עוף ברוטב

חשוב מאוד שמועה בנוגע לאורנה בנאי

יש שמועה חזקה מאוד בנוגע לאורנה בנאי שנטיותיה המיניות הן לנשים כלומר היא לסבית האם מישהו שמע על זאת????
 
שמועה בנוגע לארז טל!!!!

לא שאני ראיתי אבל גם אומרים שארז טל הומו לא שאני מאמין לזה אבל זו גם שמועה שמסתובבת עכשיו בכל מקום!!!!!!
 

PopPy

New member
../images/Emo32.gifעוף ברוטב

והפעם בתפריט- שמועות חסרות כל בסיס שלא קשורות לתוכנית, וכל מה שתבחרו לדבר עליו כל עוד תשמרו על גבול הטעם הטוב ותשמרו על דיון ברמה נאותה וללא התבטאויות בוטות.
 

PopPy

New member
ואם כבר עוף..

אז הנה קישור למאמר מאוד מומלץ בנושא ה"טרולים" באינטרנט- אותם אנשים מעצבנים שמגיעים לצ'טים ולפורומים, מציפים אותם, ונהנים סתם להפריע. מומלץ לקרוא.
 

Queen Balat

New member
קישור- ../images/Emo15.gif

http://planet.nana.co.il/amitush5/sirtonim/cheating.swf וזה ממהיסטורי- חחחח ידעתי שהקטעים האלו לא בשביל בנות
לא נורא העיקר שאהבת את השאר
 

דRדכוסי

New member
../images/Emo4.gif

אתי/עמוס עשו טובה תמחקו את כל השטויות והשמועות שכתב פה הסיני האחד והיחיד עם הכינור הגדול זה ממש לא מעניין אף אחד
 

PopPy

New member
אנשים קצת סדר בבלגן

לכל אחד יש זכות להביע את דעתו בפורום, כל עוד זה נעשה ע"פ כללים מסוימים- כללי הפורומים הכלליים של תפוז והכללים הספציפיים של כל פורום. ברגע שמישהו עובר על הכללים האלה הטיפול בו נעשה באופן אישי באמצעות המסרים האישיים על-ידי ועל עמוס. הענין מטופל, ובינתיים אתם מתבקשים לנהוג באיפוק ולא להגיב להודעות שעוסקות בנושא הזה.
 

Woogyman

New member
שמועה בנוגע לשוקי! ../images/Emo110.gif

יש שמועה חזקה מאוד בנוגע לשוקי שנטיותיו המיניות הן לאוגרים, האם מישהו שמע על זאת????
 

לדי

New member
../images/Emo107.gifתגידו מה שתגידו

אבל שוקי הוא הפנטזיה של כל גבר , אשה , כלב , כלבה ואוגר. אז מה אם נטיותיו המיניות שונות במקצת והוא מעדיף אוגרים. הרי כל אנשי הפורום המזויין הזה היו שמחים אם הוא היה מזיין אותם ודופק להם את הצורה כמו שאף כלב ואיש לא דפק מעולם.
 
למעלה