סקר

SaberTooth

New member
../images/Emo41.gifסיכום סקר + סקר חדש../images/Emo41.gif

סיכום סקר ישן "סבבה! אני מחכה לסרט שכזה מאז התחלתי לקרוא את הספרים. אני בטוח אלך לראות את הסרט!" - 51% (36 מצביעים). "הייתי רוצה לראות את הסרט, דווקא נשמע כמו סרט נחמד" - 31% (22 מצביעים). "רעיון גרוע! אני בטוח שבסרט "ישכחו" כמה פרטים חשובים. אני לא אלך לראות את הסרט אפילו אם ישלמו לי!" - 11% (8 מצביעים). "אין לי דעה בנושא" - 5% (4 מצביעים). סך הכל מצביעים - 70. בהנחה שכולכם הצבעתם פעם אחת, הוכחנו מיתוס בתפוז - בכל פורום יש מספר חברים פעילים ומספר גדול בהרבה של חברים לא פעילים (כלומר, קוראים אך לא כותבים)
. סקר חדש בהצעתו של EverMan הסקר החדש הוא "איזה מהספרים הקלסיים הכי טוב לדעתך?"

פית אש

New member
זה סקר ממש לא הוגן ../images/Emo29.gif

איך אשפר לבחור ביניהם אני אוהבת כל אחד כל כך זה ממש לא הוגן לשאול דבר כזה ולמרות שאין אפשרות זו אני בוחרת בכולם שלך לילך

SaberTooth

New member
אממ...

באמת שכחתי את האפשרות "אני אוהב את כולם באותה המידה"
. לצערי, לאחר שסקר נשלח, אין אפשרות להוסיף או להוריד אפשרויות, למחוק את הסקר הזה ולשלוח אותו מחדש עם האפשרות הנוספת, ואז הסקר יתאפס, או להשאיר את זה ככה

SaberTooth

New member
מנצל - האייקונים החדשים לחורף...

אולי שמתם לב ואולי לא, אבל האייקונים החדשים לחורף כבר פה:
,
,
,
,
,
,
,
.

EverMan

New member
מצחיק כי הספר שאני הכי אוהב

ואני חשוב שהוא הכי טוב הוא : דרקוני ליל |קפוא|

פית אש

New member
אני חושבת שאתה צריך לשנות ../images/Emo29.gif

את הסקר ולשים את האפשרות של כולם כי זה ממש לא הוגן. שלך לילך

SaberTooth

New member
../images/Emo41.gifהוחלף הסקר...../images/Emo41.gif

הסקר לא ממש הוחלף, זה אותו סקר, רק התווספה האפשרות "אני אוהב את כולם באותה המידה". לכן התאפסו התוצאות, אז צריך להצביע מחדש.

0range

New member
כבשן הנשמה

ספר מצויין על הדמות הכי עמוקה בסדרה (לפי דעתי לפחות..)

גם לדעתי!

מכל רומח הדרקון, כבשן הנשמה הספר הכי שווה... כי הוא על הדמות הכי מורכבת, מדהימה, ומיוחדת. מלודי מאז´ר

../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifהידעתם? (פירסום פורום)../images/Emo41.gif

הפורום שלנו שקט כי כולם פרשו כתוצאה ממציאת בן זוג. דרוש דם חדש! פורום "סינגלס קלאב" (378) מיועד לבני 18+,שאינם נמצאים בקשר זוגי, ושרוצים להיות חלק מקהילה מתפתחת שעיקר עניינה- חיי הסינגל והכרות עם סינגלים אחרים. אז...אם אתם\ן בני 18+ ומחפשים לדבר ולהכיר אנשים בראש שלכם\ן- אתם מוזמנים!! * ההודעה נכתבה באישור מנהל\ת הפורום

למעלה