על נצלש"ים ומה שבינהם

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo32.gif על נצלש"ים ומה שבינהם

מזה זה נצל"ש
נצל"ש פירושו = ניצול שירשור למה טוב הנצל"ש? אם יש לנו הודעה שאנחנו לא רוצים לפתוח בשבילה שירשור שלם אז אפשר לצרפה לשירשור קיים איך אני יודע איפה לצרף את הנצל"ש? חפש את השירשור שהכי הכי מתאים
שירשור שהכי מתקשר לנושא בו אתה רוצה לכתוב מה לעשות אם אני לא מוצא שירשור כזה? אם לא מצאת שירשור שמתאים לנושא שלך תשים את הנצל"ש בשירשור עם הכי פחות תגובות כדי למנוע אי סדר שרשר את הנצל"ש להודעה הראשית ולא לתגובות
אנשים אני רואה שיותר ויותר נצלש"ים נפתחים ולכן כתבתי את ההודעה הזאת נסו בבקשה ללכת לפי ההוראות הנצל"שים לפעמים גורמים לאי סדר וזה לא נוח ולא נעים לקריאה נצל"ש מיועד בעיקר לנושאים שלא מצריכים תגובות רבות אחרות אם יש לכם נושא שאתם יודעים שמצריך הרבה תשובות ותגובות פתחו נושא חדש אל תשכחו שתמיד עומדת בפניכם האפשרות להוסיף
במידה ולא קיים כבר שירשור כזה בעמוד אני ממש מבקשת למען הסדר הטוב אל תעשו בלאגן הודעות שלא ינוצ"לשו כראוי מעתה, ימחקו
תודה, מיכל

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo32.gif = | א-ט | = אוף טופיק

מה שאומר שזה נושא מחוץ לנושא הפורום (חמוסים) כמו למשל שג'סי כתבה על החולדות שלה תחת הכותרת "OFF" זה לא מחייב שזה יהיה מחוץ לנושא לגמרי.. זה יכול להיות גם דברים קטנים שקשורים אבל לא נמצא שירשור מתאים (כמו שרשמתי) הבנתוש? :)

למעלה