סתם שאלון.......

קומונה חדשה.. כולם להכנס!!

קומונה שנקראת "נוער מדבר אחדות"... מטרתה של הקומונה היא להוציא קריאה לכל הישראלים שלא משנה אם אתה שמאלני-ימני-חרדי-מסורתי-חילוני-דתי-מתנחל-תושבי הפריפריה, כולנו עם אחד, ונמאס לנו משנאת החינם שקיימת בארץ!! הסיסמא שלנו היא "נוער מדבר אחרת- נוער מדבר אחדות". אני מאמין שמי שרואה את התכנית "סוף הדרך", מבין את החשיבות של אחדות, "ביחד נשרוד- לחוד ניפול!" אם אנחנו רוצים לנצח את אוייבנו הקמים עלינו, אנחנו צריכים להפסיק להלחם אחד בשני... אז כל מי שאכפת לו מהמצב בארץ של שנאת החינם שיכנס... http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=987

זה יכול לפתור!

בגלל אנשים כמוך שלא מוכנים לקבל שום דבר חדש, שום בעיית אחדות לא תוכל להפתר... אבל מזל שיש אנשים אחרים שמוכנים להקשיב לפחות.

aviv lu 606

New member
לי אין בעיה עם תדיים

יש לי בעייה עם הדתיים שבהנחלויות על כל 2 משפחות שם יש חיילים זה חוצפה שחיילים שלנו צכים לסכן ת'חיים שלהם בגלל כמה דתיים אבל לא נדון על זה שיעשו מה שבא להם אבל ככה לא תיהיה אחדות

gurfi

New member
אתה גולש לפוליטיקה ולתשקורת

התשקורת מציגה לא נכון. קודם כל, על כל 2 משפחות אין חיילים. דבר שני, הצבא בעצמו מודה בחשיבות של זה.

aviv lu 606

New member
שיתנו את זה לערבים מי צריך את זה?

במילא יתנו את זה בסוף או שהם ישמרו על עצמם מה צריך לבזבז על המפגרים האלה חיילים

../images/Emo32.gif סתם שאלון.......

1. שם: 2. מין: 3. גיל: 4. מיקום: 5. דתי לאומי/ חרדי/ חילוני? מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: 7. זרק עליך משהו: 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): 9. צייר עליך משהו: 10. תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: 12. התנשקת: 13. אכלת: 14. הלכת מכות: 15. הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: 17. קנית: 18. המלצת עליו: 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): 20. שברת: מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: 22: הורדת (נו, פשטת?): 23. קנית: 24: לווית מחבר: 25. זרקת: מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: 27. שהיה לך מבחן: 28. שעשית בו שיעורים(?): 29. שהברזת ממנו: 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: 32: הרביץ לך: 33. קנה לך מתנה: 34. הכין לך אוכל: 35. ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: 37. הקלטת: 38. רצית לראות ושכחת: 39. נרדמת באמצע שלה: 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): 42. התעצבנת על החברים בו: 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: 47. הקאת: 48. הזמנת במשלוח: 49. אכלת עם חבר: 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: 52. ניתקת לו/ ניתק לך: 53. התקשר אליך: 54: התקשרת אליו: 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: 57. החלפת: 58. חיטאת: 59. רצית לעשות: 60: הגעיל אותך: מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: 62. המליצו לך עליו: 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: 67. ריגש אותך: 68. הפחיד אותך: 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: 72. עיצבן אותך: 73. הבאת אותה בשיחת נפש: 74. חלמת עליו: 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: 77. שמעת: 78. רצית לשמוע: 79. שמעת והתבאסת מהן: 80. שמעת ושימחו אותך: מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: 87. ציירו לך: 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: 89. הצחיקה אותך: 90. ציטטת: מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: 93. הבטן שלך קרקרה: 94. שמעת מוזיקה: 95. ביקרת חבר: 96. חלמת חלום מוזר: 97. צחצחת שיניים: 98. התקלחת: 99. החלפת גרביים: 100. רצית ללכת לישון:

ואני עונה.....

1. שם: שמעון 2. מין: זכר 3. גיל: 16.5 4. מיקום: בית שמש 5. דתי לאומי/ חרדי/ חילוני: מסורתי מי האדם האחרון ש..: 6. שפך עליך שתיה: חבר שלי, באמצע קידוש בבית כנסת..... 7. זרק עליך משהו: חבר שלי, היום לפני המתכונת במתמטיקה... 8. גרם לך לעוף על משהו (שולחן, לדוגמא): חבר שלי, לפני במתכונת ביום שישי... 9. צייר עליך משהו: חבר שלי, היום, ובאותו זמן הוא חורר לי את היד... 10. תרם לך תשובה במבחן: חחחחח, היום, תרמו לי את כל המתכונת... איפה בפעם האחרונה..: 11. רבת עם מישהו: יום שישי בערב, עם חברה טובה מאוד... 12. התנשקת: אתמול, עם חברה שלי... 13. אכלת: עכשיו! 14. הלכת מכות: הבוקר, עם חבר שלי, לפני המתכונת... 15. הצטלמת: בפולין לפני חודש וחצי..... מה הדיסק האחרון ש..: 16. שמעת: דיסק שהכנתי..... 17. קנית: לא קונה דיסקים- אין כסף! 18. המלצת עליו: לא ממליץ, על טעם וריח אין מה להתווכח... 19. צרבת (אבל לצרוב זה לא חוקי!!): סתם מיקס של שירים... 20. שברת: דיסק של אחותי.. אחרי שהיא עצבנה אותי.. מה הבגד האחרון ש..: 21. לבשת: חולצה שחורה 22: הורדת (נו, פשטת?): חולצה כחולה שכתוב עליה "לך על זה" 23. קנית: ג'ינס משופשף 24: לווית מחבר: כל מיני חולצות 25. זרקת: גרביים עם חורים... מה המקצוע האחרון ש..: 26. למדת בבית-ספר: מתמטיקה... 27. שהיה לך מבחן: מתמטיקה... 28. שעשית בו שיעורים(?): לא עושה שיעורים, אין לי זמן! 29. שהברזת ממנו: מתמטיקה.... 30: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מחשבת (לשם שינוי...) אני שונא אותו! מי הקרוב משפחה האחרון ש..: 31. נישק אותך: אחי... כפרה עליו! 32: הרביץ לך: אחותי... 33. קנה לך מתנה: כולם קמצנים! 34. הכין לך אוכל: אמא שלי... 35. ראה איתך סרט: אבא שלי... מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש..: 36. ראית: חדשות... 37. הקלטת: "אמצע סוף הדרך" 38. רצית לראות ושכחת: לא קיים.. 39. נרדמת באמצע שלה: איזה תוכנית באמצע הלילה... 40: שפשוט סגרת ת'טלוויזיה בגללה: לא זוכר...... מהו הפורום האחרון ש..: 41. תהית למה הוא הוקם (לדוגמא, פורום ציפורים ושות'): "גמרנית למתחילים" 42. התעצבנת על החברים בו: לא קיים.... 43. חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא קיים.... 44. צחקת על הודעה שכתובה בו: "אחרי הצלצול" 45. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: "בית שמש והסביבה" מהו המאכל האחרון ש..: 46. אכלת: פיצה 47. הקאת: לא מקיא... 48. הזמנת במשלוח: פיצה... 49. אכלת עם חבר: פיצה... 50. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: פיצה... (חחח- זה סיפור מצחיק) מי החבר הטלפוני האחרון ש..: 51. דיברת איתו: נטלי 52. ניתקת לו/ ניתק לך: רעות 53. התקשר אליך: רעות 54: התקשרת אליו: נטלי 55: ניתקת איתו כי אמאבא צעקו עליך: רעות מהו הפירסינג (נזם נחשב, תחיו עם זה) האחרון ש..: 56. עשית: לא עשיתי, אוף! 57. החלפת: לא החלפתי, אוף! 58. חיטאת: לא חיטאתי, אוף! 59. רצית לעשות: בפיטמה ובלשון... 60: הגעיל אותך: לא מגעיל אותי... מהו הבלוג האחרון ש..: 61. קראת: "כל מה שרציתם לדעתם עלי ולא העזתם לשאול" (כן, שם ארוך) 62. המליצו לך עליו: "מזלות" 63. נכנסת אליו כדי לבדוק אם מישהו מסתיר ממך משהו: "סתם עוד בלוג" 64. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אדיוט: מאחורי כל בלוג מסתתר אדם עם סיפור חיים מעניין, שום בלוג לא אדיוטי! 65. קראת והזדהית איתו עד דמעות(?): לא יודע..... מהו הסרט האחרון ש..: 66. הצחיק אותך: "רוד טריפ" 67. ריגש אותך: לא מרגש...... 68. הפחיד אותך: אני צוחק לא מפחד... 69. הממ.. נו, אתם יודעים מה [רמז- תסתכלו על מספר השאלה, וזה אפילו לא בכוונה]: "רוד טריפ" 70. היית מוכן להרוג כדי לראות: "טרויה" מיהו הגולש האחרון ש..: 71. הצחיק אותך: השניה מנצר האחמיות 72. עיצבן אותך: aviv lu 606 73. הבאת אותה בשיחת נפש: לא יודע... 74. חלמת עליו: לא חולם..... 75. חשוב לך יותר מכל חבר אחר: אין... מהן החדשות האחרונות ש..: 76. קראת: פינוי 3 התנחלויות.. 77. שמעת: כנ"ל 78. רצית לשמוע: "קול ישראל מירושלים הנה החדשות, המשיח הגיע, איש תחת גפנו ותחת תאנתו יחיה!" 79. שמעת והתבאסת מהן: כל החדשות מבאסות... 80. שמעת ושימחו אותך: חדשות שמחות זה שאין חדשות.... מהי ההופעה האחרונה ש..: 81. היית בה: רוק עצמאות....... 82. רצית להיות בה, אבל לא היה כסף: גם לרוק עצמאות לא היה כסף... 83. רצית ללכת, אבל לא היה עם מי: אין...... 84: רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: אין...... 85. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אין....... מהי הדמות המצוירת האחרונה ש..: 86. ציירת: אני לא יודע לצייר!!! 87. ציירו לך: באגס באני... 88. ראית את הסרט שמבוסס עליה: מלך האריות (אין על הסרט הזה!) 89. הצחיקה אותך: טימון ופומבה (מת עליהם!!) 90. ציטטת: "אקונה מטטה" מתי בפעם האחרונה: 91. ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל לילה, ואני בא ומתיישב איתם ביחד... 92. העירו לך על איך שאתה לבוש: חחחחח, היום...... 93. הבטן שלך קרקרה: עכשיו...... 94. שמעת מוזיקה: עכשיו...... 95. ביקרת חבר: אתמול, חברה... 96. חלמת חלום מוזר: אתמול בלילה.. 97. צחצחת שיניים: הבוקר 98. התקלחת: לפני שלוש שעות... 99. החלפת גרביים: היום בבוקר... 100. רצית ללכת לישון: אתמול בצהריים....

זה לא קשור.....

אבל אתה יודע בכל פורום לא כל הזמן מדברים על דברים שקשורים..... בגלל זה שמים
..... אבל לא משנה......

תראה......

מבחינתי כן, אבל לך תדע מה אורי יגיד..... מבחינה מסויימת, השאלון הזה פשוט מכיר לך את אנשי הפורום שלך יותר טוב... אל תהיה קטנוני!!

shlomov2001

New member
אחלה ../images/Emo13.gif

אבל זה יותר מדי שאלות בשבילי...... תעשה מקוצר!

ori 15

New member
תראה....

אתה כמובן יכול לפתוח שרשור
...אבל אם יש כבר אחד כזה אז עדיף לשרשר אליו
כמו שעכשיו שירשרתי את שרשור של הקומונה שפתחת לשרשור הזה...

limors2

Well-known member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

limors2

Well-known member
חחחח....

היא פשוט כלבה.... אבל עוד 7 ימים אני נפטרת ממנה לעולם!!!!

למעלה