עם שאלון ^_^

../images/Emo132.gif../images/Emo41.gifהזמנה לקומונה שרוטים שרוטות../images/Emo132.gif|

הזמנה לקומונה שרוטים שרוטות
תפוזים יקרים
אני מזמין אותכם להצטרף לקומונה שרוטים שרוטות לדבר
לשחק
לצחוק
לחפור
להציק
וכל מה שתרצו
קומונה שרוטים שרוטות מחכה לכם ונקבל אותכם בברכה
בשרוטים תכלו לדבר כל כל נושא שבעולם לפתוח כמה הודעות שאתם רוצים
אז השרוטים מחכים לכם
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=25892 אמ..
השריטה החלשה סיבוב 1 יצא לדרך בואו להשתתף http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=25892&msgid=20096565
ועל הדרך חוקי הקומונה
http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=25892&msgid=20094934
יש תפוזים
פתחו הודעה ותצטרפו
http://www.tapuz.co.il/communa/addMsgCommuna.asp?Communaid=25892

../images/Emo32.gif עם שאלון ^_^

יאללה לענות
צבעים: צבע שיער: צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: צבע פלאפון: צבע בלוג: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: צבע חזיה: צבע רקע במחשב: האם יש לך: אח/ים/יות: דיסקמן: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: מחלה סופנית: חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו: האם אי פעם: התחבקת: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת קשות: התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר: ניהלת רומן סודי: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת: עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל: ובכללי: שם: גיל: מאכל אהוב: שתיה אהובה: כיתה: לאן יוצא בדרך כלל: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים: היית אצל פסיכולוג? היית אצל פסיכיאטר? חשבת על התאבדות? הרגשת דחוי? נכשלת במבחן? כתבת שיר? ניגנת על כלי נגינה? אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מקלל הרבה? ישן הרבה? אוכל הרבה? אוהב שוקולד? שמאלני/ימני? מה דעתך על הומואים ולסביות? מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? שבוע מעולה

../images/Emo60.gifאני../images/Emo9.gif

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: אממ שחור
צבע קיר בחדר: וורוד
צבע מצעים: לבן-וורוד צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: שחור-אפור צבע בלוג:
צבע חולצה: שחור צבע מכנס: אפור צבע תחתונים:
צבע גרביים:
צבע חזיה:
צבע רקע במחשב: חום האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן חיית מחמד: לא,לצערי
טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: חס וחסה חברים סטרייטים: יאפ חברים הומוסקסואליים: יאפ מערכת סטריאו: לא:( אחותי הזבלה לקחה לי
האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי:כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא
ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: אממ יש מצב
הלכת מכות: בטח קיבלת פנס בעין: סופו יהיה מר של מי שייתן לי פנס בעין הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לאXD הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בטח בישלת: כה עשית בייביסיטר: כה הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כה מישהו הציל את חייך: כן איחרת לבית-ספר: הרבה הברזת מבית-ספר: הרבה מאוד
הבנאדם שאתה הכי אוהב: אמא ואבא
החג האהוב עלייך: פסח הסרט האחרון שראית: אממ..לא זוכרתD: הסדרה האחרונה שראית: פלוריסיינטה הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: :S השיר האחרון ששמעת: החדש של ווית'ן^_^ עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: ממ כרגע לא מאוהב/ת:
אכלת כלי כתיבה: משהו כזהO: נפגעת מאוד ממישהו:
זרקו עלייך מאכל:
ובכללי: שם:מעין גיל:17 וחצי מאכל אהוב:פיצה שתיה אהובה:קולה כיתה:יא' לאן יוצא בדרך כל:כל מיני מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק מה היחס עם ההורים:אחלה בחלה היית אצל פסיכולוג?כה היית אצל פסיכיאטר?כה חשבת על התאבדות?כה הרגשת דחוי?כה נכשלת במבחן?כה כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?גיטרה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?רעo_O מקלל הרבה?כןX: ישן הרבה?יותר ממה שאני ערה אוכל הרבה?לצערי אוהב שוקולד?מאוד
שמאלני/ימני?ימנית מה דעתך על הומואים ולסביות?שיהיה להם בכייף
מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים?כן|

West Doll

New member
עונה../images/Emo98.gif

צבעים: צבע שיער: שטני. צבע ציפורנים: רגיל
צבע קיר בחדר: בננה
צבע מצעים: אממ כרגע תכלת. צבע מקלדת: לבן. צבע טלפון: אפור ושחור. צבע פלאפון: אפור ושחור. צבע בלוג: אין. צבע חולצה: אדומה. צבע מכנס: ג'ינס. צבע תחתונים: חדירה לפרטיות
אבל אדומות
צבע גרביים: אפורות. צבע חזיה: מי החרמן שחיבר את השאלון?
צבע רקע במחשב: איזה צבע? זה וונטוורת'
האם יש לך: אח/ים/יות: אחיות. דיסקמן: יש איפשהו במגירה. חיית מחמד: יש, לצערי
טלוויזיה בחדר: יש. מחשב בחדר: יש. מחלה סופנית: חס וחלילה
חברים סטרייטים: ברור
חברים הומוסקסואליים: יש
מערכת סטריאו: ברור. האם אי פעם: התחבקת: כן. נמשכת למישהו פנוי: כן. התאהבת קשות: לא ממש. התאהבת בידיד: לא. נמשכת למורה בבצפר: קודם שיהיו נורמלים
ניהלת רומן סודי: לא. ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן. אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: בחיים לא! זה אחד הפחדים שלי
הלכת מכות: כן. קיבלת פנס בעין: לא. הרכבת עדשות: כל יום, דה. דחפת מזלג לשקע חשמל: לא
הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן חחחחח בישלת: כן. עשית בייביסיטר: כן. הרגת מישהו: נמלה נחשב?
פגעת במישהו: לצערי, כן. מישהו הציל את חייך: כן. איחרת לבית-ספר: כן. הברזת מבית-ספר: כן. הבנאדם שאתה הכי אוהב: כולם במשפחה שלי ואת החברה הכי טובה שלי. החג האהוב עלייך: ל"ג בעומר
וחנוכה נחמד. הסרט האחרון שראית: בקולנוע? "זרה מושלמת" בטלוויזיה? עכשיו היה "באטמן חוזר" הסדרה האחרונה שראית: "עקרות בית נואשות" הדבר האחרון ששתית: דיאט קולה. המחשבה האחרונה שלך: מעניין אם קטי נפרדה מנתי. השיר האחרון ששמעת: השיר שהתנגן בסוף הסרט של באטמן
עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן. נסעת בכבאית: לא
אוסף משהו: לא. מאוהב/ת: לא. אכלת כלי כתיבה: לא
נפגעת מאוד ממישהו: כן. זרקו עלייך מאכל: חחח יכול להיות. ובכללי: שם: חן. גיל: עוד שלושה שבועות 18
מאכל אהוב: פנקייק
שתיה אהובה: דיאט קולה. כיתה: י"ב! לאן יוצא בדרך כלל: לגינה
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: היפ-הופ. מה היחס עם ההורים: מעולה, תודה. היית אצל פסיכולוג? בגיל שש אני חושבת. היו לי סיוטים בלילה
היית אצל פסיכיאטר? לא. חשבת על התאבדות? לא. הרגשת דחוי? לא. נכשלת במבחן? חחח ברור. כתבת שיר? לא. ניגנת על כלי נגינה? כן, בכיתה א' נראה לי
אם כן, על מה? חלילית. איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? אחלה. מקלל הרבה? יותר מדי
ישן הרבה? לפעמים. אוכל הרבה? חחח יותר מדי. אוהב שוקולד? מכורה
שמאלני/ימני? בדעות או ביד? בכל מקרה, בשני המקרים- ימנית. מה דעתך על הומואים ולסביות? שיהיה בכיף. מתנגד להתנהגות החרדים הקיצוניים? לא מזיז לי.

למעלה