עברתי חדו"א !!!

stkachov

New member
../images/Emo32.gif עברתי חדו"א !!!

רבים מכם לא תבינו על מה המהומה, אבל עבורי זה אחד הרגעים השמחים בחיי, ממש כך
אחרי חרישה אינטנסיבית של כחודש, אי חזרה הבייתה בסופי שבוע, התנזרות מחברים, יציאות (ומעוד דברים
) אחרי שאכלתי ושתיתי רק חדו"א... המאמץ השתלם בסופו של דבר ועברתי את הקורס הנוראי הזה. מדובר בקורס חדו"א1מ' בטכניון, שהוא מהקשים בשנה הראשנה ללימודים. אין מאושר ממני ביום הזה. זה יותר מתאים אולי לפורום סטודנטים, אבל אני דווקא מעדיף לשתף אותכם בשמחה שלי. יווווו אני כזה מבסוט חבל על הזמן !!!

shuky63

New member
מבין על מה אתה מדבר

אני לא הצלחתי לעבור את הקורס באוניברסיטת תל אביב וזה היה אחד הגורמים לכך שעברתי ממדעים מדויקים למדעי החברה

sahar sh

New member
אני מבין את המהומה...

גם אני עשיתי 2 קורסי חדו"א בתואר הראשון. במשך כל הקורס לא הבנתי כלום...וגם כשניגשתי למבחן לא הבנתי כלום...וגם כשכתבתי את המבחן לא הבנתי מה אני כותב בכלל. בשניהם הייתי בטוח שאני נכשל. בשני אפילו קצת איחרתי למבחן וחשבתי בכלל לא להכנס כי ממילא אני לא יודע כלום אבל בסוף החלטתי לגשת כי אולי יקרה נס ואעבור...והוא באמת קרא. למרבה המזל קיבלתי בראשון 77 ובשני 82. זה קרה לי בעוד קורסים. אז אני נותן עצה לציבור הסטודנטים שביננו - תמיד תגשו למועד א', אפילו שאתם בטוחים שתיכשלו. ובכלל, אם יש לכם שאלות בקשר ללימודים - אשמח לעזור לכם. סהר.

barba

New member
כל הכבוד

כל הכבוד ובהצלחה בהמשך הלימודים וחג שמח תצא לבלות

טינה 18

New member
../images/Emo140.gif שמחה מאוד בשמחתך...

ידעתי שלבסוף תצליח.. כל ההשקעה והעבודה הקשה השתלמה ובגדול!! שיהיה בהצלחה..

thesword

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב-!-!-!-!

ואללה כל הכבוד ויטאלי!!! עשית את זה הא!!!!
בהצלחה בהמשך אחי!!!!!!!!!!!!

sprk78

New member
אחלה בהצלחה, למרות שזה מאוד תלוי

אני דווקא די טוב הסתדרתי עם ה חדווא'ים למיניהם.

למעלה