עזרתכם בנושא החיפוש הישן

חייםלוי

Member
מנהל
נכון שהחיפוש החדש עדיין מבוגג

אבל הנהלת הפורומים הבהירה בצורה חד משמעית שלא יחזרו לחיפוש הישן משום שהוא תופס הרבה מאוד משאבי מערכת. אני יודע שהמתכנתים של תפוז עובדים כדי לתקן את התקלות שמציקות גם למנהלים וגם להנהלת תפוז. הרי הם עובדים עם אותה מערכת.

אמריס

New member
מעניינת העדפת הנהלת הפורומים

לשנות מערכת חיפוש מאוד יעילה וטובה עם מערכת שלא תענה על דרישות מינימום בנושא חיפוש. חבל, כי מערכת הפרומים בתפוז היתה בין הטובות מסוגה ברשת...במיוחד בכל מה בחיפוש. יום נעים :))

חייםלוי

Member
מנהל
מה שהתברר הוא שמערכת החיפוש הקודמת

משום שהיתה מדור קודם והותאמה לנפח תקשורת מסוים, של שנת 2001, היתה מפילה את השרתים ואז כולם בכו למה תפוז נופלים לעתים תכופות כל כך. יש עדיין בעיות שעובדים עליהן במלוא המרץ ואני מקווה שיתקונו בהקדם.

אמריס

New member
תראה, זכותו של כל פורטל לשנות את

הטכנולוגיה עליה הוא מבוסס, ועל זה אין ויכוח. מצד שני כאשר פורטל מחליט להשתנות ולנסות להפוך ליותר אטרקטיבי בעיני המשתמש, כמו השינוי שנערך בכרטיסים האישיים הכנסת הקומונות והבלוגים והפיכת תיבת המסרים למיני תיבת מייל כולל אפשרות סיפוח קבצים, נפח התקשורת שלו גדל בהכרח בקו לינארי עולה. למימון גדילה הן במספר משתמשים והן במספר האפשרויות העומדות לרשותם יש צורך בהגדלת מכירת שטחי פרסום. עליה בשטחי פרסום מעלה שוב נפח תקשורת, מה שמצריך התארגנות טכנולוגית אחרת. [ואני בוודאי לא מגלה לך את תגלית המאה ה-21] אין כאן עניין של באגים כאלה ואחרים, יש כאן סירבול שמתבטא באפשרויות העלאת תוצאה מגושמות וקשקשת עיצובית שמפריעה לעין המתבוננת. למשל נתייחס לשינוי שנערך בשני פרמטרים: - העלאת 10 תוצאות בלבד לדף במקום ה- 20 בעבר. [לא צריך לספר לך שזו הזדמנות להעלאת עוד פרסומות ויצירת נפח תקשורתי נוסף] - שלוש אפשרויות לקריאת תוצאה, כאשר מספיקות רק שתיים. [התצוגה מקדימה החדשה היא ממש "פלא" טכנולוגי ושיא היעילות, הן בזמן טעינה והן בחלונון העולה ללא אפשרות תזוזה] אם בעבר הטכנולוגיה עליה התבססה מערכת החיפוש בפורומים של תפוז היתה שונה מזו של אתרים ומערכות פורומים אחרות ברשת, היום היא דומה, בעצם זהה לסירבול המאפיין אותם ואותן בחיפוש מידע ממוקד. יום נעים.

חייםלוי

Member
מנהל
עושה רושם שעם הקשקשת העיצובית

נאלץ לחיות כי תפוז לא מתכוונים לשנות את מערכת החיפוש. מה שכן בהנהלת הפורומים מבקשים הערות על באגים והצעות קונקרטיות בתוך המסגרת מנוע החיפוש הזה. יש דברים שביקשו מהמתכנתים כמו חיפוש לפי ניק והוא הוכנס. אז אם יש משהו ספציפי ולא עיצובי כללי אפשר לפנות ל [email protected]

חייםלוי

Member
מנהל
בינתיים נכנעו בתפוז והוסיפו לינק

לחיפוש הישן. אפשר לבחור באיזה מנוע לחפש.

למעלה