עם סטטיסטיקו

../images/Emo39.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo109.gif

הערב, בשעה 19:30, תתארח לייב ב-BlogTV מירי בוהדנה, כוכבת התכנית המצליחה קרוב לוודאי. שרשור השאלות כבר נפתח בפורום ואתם מוזמנים לשרשר אליו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1569&msgid=80646465
כבכל שבוע, גם הערב, בשעה 22:00, יגיע ל-BlogTV המתמודד/ת המודח/ת של התכנית לרדת בגדול. שרשרו שאלות כבר עכשיו בפורום הרשמי! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1538&msgid=80822097 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
מחר, יום חמישי בשעה 10:00 בבוקר תתארח גאולה שינה, מנחת קבוצות בנושאי הורות ומשפחה, ותענה לשאלות הגולשים בפורום הורים לילדים עם מחלות. הורים לילדים עם צרכים מיוחדים מכל הסוגים מוזמנים לשאול שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=741&msgid=80824905
תחרות החיוך הכי הכי יש לכם את התינוק הכי חייכן והכי מדהים? בואו להשוויץ בפרי הבטן שלכם! שילחו תמונות של החיוך הכי מדהים של ילדכם ותוכלו לזכות בפרסים. http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=63

Blue Aura

New member
../images/Emo210.gif שאלון אסיטואציות. ../images/Emo12.gif

כולם יודעים איך משחקים
יופי. המילה הראשונה היא "הראל מויאל".

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo32.gifשאלון...

בלילות משעמם, אז אני ככה מסתננת לפורום שכוחי אל בתפוז
ומצאתי ת'שאלון הזה-קצת הרחבתי אותו אבל לא נורא
שכחתי כבר מאיפה לקחתי אותו
מוזמנים לענות...{הדר ואסי, מצטערת שפתחתי עוד שרשור
<
...>} שם, שוב: שיר אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם השתכרת עד אבדן חושים? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו\י? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? יש\אין חבר: גובה: פירסינג\ קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות ראית מישהו אהוב? ב24 שעות האחרונות ראית מישהו שנוא? ב24 שעות האחרונות התרגשת? ב24 שעות האחרונות עשית משהו חשוב? ב24 שעות האחרונות התעצבנת על משהו סתמי? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מה? האדם האחרון שהתקשר אלי: האדם האחרון שדיברתי איתו באייסיקיו/מסנג´ר/וואטבר: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? האם צחקת על מישהו בעל מום? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? אם כן, מה את/ה שומע/ת? מי החבר/ה הכי טוב/ה? מי החבר/ה הכי טוב/ה שאנחנו מכירים-מהפורום? הגעת בזמן האחרון למצב כפית? מהו הדבר הכי חשוב בחיים? מהו הדבר הכי לא חשוב בחיים? דבר אחד שאת/ה אוהב/ת אצלך? דבר אחד שאת/ה לא אוהב/ת אצלך? נמצא/ת בחוג מסויימת? אם לא, באיזה חוג היית רוצה להיות? חתולים או כלבים? שטן או מלאך? חם או קר? מתוק או מלוח? בנים או בנות? שחור או לבן? תקווה או אכזבה? קיטשי או ציני? האם אי פעם... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? צחקת עד כדי דמעות? הלכת מכות רציניות? שברת משהו? הברזת למשהו חשוב? שיקרת לחבר/ה טוב/ה? הגענו לסוף...ולסיום-איך היה?

shir828

New member
רקע שהכנתי..

בשבילכם אבל לשימוש אישי בלבד!!! לא לשים באתרים או משהו.. תהנו...

Blue Aura

New member
../images/Emo32.gif סתם בא לי שאלון. ../images/Emo210.gif

מוזיקה:
איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב לשמוע
איזה זמר אתה ישראלי אתה הכי אוהב
איזה זמרת ישראלית אתה הכי אוהב
איזה להקה ישראלית אתה הכי אוהב
איזה זמר מחו"ל אתה הכי אוהב
איזה זמרת מחו"ל אתה הכי אוהב
איזה להקה מחו"ל אתה הכי אוהב
תן 10 שירים שאתה הכי אוהב ותדרג אותם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
אוכל:
אתה אוכל קורנלפקס בבוקר
מה אתה שם בסנדוויצ'ים שלך כשאתה הולך לבצפר
איזה קורנפלקס אתה הכי אוהב
אם אתה צמחוני.. אז למה חלטת להיות כזה
איזה רשת של המבורגרים אתה יותר אוהב
מקדונלד'ס, בורגראנץ' או בורגרקינג
אוהב מעדנים אם כן אז ספר איזה..:
זה או זה
שתייה מוגזת או לא
גבינה צהובה או לבנה
גוטג' או סקי
קורקה קולה או אר סי קולה או בכלל פפסי קולה
צ'יפס מטוגן או צ'יפס חטיף
קיץ:
מה תעשה בקיץ הקרוב
אוהב ים
אוהב בריכה
איזה ארטיק על בטוח תקנה
שוחה עם מצופים
מה אתה הכי אוהב לעשות בים להשתזף, לשחק מטקות להתרחץ בים..: אתה אוהב את הקיץ בכלל
מה עדיף יותר להישאר בבית עם המזגן הכיפי או לצאת לים או לבריכה
מה הדבר שאתה הכי שונא בקיץ

../images/Emo160.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo73.gif

מוטי אמברם, מנהל מחלקת הספורט של עיריית ת``א, יתארח הערב בשעה 19:00 לייב בבלוגTV בפורום ת"א. שרשרו כבר עכשיו את שאלותיכם בנושאי בריאות, כושר והקשר ביניהם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=47360 לאתר פרוייקט בריאות בעיר הגדולה: http://www.tapuz.co.il/bari/
דרוש לוגו לפורום מוזיקה יפנית- אתם מוזמנים לעצב לוגו לפורום ולזכות בפרסים מפתים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1578&msgid=81091852
פורום אירוסמית´ ממשיך את המסורת המוצלחת ועורך גם הקיץ, זו השנה השלישית ברציפות, את טורניר שירי אירוסמית´: "אירוליג 2006 - שלוש בראש" לפרטים נוספים ולהשתתפות, הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=47254
יוצאים לטיולים עם הילדים? אז למה לא להשתתף בתחרות נושאת פרס? תחרות הצילומים של פורום הורים מטיילים יוצאת לדרך ואתם מוזמנים להשתתף ולזכות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1507&msgid=80687628

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifושיהיה לי מה לעשות,עונה../images/Emo9.gif

שם, שוב: אדר...
שיר אהוב: Addicted.BTHE ו-Heaven...ובמזן האחרון Iris תוכנית טלוויזיה אהובה: יש מלא
נגיד שחברים
האם אי פעם עישנת? לא
האם אי פעם שתית אלכוהול? לא יודעת, נראה לי ששמו לי משהו פעם בקולה
האם אי פעם השתכרת עד אבדן חושים? אה, לא
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? בטחחח
האם אי פעם בכית על מישהו\י? כן, הרבה פעמים האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא נראה לי
יש\אין חבר: אין
אני כולה כיתה ז' {אני צריכה להתרגל להגיד ח'
} גובה: 1.56 פירסינג\ קעקועים: עגילים באוזניים, ורוצה בפופיק/אף ב24 שעות האחרונות בכית? וואלה, לא
יום מיוחד
ב24 שעות האחרונות צחקת? כן, המון...אבל לא כי היה מצחיק, זתומרת גם, אבל גם סתם כי היה היום יום שווה
ב24 שעות האחרונות ראית מישהו אהוב? כן
ב24 שעות האחרונות ראית מישהו שנוא? כן...
ב24 שעות האחרונות התרגשת? כן, זה היה מזה מוזרר ב24 שעות האחרונות עשית משהו חשוב? אמממ כן
ותפרתי היום, אנשים! כבוד 4 מי! ב24 שעות האחרונות התעצבנת על משהו סתמי? לא, שזה גם מוזר... ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אני בריב עם מישהי כבר הרבה זמן, נחשב?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? מה? אמממ בקבוק מים ומתנה לחברה שלי
האדם האחרון שהתקשר אלי: *בודקת שיחות נכנסות* ענבר האדם האחרון שדיברתי איתו באייסיקיו/מסנג´ר/וואטבר: עכשיו אני מדברת, עם אלה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים: נמממ... לא יודעת מה לענות על זה
נקסט
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא בדיוק
האם צחקת על מישהו בעל מום? לא! אני שונאת ת'אנשים שעושים את זה, הם מגעילים אותי יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן, חיים של כמה אנשים מסויימים אחרים... שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא, אבל נראה לי מגניב
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 18 {מה, נו
} יש לך פלאפון? כן
הענתיקה השולטת שלי למי אתה מתקשר הכי הרבה? בזמן האחרון לליאור, ליטל, מאיה, אורס...פיי הרבה אנשים, לא זוכרת
איזה צלצול יש לך? BTHE
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא, כולם ישנים...
אם כן, מה את/ה שומע/ת? אמרתי לא!
מי החבר/ה הכי טוב/ה? לא יודעת, נניח מאיה
מי החבר/ה הכי טוב/ה שאנחנו מכירים-מהפורום? נממ ליאור וליטל, שאני יכולה לשגע אותן 24 שעות ביממה
{|חשה|
} הגעת בזמן האחרון למצב כפית? כמעט
מהו הדבר הכי חשוב בחיים? {קישטשיייייייית} למצוא אהבה {כולם ביחד-אווווו...} מהו הדבר הכי לא חשוב בחיים? אנשים טיפשים
דבר אחד שאת/ה אוהב/ת אצלך? נממ שאני מצחיקה, בעיקר את עצמי אבל
דבר אחד שאת/ה לא אוהב/ת אצלך? יכולה להיות צינית מדי, מתעצבנת בקלות ולוקחת כל דבר ללב נמצא/ת בחוג מסויימת? חוג מסויימת?
אממ כן, הייתי, היום היה השיעור האחרון
ג'אז והיפ הופ
אם לא, באיזה חוג היית רוצה להיות? אמרתי כן!
חתולים או כלבים? חתוליםםם
שטן או מלאך? שטן
חם או קר? קר
מתוק או מלוח? מתוק בנים או בנות? בנות {בלי קשר אליי, הן פשוט אולכלוסייה עם יותר טאקט, בד"כ...} שחור או לבן? שחור תקווה או אכזבה? אממ תקווה, די ברור לא?
קיטשי או ציני? ציני
האם אי פעם... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? יש לנו מן מטאטא שהוא שואב אבק כזה מיניאטורי, והיו אורחים אז כולם עזרו, ואני שאבתי...נחשב?
בנית טירה מחול? באאאארור, הכי שווה!
היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? איזה, גם לא על הברכיים של אבא-מקסימום מהצד אני שולטת בהגה... צחקת עד כדי דמעות? כן, היה משעשע
הלכת מכות רציניות? הבאתי למישהי נעל בראש, אבל היא לא החזירה לי {אני לא גאה זה
<אולי קצת
>} שברת משהו? כן... הברזת למשהו חשוב? אמממ לחזרות שהיו כל יום בערך, אבל הודעתי מראש למרות שההיא לא מתה על זה
חוצמזה לא
שיקרת לחבר/ה טוב/ה? שקר לבן
אבל מעבר לזה לא הגענו לסוף...ולסיום-איך היה? דרך טובה להעביר את הזמן

Blue Aura

New member
לא פותחים הודעה חדשה על רקע. ../images/Emo189.gif

אלא עם את מתכוונת לשרשור יצירות שזה בפורומים שיש הרבה אנשים שמעצבים דברים על נושא הפורום ומראים אותם בפורום. נחמד מאוד אבל לא נראה לי שזה רקע, כאילו רק הרכבת כמה תמונות וכתבת "Kelly Clarkson". תקנו אותי עם אני טועה.

Blue Aura

New member
../images/Emo210.gif ועונה. ../images/Emo189.gif

מוזיקה:
איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב לשמוע
רוקפופ. איזה זמר אתה ישראלי אתה הכי אוהב
לא אוהבת ישראלים. איזה זמרת ישראלית אתה הכי אוהב
^^. איזה להקה ישראלית אתה הכי אוהב
^^ איזה זמר מחו"ל אתה הכי אוהב
גם אין. איזה זמרת מחו"ל אתה הכי אוהב
נושא הפורום. איזה להקה מחו"ל אתה הכי אוהב
הגוגו דולס, הובסטנק, 3 דורס דאון. תן 10 שירים שאתה הכי אוהב ותדרג אותם: 1.The Goo Goo Dolls - Become 2.All I Know 3.Pink - Who Knew 4.The Goo Goo Dolls - Stay With You 5.Why 6.The Goo Goo Dolls - Better Days 7.Go 8.The Goo Goo Dolls - Well Be Here 9.TTWLI - Orlando - 07-17-05 10.Walk Away
אוכל:
אתה אוכל קורנלפקס בבוקר
לא. מה אתה שם בסנדוויצ'ים שלך כשאתה הולך לבצפר
טונה וגבינה ולפעמים פסטרמה. איזה קורנפלקס אתה הכי אוהב
כריות.
אם אתה צמחוני.. אז למה חלטת להיות כזה
לא צימחונית אבל לפעמים יש לי ארוחות כאלו. איזה רשת של המבורגרים אתה יותר אוהב
לא אוהבת המבורגר.
מקדונלד'ס, בורגראנץ' או בורגרקינג
^^. אוהב מעדנים אם כן אז ספר איזה..: דנונה ומילקי.
זה או זה
שתייה מוגזת או לא
לא. גבינה צהובה או לבנה
לבנה. גוטג' או סקי
לא אוהבת קוטג'. קוקה קולה או אר סי קולה או בכלל פפסי קולה
קוקה קולה.
צ'יפס מטוגן או צ'יפס חטיף
לא זה ולא זה.
קיץ:
מה תעשה בקיץ הקרוב
עבודה. אוהב ים
קצת. אוהב בריכה
איזה ארטיק על בטוח תקנה
לא יודעת. שוחה עם מצופים
פחח, מגיל אפס אני שוחה. מה אתה הכי אוהב לעשות בים להשתזף, לשחק מטקות להתרחץ בים..: להתרחץ. אתה אוהב את הקיץ בכלל
לא משהו. מה עדיף יותר להישאר בבית עם המזגן הכיפי או לצאת לים או לבריכה
מזגן.
מה הדבר שאתה הכי שונא בקיץ
חום

a k c

New member
אלוהים ישמור- כמה עוד אפשר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ורצוי מאוד שהאנשים שם ירצחו אותה, כי אם לא- אני יעשה את זה(אפילו שהיא כבר מתה...
)!!

a k c

New member
אמאלאאאאאאאא!!!!

מהמממייםםםםם!!!
אבל הכי אהבתי את השלישי...

למעלה