סתם למה אתם מתחפשים לפורים? אין לי מושג.. נממ ושושנה דאמרי זל
T Taki Girl New member 14/2/06 #1 ../images/Emo32.gifסתם../images/Emo13.gif למה אתם מתחפשים לפורים ? אין לי מושג.. נממ ושושנה דאמרי זל
E eva133 New member 14/2/06 #2 ../images/Emo16.gifת.נ.צ.ב.ה../images/Emo16.gif ולא נראה לי אני מתחפשת
M MOTEK2006 New member 14/2/06 #3 ........ ../images/Emo11.gif../images/Emo192.gif אני וחברה שלי מתחפשות ל ... פאקצה וערס (היא ערס אני הפאקצה) חחחי נחמד לא ? כאילו אין למה להתחפש שאת\ה בת\ן 15 .. לא ? אז הנה לכם תחפושת יפה ! חחחחח
........ ../images/Emo11.gif../images/Emo192.gif אני וחברה שלי מתחפשות ל ... פאקצה וערס (היא ערס אני הפאקצה) חחחי נחמד לא ? כאילו אין למה להתחפש שאת\ה בת\ן 15 .. לא ? אז הנה לכם תחפושת יפה ! חחחחח
0 0O נועה 0O New member 14/2/06 #6 ../images/Emo42.gif../images/Emo115.gif לא יודעת ../images/Emo4.gif../images/Emo1.gif אין לי מושג למה אני יתחפש השנה .... אין לי רעיונות........ ו- אל שושנה דאמרי
../images/Emo42.gif../images/Emo115.gif לא יודעת ../images/Emo4.gif../images/Emo1.gif אין לי מושג למה אני יתחפש השנה .... אין לי רעיונות........ ו- אל שושנה דאמרי
P PrInCeSs NoFaR New member 15/2/06 #7 אני יודעת למה אני וחברות שלי מתחפשות לטווס וזאת תחפושת שאנחנו נעשה לבד מכל מיני חומרים
U uoston New member 15/2/06 #8 סתם.... שנה שעברה התחפשתי לזה מ"צעקה" ו"אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" נו המסיכה המפחידה הלבנה הזאת??! והחזקתי סכין ביד(אני אוהבת כליי משחית!!!) אז אפ'חד לא זיהה אותי זה היה כזה כיף! והשנה אני רוצה להתחפש לעוד משו כזה...מקווה שאני ימצא!!
סתם.... שנה שעברה התחפשתי לזה מ"צעקה" ו"אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" נו המסיכה המפחידה הלבנה הזאת??! והחזקתי סכין ביד(אני אוהבת כליי משחית!!!) אז אפ'חד לא זיהה אותי זה היה כזה כיף! והשנה אני רוצה להתחפש לעוד משו כזה...מקווה שאני ימצא!!