עות

מופע התרמה לסרטן יום שבת בקולטורה

ביום שבת ה4 לפברואר יתקיים אירוע התרמה לחבר שלקה במחלה הנוראה לחבר התגלה סרטן בריאה שאילץ את הרופאים לכרות שתי אונות מריאתו הימנית . כחודש לאחר הניתוח התגלתה גרורה ברגלו הימנית גם כאן לא הועילו הטיפולים ונאלצו לכרות את רגלו . בכל התקופה סובל החבר מכאבי תופת ורק מינונים גבוהים של מורפיום מצליחים להקל מעט. הסרטן לא מניח ולאחרונה התגלתה גרורה נוספת בכתף שמאל והחל טיפול בכדור TARCEVA לדיכוי התפשטות המחלה- תרופה שאינה כלולה בסל הבריאות. למערכת אין תשובות למצבו הן מבחינה בריאותית והן מבחינה כספית, המשפחה לא מאבדת תקווה ורוצה למצות את האפשרות לשלוח אותו למרכז סנט ג'ורג' במינכן שבגרמניה אפשרות הנותנת קצת תקווה. עלות הטיפול במרכז מוערכת בכ100000 יורו!!! היה ניסיון לארגן לו ערב בת'ורהיים שלא עלה על הציפיות. אני החלטתי שאני יעזור בכל מה שאני יכול. איפה משרד הבריאות??? איפה הביטוח חיים שאנחנו משלמים??? איפה המס בריאות שמשלמים כל החיים??? איפה האגודה למלחמה בסרטן??? שיודעים יפה מאוד להתרים אותנו בדלת אבל שדיברתי איתם השבוע על זה שלהקות רוק כבד באות לצרוח את הנשמה שלהם בשביל חבר ניתקו לי תטלפון בפנים!! הלהקות שמופיעות בערב עושות זאת בהתנדבות מלאה כי הן מאמינות בי ובדרך שלי לתרום ולבוא לצרוח Cancer fucking cancer !!! למען חבר מהסצינה שלנו!!! לצרוח על זה שבן אדם פרטי צריך להמציא 100000יורו!! על מנת שתהיה לו את האפשרות אולי אולי אולי להיות בריא יום אחד!! לצרוח על זה שכל חודש הוא צריך להמציא 15000 שקל על תרופה שפאקינג לא כלולה בסל הבריאות המזויין!!! הדם שלי ושל האלמנה השחורה ושל ספון אוף איוול ושל יוזלס ושל הטריביוט לדת' בוער מבפנים!!!! עם כל הרצון הטוב של כל הנוגעים בדבר צריך להיות ריאליים : אני יודע שה400 שקל שלי או ה200 שקל שלך או ה40 ש"ח שלו זה לא מה שישיג את הסכום שהמשפחה צריכה אבלזה כן יעזור . אנחנו הסצינה שאוהבים לשים בשוליים אנחנו המטאליסטים אנחנו הגותים אנחנו הפאנקיסטים אנחנו הרוקרים אנחנו עם הבגדים השחורים למיניהם אנחנו לא מיינסטרים!! אבל אנחנו אלה שבאמת אכפת להם!! כי אנחנו אלה שעושים מצווה אמיתית ותורמים לחבר מהסצינה שלנו! מי שירצה יותר פרטים על הבנאדם או האירוע או לגבי תרומה מוזמן להתקשר אלי . אור מוסמן.

tresproductions

New member
הופעה של להקת Trespass

ב 6/2 יום שני תופיע להקת Trespass בפאב הסינדרום בירושלים רח' הלל 18 בשעה 21:30 TRESPASS היא אחת מלהקות הרוק המתקדם המובילות בישראל , שדיסק הבכורה שלה ראה אור בלייבל הצרפתי הנודע Musea (www.musearecords.com). Trespass החלו את פעילותם בשנת 1999 כאשר גבריאל ויסמן ,המתופף ורועי בר-טור, הבסיסט ,שעבדו ביחד שנים מספר בכמה הרכבים , חיפשו מוזיקאים לעבוד אתם , על מנת ליצור הרכב של מוזיקה מתקדמת אומנותית שלא נכנעת לתכתיבי פופ ה"מיינסטרים". השניים פגשו את גיל שטיין,הקלידן והמלחין,כששמעו אותו מנגן בהרכב שעבד איתו בשנה זו והתרשמו מנגינתו ומביטויו המוסיקלי. השלושה החלו לעבוד יחד ולאחר שנה של הופעות ,בעידוד מסיבי של הקהל , נכנסו לאולפן להקליט את אלבומם הראשון. Trespass קיבלו כמה הצעות מחברות תקליטים בחו"ל (משוודיה ,ארצות הברית ועד ניו זילנד) ובחרו להוציא את אלבום הבכורה שלהם In haze of time , בחברת התקליטים Musea , הלייבל המוביל שעוסק במוסיקה מתקדמת היום. לאחר הדים בינלאומיים בלתי רגילים הוזמנו Trespass להופיע בכמה פסטיבלים ברחבי העולם. הופעת הבכורה שלהם נערכה בפסטיבל Baja Prog בשנת 2003 שם הופיעו לצד להקות עבק מפוארות כמו Focus ו PFM. בהופעתם האחרונה בהולנד בפסטיבל ProgFarm , נפגשו Trespass שוב עם מיסד הלהקה האגדית Focus , Thijs Van Leer ,אתו התיידדו במקסיקו , ניגנו אתו בסשנים משותפים ונסללה הדרך לשיתוף פעולה אומנותי ביניהם. במרץ הקרוב יצא הדיסק השני של הלהקה בשתי הוצאות בארץ ובחו"ל ובקיץ תופיע הלהקה באירופה.

slallum

New member
../images/Emo32.gifעות

למי שלא הבין,
עות = הופעות
מישהו מתכוון להגיע לאחת מהן?
אני שוקל ללכת לאגרול, אבל זה יהיה בעייתי :S

למעלה