עם

miri362

New member
ואת יפתי כאן אז תיכתבי משהוא

שיעיר את הישנים ואת השכנים גם

miri362

New member
אני בהחלט טיפוס פשוט../images/Emo6.gif

חוץ מיזה קררררררררררררררררר

שלומי969

New member
טיפוס טיפוס

אז את טיפוס פשוט שקר לו אז הוא שותה קפה לבד? מה את תמניה?

miri362

New member
תיזהר עם התמניות

יש כאן כאלו והרבה וממש ממש לא למרות שבמראה אני דיי דומה להן שחורה מתולתלת עם גוון עור חום ועניים חומות רק מה לעשות העדה שבה נולדתי להוריי המדהימים(שיהיו לי בריאים) השאירה את חותמה על אחוריי....אני..... ממוצא תוניסאי......

miri362

New member
ואתה תישלח בדיחה אצלך זה נשלף....

מהשרוול וכל אחת בצבע

גלי10

New member
לי , לא היה שום ../images/Emo6.gif בעוף

לפחות עם הכותרת אפשר היה להתחשב בעוף שלי גם אם התחבר לעוף מחוייך.
תודה על תשומת ה

גלי10

New member
אני N D R ????

מה גם שאין תגובה כזו. אפשר קישור ? או שמא מחקת גם את זה? ( את מפנה אותי לקבל תשובה מהודעה מחוקה?) אין לי מושג על מה את מדברת. גם אם ענית ( ולא מצאתי) אני ותמיהתי עומדות בפני עצמן. ועומדות בעינן. לא ענית לי אפשר גם לאמר "טעיתי" לפעמים. לא יכאב לך. מבטיחה. לי כואב יותר היום. האמיני לי. לי בוכה היום. ושוב , זה לא עצם השירשור , זו הכותרת האומללה שהענקת לו שמראה כמה את באמת קוראת את מה שאת משרשרת. לי נראה שזה יותר חשוב לך את מי את משרשרת או מוחקת מאשר את מה. דפקא אתמול בא לך להצחיק את האומה? ועכשיו התגובה הזו ? "ראי תגובה לNDR " (?) טכנוקרטיות לשמה. זה מה שיש לי לאמר. ניהול , אין כאן. זה ברור.

° זואי °

New member
גלי חומד

אולי במקום להתתעצבן ולקחת ללב, כי יש לך כבר מספיק דברים לדאוג להם... פשוט תכתבי את ההודעה מחדש בשירשור חדש משלו? ככה זה לא משורשור להודעות אחרות ואין שום סיבה לשרשר את זה.

deena

New member
כיוון שNDR

בחר להגיב בשמך בפורום, התגובה שלי היתה אליו, כנ''ל גם המסר שנשלח אליו, ותגובתו שם בשמך. אם את בוחרת שאנשים אחרים יתנהלו בשמך, התגובה תהיה אליהם ולא אלייך, צר לי. אני מודה ומתוודה שהיה טעות, ולא השכלתי לקרוא את ההודעות בשרשור על
. אני מתנצלת שהודעה שבחרת לשרשר להודעה שהנושא שלה היה הזמנה ל
ועוגה בפורום, היתה על נושא כל כך כאוב. אני מצטערת שההודעה על ה
שורשרה לשרשור
. את צודקת, לא קראתי את 4-5 ההודעות בשרשור בנושא
. אחת מהן היתה ההודעה שלך על כמה את מודאגת. אילו היית בוחרת לפתוח הודעה ראשית בה את מספרת על הכאב שלך, אף אחד (כולל אני) לא היה חושב לרגע לשרשר אותה ל
. השרשור המוטעה שלי נבע מתוך הטעות הזה שלך. טעיתי שלא קראתי הכל. סליחה. אני חושבת שאפשר להבין מהיכן נבע הטעות שלי. באותה מידה, כמו שזואי כתבה לך מעליי, יכלת פשוט לפתוח הודעה נוספת, בלי קפה, ולכתוב על הכאב שלך, ומבלי להתרעם על טעות שלי שנבעה מהטעות שלך. אני טועה. אמת, שריר וקיים. שוב, סליחה. מקווה שהבת שלך תמצא במהרה ותשוב השלווה והרוגע לביתך ולמקלדתך.

גלי10

New member
התיאוריה מעניינת ../images/Emo13.gif

וגם העובדה שכאן זו הודעה שלי ולא של אף אחד אחר שכתב בשמי ואילו את בתשובה הפנית אותי לתגובה מחוקה שאפילו לא הספקתי לראות ואין לי מושג מה היא. אבל , מקבלת את התנצלותך. ושוב מדגישה - עצם השירשור לא היה מוטעה בעיני ולקחתי אותו בחשבון מראש , כאשר השתרשרתי לנושא "כאבי בטן" , רק הכותרת שלו פגעה בי ויכולה הייתה להימנע בקלות. וכאמור מקבלת ת'התנצלות על כך. ובכולופן , תודה על ההתייחסות והאיחולים.
אמן.

למעלה