"על האש"

רחלי228

New member
שותפתי למשרד חזרה זה עתה מהנסיכה

להלן רשמים מפיה: ביום הראשון - לקחת בחשבון הרגשה כללית לא טובה - הקאות וכו'... והכי מצחיק שהיה שם אוכל בטירוף - ממש בזבוז עצירה בנמלים של קפריסין וטורקיה ללא שהות של טיולים באתרים (אין מספיק זמן) עם זאת יש מספיק זמן לשופינג בשוק הקרוב....(מענין איזה דילר סידר זאת)... השירות באוניה מעולה ויש המון פעילות...אך לא לבנות על חו"ל קרוב...אפשר לבנות על שייט בלבד... סיכום - הנאה חלקית... סופי...אולי תמצאי דיל טוב לחופשה בישראל???? אגב - משייט זה חוזרים יום לפני יום הולדתי...תביאי לי הפתעה?

אבל אני לא נוסעת, זה הוגש כשרות

לציבור
אם רוצים יכולה לסדר דיל לסיני בבית מלון. אם יש הענות, אשמח לבדוק את זה. מה אומרת????

רחלי228

New member
סיני??????????

זה כולל ביטוח חיים במיליון דולר הדיל הזה? סופי - אני רוצה לתורכיה, יוון, קפריסין וכו' ...בדיל שכולל טיסה....יש לך משהו בקנה?

קנה אין לי ../images/Emo4.gif (בדקתי)

וליעדים שאת רוצה יש רק בשיט, כמו שכתבתי למעלה. והנסיעה לסיני כוללת מגדי קטן מתנה הביתה

bibi122

New member
וואלק אני רואה

שהרבה מכן הגרושות כאן סבלתם הרבה בחייכן...... אני יודע שכשעשיתי על האש כל הדברים שמנית.........אני עשיתי..... אם סיפרת את זה כבדיחה.....אני מתנצל.... אבל אם שה היה ברצינות......טוב שהתגרשתן.....ואתן לבד....

malka3

New member
מה עשית ... הנחת וניפנפת ?

(פעם היה אייקון של מנגל)

bibi122

New member
לא חמודה

קניתי הכנתי הדלקתי סחבתי נפנפתי........... ואל תזלזלי...... לא כל הנשים מלאכיות שעושות בכל....... תרגעי......

תמי דקל

New member
לפעמים זה טוב להיות לבד מאשר.....

שפחה... והגבר ייקח את כל הקרדיט.................שלא מגיע לו....

bibi122

New member
שוב אני שומע

נימה של מיסכנות מצד הנשי........ למה תמיד הנשים חושבות שהן מסכנות והגברים לא עושים כלום.... בבית חוץ מספונג'ה עשיתי הכל.....ולא הרגשתי דפוק.....

תמי דקל

New member
ביבי...

זו לא מסכנות נשית בכלל, זה הניצול וחוסר ההערכה הגברי!!!! ואין לי ולא היתה לי כוונה לפנות אליך או אל הגברים בפורום באופן אישי, אלא זה בא מהמקום הפרטי שאני באה ממנו, וממנו נפגעתי.... לשמחתי הרבה, לא כולם כמו הפרוד שלי, מצד אחד ומצד שני יש הרבה כמוהו. רק איפה הם הבחורים הטובים????????????????????????????????????????? Hello, where are you guys anybody home?

למעלה