עופר ניסים - Forever Tel-Aviv

sshender

New member
../images/Emo32.gifעופר ניסים - Forever Tel-Aviv

באופן אישי לא התלהבתי יותר מדי ממנו. מה דעתכם? Artist: Offer Nissim Title: Forever Tel Aviv Release date: January 21, 2007 Format: Audio CD - Mixed (2CD) Genre: House Total Time: 77 + 70 Min Size: 212 mb Quality: 202kbit (VBR), 44100Hz Joint Stereo CD1 1.Beyonce - One Night Only (Offer Nissim Remix) 2.Suzanne Palmer - Free My Love (Offer Nissim Remix) 3.Robin - The DJ made Me Do It (Ralphi Rosario Dub) 4.Beyonce - Dejavu (Offer Nissim Remix) 5.Groove Connection - Te Quiero (Kortezman Summer Mix) 6.Kristine W. - Be Alright (Offer Nissim Remix) 7.Offer Nissim Feat. Maya - Perfect Love (Perfect Club Mix) 8.Suzanne Palmer - Keep The Faith (Offer Nissim Remix) 9.Robinson Valentti - Set Me Free (Dj Fist Remix) 10.Donna Summer - Power Of Love (Offer Nissim Remix) 11.Offer Nissim Presents Fairuz - Eastern Drums CD2 1.Christina Aguilera - Hurt (Offer Nissim Remix) 2.Snake Sedrick - Aha (Belocca Remix) 3.Outwork Feat. Mr Gee - Elektro (Cube Guys Delano Remix) 4.SizeQueen - Freak (Peter Is A Freak Mix) 5.Offer Nissim Feat. Maya - Be My Boyfriend (Original Club Mix) 6.Offer Nissim Feat. Maya - For Your Love (Original Club Mix) 7.Offer Nissim Presents Alain Chamfort - Manureva'07 8.Yinon Yahel - Beatzzz (Dub Mix) 9.Angie Stone - I Wish I Didn't Miss You (Offer Nissim Remix) 10.Kobbe & Austin Leeds Present Land Of Voodoo - Bodyshaker (Cajjmere Wray Remix) 11.Ivri Lider - Night In White Satin (Offer Nissim Remix) דיסק 1 דיסק 2 Cues סיסמא: lectro.ru

NoKiA2003

New member
בהמשך למה שכתבתי בקומונה

הנה בלוג מעולה שעושה סדר בחיי הלילה העליזים של תל אביב

sshender

New member
Thanx

אבל כפי שאמרתי כבר, אין לי ממש עם מי לצאת למקומות כאלה, ורק בנים זה קצת ספוקי - משום מה הומואים נדבקים אלי כמו זבובים (בפוקס נפלתי שנה שעברה על Amsterdam Pride weekend והתחילו איתי כמו מטורפים. גם בארץ היו מקרים). מה גם שאוירה במסיבה בלי כוסיות עם מחשוף שלא משאיר הרבה מקום לדימיון וטייטס שמגדירים מחדש את המושג Camel Toe לא תהיה משהו...
הן חלק חובה מהתפאורה בכל מועדון, ובלעדיהן זה פשוט לא זה...
אגב, סתם שאלה לי אליך בתור אינסיידר: האם שמים את השיר הזה Ivri Lider Feat DJ Henree - Boys Just Wanna Have Fun במסיבות גייז? איזה שיר ענק זה! אני מת לשמוע אותו פעם במועדון. זה פשוט מזכיר לי מישהי...

NoKiA2003

New member
באמת תרגע קצת

וצלמד לקבל ולכבד שיחות של אחרים, גם אם הם לא מעניינות אותך!

סליחה אדוני? מה לא כיבדתי בדיוק?

דווקא הנושא של עופר מאד מעניין. מה אתה רוצה? דפקתי כותרת עם חרוז אפילו: "עופר ניסים עשה ניסים"..יענו ניסים ונפלאות וזה באמת נכון. זה מה שהוא מצליח לעשות מדי שנה עם יצירות המופת שלו(למרות שהוא- היא אישההההההההההההה). תלמד לקבל תגובות "פיקנטיות" לפעמים ולא לשפוט בני אדם בהסח הדעת. אגב, כותבים תלמד ולא צלמד! המשך יום נעים..

זה ביטוי שאני משתמש בו בערבית

כל הזמן ולא בהכרח בכדי להביע דחייה מדבר...במקרה שלי זה מביע הדגשת מסקנה...נו איך אסביר לך...תצטרך להכיר אותי אישית כדי להבין... יענו במילים אחרות תתעלם מחלאס והתגובה שלי היא: עופר ניסים עושים ניסים. מתאים? הנה עוד חרוז. שמת לב? ניסים- מתאים....זה פשוט מדהים! רגע רגע..עוד חרוז: מדהים! מקסים איך זה קרה לי שוב....אופס רגע..עוד חרוז: מקסים....טוב די אני מוכרח לשתוק שלא אחבר שיר בסוף...
עכשיו אל תשאל אותי: אז למה "הבנו"
?

למעלה