עזרה

amphd

New member
../images/Emo32.gif עזרה

השבוע גיליתי שספקית האינטרנט, החליטה להקפיץ את מחיר המנוי ללא הודעה מוקדמת, בלי להכנס לעניין השירותי של הסיפור, כמובן שאני עוזב אותם אם לא יזכו אותי בהפרש. ומאחר שאני זוכר שיש פה לא מעט תומכי אינטרנט אשמח לקבל המלצה לגבי ספקית האינטרנט(למעט בזק בינ"ל) ולפני שפני בובה הורגת אותי, אנא ענו לי במסר אישי או במייל [email protected] ולא בפורום. תודה מראש.

אני לא אהרוג אותך

אבל זה עדיין לא אומר שזה המקום הנכון לשאלה שלך. כמובן שאם יש פה תומכים שיוכלו לעזור אז הרווחת, אבל קשה לי להאמין לפי מה שהתומכים עצמם נהגו לומר פה, שהם יכולים לטפל בדבר כזה ולדאוג לך לעסקה משתלמת. אני חושבת דווקא שבפורום צרכנות יוכלו לעזור לך יותר, לקוחות שמכירים וניסו ונפגעו במקרים מסויימים. ושוב - זה לא העניין שאסור לכתוב המלצות כאלו על גבי הפורום, פשוט מרבית חברי הפורום הינם עובדים זוטרים וכמו שאין מה לבוא בטענות אליהם, אין מה לצפות שהם יוכלו לסייע בפתרון בעיות ובהשגת חבילה משתלמת בכל מוקד שהוא.

רציתי להגיב ולהגיד שבדיוק דיברנו על זה

שזה לא המקום לשאלות ותלונות, אבל התאפקתי. תודה בובה'לה. אולי זה באמת המקום להעלות שאלה אחרת - אבל בגלל שזה נושא בפני עצמו אני אפתח אותו בהודעה משלו

amphd

New member
תודה לכל מי שהגיב

ולמי ש"דאג" העניין כבר סודר. פני בובה- לא ביקשתי שיפתרו לי בעיה ויטפלו לי בזה או בתלונה למישהו מנציגי השירות.זה ברור שאין להם כל קשר לזה. אלא המלצה מניסיון אישי, מקצועי, עם מי כדאי לעבוד. ציטוט:"אשמח לקבל המלצה לגבי ספקית האינטרנט" חשבתי לתומי שאם יש פה תומכי אינטרנט, יש להם ידע וניסיון, בטח יותר ממני, ויוכלו להמליץ לי בהתאם. לא נכנסתי לתוכן התלונה ולבעיה,או מה שאני באמת חושב לגבי זה.זה לא לפורום הזה. בראש ההודעה הוספתי
, וציינתי שיחזרו אלי באופן אישי, אם עדיין לדעתך זה לא המקום, למרות שאני לא רואה הבדל בין הודעה זו לבין הודעה איפה עדיף לעבוד אוראנג', פלאפון, סלקום. לא נותר אלא לומר
, טעות
.

אף אחד לא כועס עליך יקירי

בסך הכל הצעתי לך אלטרנטיבה שלעניות דעתי הייתה מועילה לך אולי לא יותר, אבל בנוסף. ואולי אתה לא רואה הבדל, אבל הפורום הזה הוא לא ממש המקום להמלצות. זה כמו שתפנה אל מיפי ותשאל אותה איפה כדאי להשכיר רכב או אלי ותשאל איפה כדאי לאכול סושי. אנחנו אולי נוכל לענות לך על השאלה הזאת אבל באופן חלקי, ואלעד די הצליח להבהיר את הכוונה שלי בהודעה החדשה שפתח, אבל יהיה יותר יעיל עבורך לברר בקרב קהל נרחב יותר של צרכנים שניסו ויש להם המלצות על חברה מסויימת כצרכנים ולא כעובדים, שלמיטב ידיעתי זוכים לשירותי החברה שבה הם עובדים בתנאים הרבה יותר טובים מאלו של לקוחות, ככה שאין יותר מדי מה להשוות. ואין לך מה להתנצל, שאלת, נענית, דברים הובהרו ואף אחד לא כועס עליך. אם היית מבצע פשע איום ונורא, היינו מדברים על זה בנפרד

בתור עובד בחברת אינטרנט כדאי שתדע

שבכל החברות בלי יוצא מן הכלל זה ככה. כן גם בחברה שתעבור אליה. החיוב הוא סכום מסוים ל-X חודשים (נדמה לי שחצי שנה אבל אני לא סגור על זה) ואז יש עלייה בדמי המנוי, אלא אם הלקוח מתקשר ורוצה שינוי במחיר- במצב כזה נהוג להציע לו אותו מחיר או מבצע אחר. שמעתי שיש הצעת חוק שתחייב את כל הלקוחות להודיע להם על תום תקופת ההתחייבות אבל אין לי מושג מה נסגר עם זה. אז העצה הכי טובה שלי אליך- תרשום לך על המקרר בגדול את תאריך תום ההתחייבות שלך ואז לא תגיע למצב כזה.

למעלה