על הבוקר

שאלה מגעילה אך מסקרנת../images/Emo12.gif

אתמול נתקלת במשהו שהזכיר לי נשכחות כשהייתי בת 12-13 חברותיי לכיתה הרומניות (לא גזענית) היו מחטטות באף ומכניסות לפה אתמול שוב נתקלתי ואני מה זה סקרנית האם אתם נקלתם בתופעה כזו
ואלה שעושים זאת האם יש בזה סוד או ויטמין שלא ידוע לי
אילנה רוצה לפתור תעלומה

r o n i t 3 7

New member
לך תבין נשים...../images/Emo6.gif

נשים... הן... עושות קעקועים בכל הגוף, כולל אזורים רגישים במיוחד, סובלות כאבי מחזור, לידה רגילה או מסובכת אחרי שעות של צירים, ניתוח קיסרי, סובלות נשיכות בזמן ההנקה, עושות שאיבת שומן עם מחטים ענקיות וכל מיני צינורות שמכניסים להן לגוף, עושות ליפטינג, עושות 400 כפיפות בטן, 500 שכיבות שמיכה, שעה ורבע ספינינג, קושרות את החצוצרות, מכניסות התקן תוך רחמי, דיאפרגמה, מקבלות זריקות בוטוקס, קולאגן, שמות שתלים בחזה, לובשות חזיות לחוצות מאוד, עקבים גבוהים, חוטיני, מכסחות את עצמן בדיאטות, מסוגלות לשתות דברים מגעילים כמו מיץ גזר או חלב מגנזיום, מורטות שערות עם פינצטות, שעווה רותחת, או מכשירי עינוי קטנים, בגבות, שפם, בית שחי, רגליים, מפשעות, משייפות ומקרצפות ציפורניים, או סובלות ציפורניים מלאכותיות, עושות פירסינג באוזניים, גבות, לשון, פופיק, שפתיים, פטמות ואפילו דגדגן... אבל מין אנאלי לא כי... ז ה כ ו א ב ? ! ? ! ? ! ? !

ת ת פ ל א י

קעקוע אחד (מיוחדדדדדדדד) בלי כאבי מחזור לידות מופלאות נשיכות רק בריגעי שיא...
לא צינורות ולא מחטים על הגופפפפפפ שלילי 400 500 "שכיבות" בין הסדינים כשהשמיכה על הריצפה... ספינינג דפק לי את ברך ימין(לא עוד!) חזה מפואר ללא סיליקון התקן תוך ריחמי ששינה את כל הרגלי הצריכ(ח)ה שלנו... עקבים גבוהיים~
סקסייייייייייייי רק חסר לשפתיים שלי בוטוקס ואני עפה לכל הרוחות... שעווה רותחת רק אצל יודית שלילי לא עושה גבות . ללא צפרניים מלאכותיות ומין אנאלי? מענג לא כואב!

jdpworld

New member
לא קורה לי הרבה

אבל באמת שאין לי מה לומר בנושא. מה גם מצאתי דרך,להביע את זה.

עכשיו אני מבין...

מדוע הממליגה לא מצליחה לי - חסר התבלין העיקרי
את יכולה להביט על זה מכיוון אחר - לא להשתמש בזה ולזרוק, מהווה ביזבוז פרוטאינים. רק דבר אחד אני עוד רוצה לברר: את נשארת בסביבת אדם שמחטט באף (בפרהסיה לפחות) מספיק זמן כדי לראות מה הוא עושה עם זה??

לויודת....

אצלינו היתה רומניה אחת, חשבה שהיא נסיכה... היה לה אפ סולד כלכך
אולי בגלל מה שהרומניות עושות איתו...?! לויודת...

ניראה לי שזה לא הפורום...

לדברים האלה..... נו באמת על הבוקר האמת... גועל נפש אבל כמו שכתבתי יש פורומים מתאימים שישמחו לדסקס איתך ולפתח את הנושא , אולי מיצית פה וזה הזמן לעבור לשם ... את יודעת לפעמים קמים בבוקר ונורא רוצים לכתוב בפורום ואין ממש מה "בוקר טוב" גם מספיק קילקלת את הקפה באמת 1

סביונית 000 ...

זו תגובתה של אילנה חלפון אם מיציתי או לא, או אם העלתי נושא המתאים לציפיותייך או לא, אם דבריי מסדרים את אוזנייך או לא, אם זה הפורום מתאים לשאלותיי או לא צר לי שהרסתי את הבוקר שלך את יודעת כל אחד והרגישות שלו וכל אחד והנושאים שעולים לו ישנם כאן רבים המעלים נושאים לא קשורים, נעימים וגם פחות לעולם לא הערתי למישהו מחברי הפורום שהעלה שאלה שהטרידה אותו גם אם לא קשורה למהות הפורום וישנם רבים נושאים כאלה אז היתה לך האפשרות לדפדף ואף לא להתעקב ולהגיב מאשר לצאת בכזו עזות לבקר אותי ואף לפגוע ולזלזל בנושא שמאוד הטריד אותי כן גם אם הוא נשמע דבילי אומנם אנשים אם יציאות כמוך מדפדפת אך רציתי העניק לך בכל זאת יחס בהתאם יום טוב לך

../images/Emo28.gif היום ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo221.gif

תמיד רציתם ליצור בחימר פולימרי ולא ידעתם איך
שרון אמיר ונעמה זמיר, מנהלות פורום אומנות בחימר פולימרי יעבירו הערב ב-17:00 סדנה מצולמת רביעית בסדרת סדנאות שיגרמו גם לחלומות שלכם להתגשם. לפורום אומנות בחימר פולימרי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1484
היום בשעה 20:30 יתארח בפורום משפחות פגועי נפש הפסיכיאטר, ד"ר יריב דורון אשר יענה לשאלות הגולשים בנושא החג המתקרב, המתחים של לפני ולקראת ליל הסדר ולכל מה שקשור בכך. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=469&msgid=75250178
אוהבים לבנות משחקי מחשב? כבר מצאתם מזמן את האפיקומן בבית? בואו לבנות משחק לכבוד פסח ולזכות בפרסים בפורום בניית משחקי מחשב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1106&msgid=75300579

למעלה