על הא ודא...

YuvalTam

New member
ברור

אבל רק בגלל שלא הייתי בבית, הייתי באילת. עכשיו כשחזרתי הכל ישתפר.

dsol

New member
כן , כן ../images/Emo3.gif_../images/Emo189.gif

זה בגלל שאני חולה ובקושי ישבתי במחשב...

dsol

New member
מי דיבר על הפורום ?! דיברתי על העולם_../images/Emo189.gif

אל תחשוב בקטן ! תחשוב ענק ! תחשוב עלי

נו חבר'ה באמת...

לא שווה לריב בגלל זה! הרי כולם יודעים ששניכם תורמים לפורום המון... אבל אני יותר :)<

dsol

New member
אה ../images/Emo4.gif ? אנחנו מכירים אותך ../images/Emo69.gif?_../images/Emo189.gif

AndreaCorr ©

New member
טוב, אני אנצל את ההודעה הזו

להגיד שאני מתגייסת מחר, אז תהיו ילדים טובים ואל תציפו יותר מדי (הממ, כן). נתראה:)

voodoo doll

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifמיני שאלון הכרות.../images/Emo11.gif

שם: גיל: תאריך לידה: איזור מגורים: דמות אהובה בסדרה: ז'אנר מוזיקלי אהוב: מסנג'ר\איסיקיו\ספייס\שוקס\אימייל\בלוג\מה-שבא-לך: מכיוון ששרון [AndreaCorr ©] מתגייסת, תנו לה בברכה\איחול\משהו: ותמונה =) לילהטוב, אלין.

YuvalTam

New member
../images/Emo11.gif

שם: יובל. גיל: המון עשרה. תאריך לידה: 24.6 איזור מגורים: מרכז. דמות אהובה בסדרה: קשה, אבל אני אלך על סטואי/פיטר (למרות שזו לא ממש החלטה החלטית). ז'אנר מוזיקלי אהוב: מטאל בעיקר. מסנג'ר\איסיקיו\ספייס\שוקס\אימייל\בלוג\מה-שבא-לך: [email protected] (מסנג'ר) מכיוון ששרון [AndreaCorr ©] מתגייסת, תנו לה בברכה\איחול\משהו: בהצלחה ותהני :)

פשוט אל... חבל

שם:דולב גיל:15 תאריך לידה: 12 באפריל איזור מגורים:מזרח תיכון? ישראל? צפון? נהריה! דמות אהובה בסדרה: בראין ז'אנר מוזיקלי אהוב: פאנק ופופ, אבל רק לועזי! מסנג'ר\איסיקיו\ספייס\שוקס\אימייל\בלוג\מה-שבא-לך: 325032722תמיכה מינית וכאלה P: מכיוון ששרון [AndreaCorr ©] מתגייסת, תנו לה בברכה\איחול\משהו: לא כל יום מתגייסים לצבא ומיום ליום מרבה להיתחזק ההתרגשות, אז מה נאחל לחיילתינו החדשה? רק שמחה והרבה בריאות! ולבסוף מה נותר לומר: הגעת לצבא בשלום ותחזרי בכל שבת הביתה בשלום ועם תרצי גם נגהץ לך את המדים אז בהצלחה בהמשך השנתיים בהם את משררת בצבא אוהבים ומצפים שבאמת תחזרי בשלום (לפחות חלקנו) הפורום הסקסי ביותר שלך!

DeathlessOne

New member
....

שם: ברית גיל: עוד מעט 18 תאריך לידה: 8.5 איזור מגורים: מרכז דמות אהובה בסדרה: סטואי כמובן
ז'אנר מוזיקלי אהוב: מטאל... מסנג'ר\איסיקיו\ספייס\שוקס\אימייל\בלוג\מה-שבא-לך: מסנג'ר...

למעלה