עידכון

../images/Emo32.gif עידכון

רציתי ליידע אתכן שממש ברגעים אלו מודפסת עבודת הסמינריון האחרונה שלי בתואר, ומחר היא תוגש ,מה שאומר... -----> שסיימתי את כל המטלות של התואר <---------------- זהו,זה נגמר! (התחלתי לימודים ושנה ג' עם אמא..וסיימתי בלי..) עוד תקופה בחיים הסתיימה לה. אז מזל טוב לי! סופסוף הולכת לישון בנחת.

וואוו../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

מאווווד שמחה לשמוע
המוווון מזל טוב
שיהיה המווון בהצלחה בהמשך.. ולילה טוב ושקט..

היא גדולה, היא גדולה, היא גדולה../images/Emo70.gif

מזל טוב, אהובה שלי! כל הכבוד! זו אבן דרך משמעותית בחייך! כייף לשמוע! קולולולולו...

לונה..

New member
כל הכבוד ../images/Emo24.gif

אני ממש שמחה בשבילך, ממש התחברתי למילים "לישון בנחת". כיף אה? עכשיו - צאי לחופש!!! תנוחי קצת, תרגעי, תבלי, תשתי אננס עם מטריה! שמש, ים, שוקולד. טעם החיים. ומיץ מנגו. ולמה את אומרת שסיימת בלי? היא תמיד איתך, בכל צעד. וגם אנחנו

את יודעת מה הזכרת לי ... ?

כשאני סיימתי את הסמינריון האחרון בתואר הראשון שלי, השעה הייתה 3 בלילה. השותף שלי לדירה ישן, כולם ישנו, לא היה לי למי לספר! הרגשתי שאני עומדת להתפקע! אני זוכרת שיצאתי למרפסת והסתכלתי לרחוב, והתחשק לי לרדת למטה או אפילו לצעוק לאנשים שאיזה כייף לי, גמרתי את התואר! [אל תדאגו, לא עשיתי לכן פאדיחות...] הייתי כל כך מאושרת! זה ממש מוריד עול גדול מהבנאדם. אני יכולה להוסיף את סיום הסמינריון שלך לנקודות האור של השבוע לי?

למעלה