עולמי

גליזה

New member
../images/Emo32.gif עולמי../images/Emo222.gif

העידכון השבועי כמובן כמובן יפורסם מחר (אלא מה?!!?!?!
) ד"שים, בקשות, הצעות, תלונות, דרישות (תרגעו עם האגרסיביות שם
), בקשות לילדים- אלי במסרים. מה עוד רציתי להגיד? אמ..אני צריכה עוד משהו למסרים וזה..אמ..כן. טוב. אז. אני חושבת ש. אני רוצה לנסות משהו, סבבה? אז..אז.. אני צריכה: שם: (אלא מה) תאריך יום הולדת: צבע אהוב: מאכל אהוב: מספר אחים: מספר אחיות: מה אתם ביחס לאחים שלכם? (הכי קטנים, הכי גדולים..) תחביב עיקרי: מנגנים על כלי מסוים? אם כן, איזה? נמצאים בחוג מסוים? אם כן, איזה? דברים שאתם שונאים שאומרים לכם: (אמ..תנו איזה 3) דברים שממש כיף לכם לשמוע מאחרים (אותו הדבר לגבי הדוגמאות): כלי תחבורה מועדף: פחד: שם של החבר הכי טוב: מישהו שאתם מעריצים: שמות חיבה שנותנת לכם המשפחה: שמות חיבה שנותנים לכם החברים: שם חיבה שאתם שונאים שנותנים לכם: ואם יש לכם עוד דברים לספר על עצמכם, מה טוב. כמה שיותר - כך ייטב. את התשובות לכל אלה במסרים אלי אני אשמח בהחלט שכמה שיותר מכם יענו על זה. (יש מטרה מאחורי אלו
)

גליזה

New member
מספרים לא, אבל באמת 1 מסרים../images/Emo6.gif

תמיד אהבתי את הקטע העילג הזה

tttttttttt1

New member
:-O

אופססס...
יש לי עוד אהבה - למסרים חדשים..אני ממש אוהב לפתוח את תפוז ולראות tttttttttttttttttttttttttttttt1, 1 מסרים

גליזה

New member
../images/Emo3.gifכן, זה נחמד לאללה

בזמן האחרון יש לי ממש מלא מסרים (ולא רק בעניינים שאני מבקשת מכם לשלוח בשבילם!!
)

tttttttttt1

New member
לי אין ../images/Emo10.gif

ואני ממש מחכה למסר ממישהי וזה מתחיל לעלות לי על העצבים שאני לא מקבל אותו..... אבל אם המסר לא יגיע יש דם דרכים אחרות....עדיין לא מצאתי אותן אבל יהיו..
... .

tttttttttt1

New member
אמממ..כל מסר שאני אקבל

זה מסר שיחמם את הלב
..make my day....
אהבה מוזרה למסרים חדשים =)

Wild Eye Joker

New member
איך אתה סוחט מסרים בכוח../images/Emo3.gif

זה ככ לא שווה. כל הכיף במסר זה שהוא בא בהפתעה ספונטני לא נסחט כזה

tttttttttt1