סתם כי בא לי..

Endlessoul

New member
../images/Emo32.gifסתם כי בא לי..

מחר אני הולכת לפגישה בתלמה ילין [מישהו לא יודע מה זה?
], אני רוצה לעבור לשם, למגמת ג'אז. אני אנגן כמה קטעי ג'אז ואני אשיר את "עטור מצחך" עם הפסנתר. אבא שלי רצה שאני אשיר גם "דמעות של מלאכים" עם הפסנתר אבל לא הספקתי לעבור על זה.. עכשיו כשחושבים על זה, יכולתי לבחור איזה שיר של אביתר ולהכין אותו למחר.. אבל בעצם- אני לא אוהבת לעשות שום דבר עם השירים שלו חוץ מלשמוע אותם
Wish me luck!
יאללה שתפו גם במה שקורה אצלכם, בשביל זה יש אוף טופיק P:

A N I g M A

New member
עכשיו אני לא אוהבת אותך;[

את מהמוכשרים. בהצלחה כפרה
אני הייתי היום באודישנים ללהקת בצפר ובחנתי בנות. היה משעשע והיה כיף

AnGeLiNa JoNsOn

New member
היי,../images/Emo141.gif

את- זמרת, משהו? את יכולה להעלות לפה הקלטה שלך? הייתי מעוניינת לשמוע

"עטור מצחך"

הוא שיר נורא נורא קשה... כאילו, בתור אחת ששרה כבר המון שנים ויודעת משהו [מעט חחח] בשירה הוא שיר בעייתי... אז אם עבדת עליו ומצליח לך בלי לזייף בכלל בכלל קבלי ח"ח ואם לא אני חושבת שבאמת כדאי לבחור שיר אחר [אני מוכנה לעזור לך לבחור במסרים אם תרצי...
] ובכל אופן, שיהיה המון המון בהצלחה ו... באמת תעלי לנו לשמוע... גם אנחנו רוצים..

0mroosh

New member
היא תשיר אותו ותהיה מעולה.

לא משנים כמה דק' לפני. אלו בחינות רציניות והיא צריכה להיות במיטבה. שוב בהצלחה.
בא לי קורין.

Endlessoul

New member
זה מוזר.

כשאני שרה אותו בלייב [חח התלהבתי
] אני פחות מזייפת מאשר בהקלטה. אני יחסית די מוכנה, לפחות מקווה ככה. עם הפסנתר [האקוסטי, שלי] זה נשמע כל כך הרבה יותר טוב. המ.

Endlessoul

New member
הממ. ההקלטה?

תקשיבו אני מכינה אתכם וכמה שיותר קצר ומהיר- אני לא מוכשרת כמו סיוון, יש לי שם פול זיופים, הפסנתר הוא חשמלי ולכן נשמע כל כך סינתטי ומג'עול, יצא לי קול של ילדה בת 5 [למרות שתכלס אני לא עד כדי כך רחוקה מלהיות בת 5] ו.. אל תהרגו אותי. אה, ואם אתם לא סובלים- תגידו. אז.. הנה? מקווה שיעבוד.

Endlessoul

New member
אה ושכחתי.

זה רק הבית הראשון. אוף אני שומעת את זה עכשיו וזה נשמע נורא.

ח ל ו ן

New member
ווואו../images/Emo2.gif

את שרה מדהים! באמת! יש לך קול מלאכי וצלול זה מאוד יפה...
אולי תקליטי את כל השיר?! אני ממש רוצה לשמוע עוד את קולך!

Endlessoul

New member
אתה רציני? ../images/Emo12.gif

אממ.. תודה
אני חוששת שאת כל השיר לא יהיה אפשר להקליט, הוא ארוך והקצב קצת משתנה מבית לבית, התוכנה עושה לי קצת בעיות עם זה. אולי באיזה מפגש פורום

ח ל ו ן

New member
../images/Emo41.gifרק הערה קטנה

כשאת שרה כל סוף של משפט שני ("עטור מצחך זהב שחור", "מצחך מתחרז עם עיניים ואור") את עולה למרות שבגרסה המקורית יש ירידה. זה מאוד יפה, אבל בשלב כלשהו נמאס, ולכן אני ממליץ לעשות ירידה ועליה לסירוגין. האזיני לגרסה המקורית ותביני על מה אני מדבר. ולמרות זאת שלא תחשבי שאני לא אוהב איך שאת שרה כי את שרה מ-ד-ה-י-ם.

orbiti

New member
מצוין!

השירה שלך מאד מדויקת ויפה (למרות שאני מאד מודע לזה, לא שמתי לב לזיופים יוצאי דופן, מקסימום כניסות לצליל שמתוקנות מיד, אבל לא משהו שאפשר לשים לב אליו בלי זכוכית מגדלת), וגם הנגינה מדויקת ומסוגננת. הטמפו של השיר קצת איטי מד, אבל בסה"כ זה ביצוע מצוין, וגם הפסנתר החשמלי נשמע בסדר גמור. אני לא כ"כ אוהב שהכפלת בסוף בשירה את מעברון הפסנתר, אבל זה עניין של טעם.

Endlessoul

New member
תודה ../images/Emo140.gif

שמחתי לשמוע שלא שמת לב לזיופים פנומנליים P: ולאיזה מעברון אתה מתכוון? לא זכור לי משהו כזה, אבל זה כי אני סתם סנילית.

למעלה