עזרה-שאלה..

../images/Emo32.gif עזרה-שאלה..

לפני שבוע וקצת אימצנו כלבה מדהימה בת חצי שנה, לברדור מעורב... אנחנו במשפחה 4 איש..ההורים, ואח שלי...ההורים שלי(ובייחוד אבא אמא עוד איכשהו בסדר איתה ועוזרת מעט) לא ממש סובלים אותה ואח שלי הקטן אוהב אותה אבל אין לו כוח(ממש מסכן) לטפל בה.. כך שמה שקורה זה ש90% מהטיפול נופל עליי..ולא שאני מתלוננת..אני דווקא ממש ממש אוהבת לטפל בה ולהשקיע בה. ואני היחידה שדואגת לרדת איתה, דואגת לשתייה ומזון ולביקורים אצל הוטרינר(ההורים עוזרים בקטע של הורינר והאוכל), אני גם היחידה שמנקה אחריה אם "בורח" לה בבית..וגם מנקה אחריה בכללי: בוץ וכאלה, אני דואגת להבריש לה את הפרווה כל יום..בקיצור כפי שאתם רואים הכל נופל עליי... ושוב אני לא ממש מתלוננת כי אני אוהבת את הכלבה הזאת אהבת נפש... אבל היום אבא אמר לי משהו שדיי הפריע לי: "אנחנו משאירים את הכלבה רק בגללך..בגלל שאת מאוד נקשרת אליה והיא מאוד נקשרה אלייך.." לא יודעת..משהו במשפט הזה שלו דיי מציק לי... עוד שבועיים אני מתגייסת ואני ממש לא יודעת מה לעשות איתה... ז"א אני יודעת שהם יטפלו בה והכל(כי לא תהייה להם כל כך ברירה) אבל אני גם יודעת שהם הולכים מאוד לסבול(כי הם לא נהנים מזה) ובטח יהיו גם ריבים, ואני ממש פוחדת לקבל טלפון באמצע הטירונות שאומרים לי שהם מחזירים את הכלבה..זה ישבור אותי... אני יודעת שהסיכוי שזה יקרה דיי קטן אבל אני ממש דואגת לה ולא יודעת מה לעשות, אם יש בכלל מה לעשות.. אני צריכה עצה או לפחות עידוד...

Dawson girl

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל קבלי ח''ח על הטיפול שלך בכלבה.. לא הרבה היו נשארים איתה ומטפלים בה לבד
אממ. כשאת בצבא לדעתי כדי קודם כל להשביע את המשפחה שהם לא יחזירו את הכלבה.. ובמקביל למצוא מישהו (חברה או משו כזה, מישהו שאוהב כלבים ויש לו קצת זמן פנוי) שיוציא אותה וזה.. והם יצטרכו לתת לה אוכל רק וכאלה שזה באמת בסיסי.. מצטערת אין לי רעיון אחר

../images/Emo24.gif

לברדור מממ...תדברי עם ההורים שלך מה הם מתכוונים לעשות בזמן שתיהי בצבא

חןשסק

New member
../images/Emo24.gif כל הכבוד לך

כלב הוא כמו בן אדם לדעתי. כלב שטיפלו בו בבית עם הרבה אהבה ממש נקשר לבעלים ומרגיש שייך. הדבר הכי כואב לדעתי זה להחזיר או למסור כלב (שלא נדבר על הדבר המזעזע ביותר של לנטוש כלב שזה ממש גועל נפש). כמה זמן את עושה טירונות? לאן את מגייסת? אם זה טירונות של 4 שבועות ואת חוזרת הביתה כל יום, אז שיטפלו בה קצת חודש... מה הבעיה..
בהצלחה

למעלה