכות שזה יגיע לאישהו ערוץ אולי

smiley chloe

New member
סיימתי עם הבגרות בתאטרון!!!

..המעשית- עשינו הפקה בבצפר והיה ממש כיף!! זהו הרגשתי צורך לספר
אז איך עבר עליכם השבוע?

o0Invisible0o

New member
מזל טוב!!../images/Emo9.gif

אוי אני כל שנה הייתי הולכת להפקות של תאטרון, לא יודעת איך אצלכם..אבל אצלנו ההצגות לרוב טובות ועל רמה!!
השנה כבר לא הלכתי.
[שנתיים אחרי שסיימתי!!] השבוע? מעניין..

נפרדת מכם לשבועיים../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

מחר ב03:00 [שזה בעצם היום...
], קיצר זה מסובך עם השעות והכל....03:00 של יום ראשון..חחח אני קמה, נוסעת לנתב"ג, וטסה לקוסטה ריקה!!!!!!!!!!!!! יייייייייייהההההההה!!! אז רק רציתי לאחל לכם חופש נעים, תהנו המון, תנוחו, ותנצלו אותו כמה שיותר! אני אנסה אולי להתחבר איזה פעם-פעמיים לאינטרנט ואבוא לבקר פה!!
בכל מקרה-אני אוסרת עליכם לשכוח אותי!!!!!
אם מישהו רוצה לדבר איתי, הודעה דחופה וכו'...שישלח לי מסר
(יותר סיכוי שאני אבדוק קודם את המסרים מאשר את הפורום..) ואם הוא רוצה אני יכולה גם לתת לו את המייל שלי במסר
בקיצור========>>>>> חג מעולה לכולכם! שמח ונפלא! XD אוהבת המון, מור הלוויתן!!!

למעלה