עזרה במחקר

../images/Emo32.gifעזרה במחקר

שלום. אני עורכת מחקר שעניינו המרכזי הוא תקופת "הבגרות המתהווה", דהיינו פרק הזמן בו צעיר עובר משלב ההתבגרות לשלב הבגרות. אם את/ה צעיר/ה בגילאי 23-30, ואינך סטודנט/ית (!!!), ואת/ה מוכן/ה להקדיש כ-30 דקות למילוי שאלון, אודה לך מאוד מאוד אם תמלא את השאלון המצ"ב, ותשלחי לי אותו לכתובת [email protected]. תודה רבה, ויום נעים, נורית.

אני לא פיל אני עכבר

שלום לכולם מענין מה דעתכם על מאמר שכתבתי בימים אלו.ניתן להסתכל אליו גם מזוית הרווקות מה את/ה מוכנים לעשות כדי להיות מבוקש/ת כדי להיות פיל אתה צריך להיות בעל אוזניים גדולות. אף ארוך שנקרא חדק. ומשקל גוף של כמה טונות. האם כדי לעשות מאמצים למתוח את האוזניים ואת האף על ידי כלים מיוחדים. לאכול כמות גדולה של מזון ולהשמין. השאלה מה ייתן לך להיות פיל האם ההשקעה הרבה שאתה משקיע כדי להקראות פיל באמת שווה את זה. או אולי עדיף לך להישאר עכבר. עכבר קטן אבל אם רצונות ושאיפות להצליח ולשפר את עצמו מבלי להידמות לפיל. פשוט להיות עכבר

Barvazoom

New member
רציתי לענין אותכם בהופעה! :]

חברים שלי, חברי להקת "נובמבר" מופיעים בשבת הקרובה... הם אחלה להקה, אחלה אנשים ונראה לי שיכול להיות בילוי נעים לכל מי שרוצה. אז שמתי לכם לינק לפרטים (באתר שלהם)... http://www.november.co.il/homepage.php?page_id=3 תהנו!

BABELICIOUS

New member
../images/Emo207.gif אין, אין, אין עליהם

משחק מכור |מלך| גדולים מהחיים!!!!!! רמת הציניות הזו, השנינות, ירוקה מקנאה....

בת מלכה

New member
אתמול הם הרגו אותי!

היה איזה שלב שבו פשוט ירדו לי דמעות מצחוק! והלחיים כאבו לי איזה שעה אחרי שתהכנית נגמרה

loveu4evers

New member
משחק מכור../images/Emo6.gif

מכורה למשחק!!! הם ענקים אתמול התפוצצתי מצחוק והייתי לבד... לא מפספסת אף תוכנית

noor44

New member
נשף פורים ...

נשף פורים ביום שישי 17.3.06 בשעה 22:30 בקיבוץ גבעת ברנר ... זמר אורח: רוי יאנג !

BABELICIOUS

New member
חופשי כן, אבל אני לא חוגגת

במקום שפורסם כאן, מקום אחר.... בתחילה חשבתי על מועדון מסוים אבל אז זה השתנה... צריכה באמת לעדכן ת'אנשים

בת מלכה

New member
מה זה חשוב?

העיקר תחגגי! תחגגי עד שיכאבו הרגליים תחגגי עד שתהיי שיכורה תחגגי עד הבוקר תחגגי עד שתתעלפי בזרועותיו של הנסיך על הסוס הלבן תחגגי עד ש... תהיי מאושרת. העיקר שתחגגי!

noor44

New member
אנו חוגגים ימי הולדת ...

אנו חוגגים ימי הולדת - שמפניה וזיקוקים עלינו בשעה 1:00 בלילה !

loveu4evers

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב מזל טוב מזל טוב

למעלה