סתם שאלה

omritoto

New member
הוא מסריח בכל מצב

אני שונא את הבאד בויז ובמיוחד את פאפי הממוסחר למרות שיש לי דיסק שלו (4EVER) שהוא לא ממש טוב. אם היית שואל על טופאק התשובה שלי היתה נראת אחרת...

crazy eliaz

New member
למרות שפאפי ממוסחר

יש לו כמה שירים יפים. ומה זה קשור לבאד בויז??? גם ביגי היה מהבאד בויז וזה אומר שהוא היה חרא של ראפר?

omritoto

New member
אממ ביגי מסריח

אני עכשיו יגיד יזה אחת ולתמיד לדעתי ביגי מסריח ממש כמו גאי זי ופאפי! כולם שם מדברים על אותם שטויות כסף סמים ובנות! אומנם זה ברור שיש להם כמה שירים טובים (ורובם של ביגי) אבל אנשים כאלו רק הורסים את הראפ ובעצם הם לא ראפ זה בכלל היפהופ (ואני לא ממש אוהב ליריקסים של היפהופ) וזהו!

Bracker Bracker

New member
ציטוט המאה!!!!!!!!!!!

"הם לא ראפ זה בכלל היפהופ" עכשיו אני רץ להכניס את זה לחתימה

omritoto

New member
חחח איזה מצחיק אתה

תגיד תלא יודע את ההבדל בין ראפ להיפהופ?!?!?!????

omritoto

New member
אני יסביר לך

ראפ זה יותר המילים (הליריקס) אשר אמור להיות מחאתי או על משהו רציני והיפהופ זה יותר הקצב והזרימה, בד"כ לא מדברים שם על דברים רציניים רק שטויות כמו זיונים כסף וסמים... דוגמאות להיפהופ- נלי (הוא שר רק היפהופ ודוגמה לראפ דאד פאז(רוב השירים שלהם זה ראפ) כל זמר ראפ בד"כ גם זמר היפ הופ

omritoto

New member
תשאל מישתרוצה

זה מהמילון של ע.י עבאדי! וככה זה שאל אפילו את לירון תאני!

ליב Liv

New member
קודם כל אני בחורה..

ושנית זה ממש מגוחך מה שאמרת! נלי זה היפ הופ ודד פרז זה ראפ..?! אבל מקודם אמרת שכל ראפ זה היפ הופ.. אתה ממש מתבלבל כאן! זה שנלי ממוסחר זה לא אומר שהוא לא עושה ראפ. ראפ זה לא הליריקס.. זה השירה.. טוב אז נלי לא עושה ראפ טהור כי הוא משלב הרבה אר אנ בי בשירים שלו.. אבל עזוב עכשיו את נלי.. היפ הופ זה הסגנון, הסטייל. הכל כלול בהגדרה הזו.. לא קשור רק לקצב ולזרימה.. איך הגעת מזה שרוב השירי היפ הופ זה על שטויות: סמים, כסף וזיונים? אז מה תגיד על רוב הראפרים הישראלים? שהם עושים היפ הופ? ברור שהם עושים היפ הופ.. אבל קודם כל הם שרים ראפ ראפ זה חלק מהיפ הופ! אי אפשר להפריד אחד מהשני.. אבל אפשר לומר שהיפ הופ זה ההגדרה הכללית וראפ זה חלק מתוך היפ הופ. הבנת? יצא לי באלגן שלם.. אבל ניסיתי להסביר כמיטב יכלתי!

multi

New member
משהו יותר מדויק....

לאנשים יש נטיה לחשוב ראפ זה מחאתי והרדקור והיפ הופ זה המיינסטרים עם הבחורות כסף סמים מכוניות וכאלה אבל בסך הכל צריך להבין שהיפ הופ זה השם הכולל של התרבות שבתוכה יש ברייק דאנס, גרפיטי, ביטבוקס, דיג´יי וראפ ראפ זה הסגנון המוסיקלי שמשתייך לתרבות כמו הבגדים הרחבים שמשתייכים לה עכשיו זה ברור?

omritoto

New member
טוב הבנתי

הבנתי מה אתה אומר והפנמתי ואני ינצל במה זאת להגיד להבןזונה ששם את משפט הפאדיחאי שלי כציטוט שיוריד אותו!

Grandmaster KC

New member
אני מצטער שאני מפריע לוויכוח

אבל Dead Prez ענקיים!!! אחרי Wu כמובן, הם הדבר הכי טוב שיש. עזבו את המסר, שב-95% אחוז נכון, ההפקות פשוט ענקיות. והליריקס, הליריקס

hermoni

New member
טוב....

אז ככה ראפ זה סוג המוזיקה שכולנו אוהבים לשמוע והיפ הופ זוהי התרבות שלמעשה כוללת בתוכה את הראפ, הברייקדאנס, הגרפיטי ועוד כל מיני מצטער שקצת עבדתי עלייך אבל רציתי לתת לך הזדמנות לא לצאת טיפש

למעלה