יש לכם חבר שקוראים לו דודלי? בא לכם לרוץ לחנות של הקוסם קוק ולפתוח את דלת הקסמים? פורום הטלויזיה החינוכית 23 מבקש את עזרתכם וקורא לכם להצטרף אליו למאבק להחזיר למסך את הסדרות הקלאסיות שכל כך אהבנו. הכנסו לקישור הבא ואולי גם אתם תזכו לקחת שוב בלי רשות את המפתח של חביתוש: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/petitions_main.asp?id=1726
איכשהו אף פעם לא יוצא לי לעקוב אחרי התוכניות האלה למרות שאני רוצה.. אבל גם ככה נמאס מכל התוכניות שירה/ריקוד האלה שעושים להם 2589745 עונות. ד"אאא- היום האלופה.. תראו !!:]]
רק אני ככה או שגם לכם ממש משעמם בחופש הזה ? בכל מקרה החופש אצלי התחיל חרא...אתמול היה מבחן ואני לא מרגישה טוב =\ אבלללללללל..אבא הזמין לי ,לאחותי הקטנה ול2 חברות שלי כרטיסים לסופרלנד ליום רביעי וויהיהיהיייי תאקט
יופיעו שם..מחכה לזה כ"כ. הפעם האחרונה [והראשונה] שהייתי בהופעה שלהם זה היה ביום העצמאות של כיתה ז' או ח'..ואני בי"א אז עבר מלא זמן.. קיצר חפרתי. נו עזבו זה השעמוםם... מה איתכם ? איך החופש ?
קצת מרגיזזז אתמול נפרדתי מחבר שלי הזבל הזה...והיום היה לי תגבור ויש לי שתי עבודות לעשות בסוציולוגיה שמתחילת שנה היא אמרה לי להגיש לה חח ובספורט (בגרות)...וכבר נמאס עליי לסכם מחלות חח