ואני עונה.....
1. שם: שמעון 2. מין: זכר 3. גיל: 16.5 4. מיקום: בית שמש 5. דתי לאומי/ חרדי/ חילוני: מסורתי מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: חבר שלי, באמצע קידוש בבית כנסת..... 7. זרק עליך משהו: חבר שלי, היום לפני המתכונת במתמטיקה... 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): חבר שלי, לפני במתכונת ביום שישי... 9. צייר עליך משהו: חבר שלי, היום, ובאותו זמן הוא חורר לי את היד... 10. תרם לך תשובה במבחן: חחחחח, היום, תרמו לי את כל המתכונת... איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: יום שישי בערב, עם חברה טובה מאוד... 12. התנשקת: אתמול, עם חברה שלי... 13. אכלת: עכשיו! 14. הלכת מכות: הבוקר, עם חבר שלי, לפני המתכונת... 15. הצטלמת: בפולין לפני חודש וחצי..... מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: דיסק שהכנתי..... 17. קנית: לא קונה דיסקים- אין כסף! 18. המלצת עליו: לא ממליץ, על טעם וריח אין מה להתווכח... 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): סתם מיקס של שירים... 20. שברת: דיסק של אחותי.. אחרי שהיא עצבנה אותי.. מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: חולצה שחורה 22: הורדת (נו, פשטת?): חולצה כחולה שכתוב עליה "לך על זה" 23. קנית: ג'ינס משופשף 24: לווית מחבר: כל מיני חולצות 25. זרקת: גרביים עם חורים... מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: מתמטיקה... 27. שהיה לך מבחן: מתמטיקה... 28. שעשית בו שיעורים(?): לא עושה שיעורים, אין לי זמן! 29. שהברזת ממנו: מתמטיקה.... 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מחשבת (לשם שינוי...) אני שונא אותו! מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אחי... כפרה עליו! 32: הרביץ לך: אחותי... 33. קנה לך מתנה: כולם קמצנים! 34. הכין לך אוכל: אמא שלי... 35. ראה איתך סרט: אבא שלי... מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: חדשות... 37. הקלטת: "אמצע סוף הדרך" 38. רצית לראות ושכחת: לא קיים.. 39. נרדמת באמצע שלה: איזה תוכנית באמצע הלילה... 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: לא זוכר...... מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): "גמרנית למתחילים" 42. התעצבנת על החברים בו: לא קיים.... 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא קיים.... 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: "אחרי הצלצול" 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: "בית שמש והסביבה" מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: פיצה 47. הקאת: לא מקיא... 48. הזמנת במשלוח: פיצה... 49. אכלת עם חבר: פיצה... 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: פיצה... (חחח- זה סיפור מצחיק) מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: נטלי 52. ניתקת לו/ ניתק לך: רעות 53. התקשר אליך: רעות 54: התקשרת אליו: נטלי 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: רעות מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: לא עשיתי, אוף! 57. החלפת: לא החלפתי, אוף! 58. חיטאת: לא חיטאתי, אוף! 59. רצית לעשות: בפיטמה ובלשון... 60: הגעיל אותך: לא מגעיל אותי... מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: "כל מה שרציתם לדעתם עלי ולא העזתם לשאול" (כן, שם ארוך) 62. המליצו לך עליו: "מזלות" 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: "סתם עוד בלוג" 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: מאחורי כל בלוג מסתתר אדם עם סיפור חיים מעניין, שום בלוג לא אדיוטי! 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): לא יודע..... מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: "רוד טריפ" 67. ריגש אותך: לא מרגש...... 68. הפחיד אותך: אני צוחק לא מפחד... 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: "רוד טריפ" 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: "טרויה" מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: השניה מנצר האחמיות 72. עיצבן אותך: aviv lu 606 73. הבאת אותה בשיחת נפש: לא יודע... 74. חלמת עליו: לא חולם..... 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: אין... מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: פינוי 3 התנחלויות.. 77. שמעת: כנ"ל 78. רצית לשמוע: "קול ישראל מירושלים הנה החדשות, המשיח הגיע, איש תחת גפנו ותחת תאנתו יחיה!" 79. שמעת והתבאסת מהן: כל החדשות מבאסות... 80. שמעת ושימחו אותך: חדשות שמחות זה שאין חדשות.... מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: רוק עצמאות....... 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: גם לרוק עצמאות לא היה כסף... 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: אין...... 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: אין...... 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אין....... מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: אני לא יודע לצייר!!! 87. ציירו לך: באגס באני... 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: מלך האריות (אין על הסרט הזה!) 89. הצחיקה אותך: טימון ופומבה (מת עליהם!!) 90. ציטטת: "אקונה מטטה" מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל לילה, ואני בא ומתיישב איתם ביחד... 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: חחחחח, היום...... 93. הבטן שלך קרקרה: עכשיו...... 94. שמעת מוזיקה: עכשיו...... 95. ביקרת חבר: אתמול, חברה... 96. חלמת חלום מוזר: אתמול בלילה.. 97. צחצחת שיניים: הבוקר 98. התקלחת: לפני שלוש שעות... 99. החלפת גרביים: היום בבוקר... 100. רצית ללכת לישון: אתמול בצהריים....