עוף

../images/Emo32.gif עוף

כי הפורום טיפונת לא זז בימים האחרונים... אז הנה התרומה שלי
חחח... מה המצב אצלכם? שבוע טוב, יום טוב... רק חבל שקמתי מוקדם... המנקה שלנו הגיעה הביתה, פתחה טלוויזיה בפול ווליום (8 וחצי בבוקר, ביץ') ואז- התחילה עם שואב אבק... אוו ג'וי. קיצר אז קמתי מוקדם... ותיכף אני יוצאת עם אח שלי לסיבוב בעיר אז צריך להיות מגניב. מה אצלכם?

אני אחלה../images/Emo168.gif

גם אני קמתי מוקדם כי ה"הנדי-מן" שלנו הגיע ב-10:00 בול וישר עשה רעש התעוררות, פשוט השירותים שלי היו מוצפים *איווווו* וזה כאילו צמוד לי לחדר אז שמעתי את הרעש. *הולך לפורום מכושפות ולסימס (גיליתי אותו מחדש)*.

טלולית1

New member
הכל טוב אצלי...

גם אני קמתי מוקדם כי אחותי הייתה צריכה לצאת מוקדם בבוקר והשעון המוערר שלה העיר אותי ולא הצלחתי להירדם בחזרה...

I lOvE cAkE

New member
גם אני קמתי ממש מוקדם!!!

כי העוזרת באה עם כל הרעשים שלה... אוף טיפה התחשבות... הקייצר בוקר טוב לפורום הכי טוב בעולם!!! שיהיה לך יום מצויין!

axnholic

New member
גם אני!

התעוררתי ב12 בצהריים. כפי שאתם רואים בזמן האחרון יש לי בעיות שינה...

L i l A L o

New member
הא הא !

גם אני
אני לא יודעת מה קורה לי בזמן האחרון! HELPPPPP! (...
(I NEED SOMEBODY

donna the only

New member
סבבה

אבל קמתי היום בעשר וחצי מסיבה לא ברורה :/ טוב זה עדיף מלהתעורר כל יום בשתיים בצהרים :) אממ.. איזה ענק זה שיש שני שידורים חוזרים של מופהש כל יום!! חח.. עדין מתלהבת מזה כי גילתי את זה לא ממזמן... חחח

בבה. ../images/Emo175.gif

ס-בבה. יש לי חתימה חדשה:| ויש ליוני אתר חדש
והוא ממשיך לענות לי באימייל. איזה חמוד

אני

קמתי ב13 בצהרים מהודעה שאמא השאירה במזכירה, וראיתי סרט ממש נחמד שאנלא זוכרת את שמו ביס 1, ואז ראיתי את "קוראים לי סם" (סרט מומלץ ביותר!). כשזה נגמר הלכתי לחברה שלי, והייתי אצלה. וב9 הלכנו להפגש עם חברים בפיצה, משם הלכנו לבית של אחד מהם, שרפנו שעתיים ועכשיו חזרתי הביתה כי חלק מהחברים שלי עובדים מחר

That 70s girl

New member
האמ ../images/Emo13.gif

גמאני ראיתי "קוראים לי סם" [בהמלצה של חברה
], סרט נהדר
והסרט שראית לפניו היה עם השחקנית באסי פיליפס? קוראים לו "נעורים במבחן" סרט ממש ממש טוב לדעתי

That 70s girl

New member
כבר יום שונה לא?../images/Emo98.gif

הכל טוב
פשש לרובכם יש מנקים? חח לאקי יו..
אני קמה כל יום בערך בסביבות 12. חופש.

למעלה