סקר קצרצר מי כאן שמע על פרצוףליבי?
פ פונצית גירל האמיתית New member 25/2/05 #2 שמעתי בעבר הרחוק בתקופה של פורום רעיונות מטורפים. גאד, כמה זמן לא הייתי שם.
S slim4 New member 26/2/05 #7 אני לא ממש קשור לפורום הזה אבל אני תמיד פה ולא שוכח אותכם אנשים יפים וחמודים שלי אני גם קורה פה הרבה אבל אין לי מה לכתוב נ.ב. הורדתי תדיסקים החדשים של סונטה וארוון והם דיי טובים נתראה בקרוב אנשים
אני לא ממש קשור לפורום הזה אבל אני תמיד פה ולא שוכח אותכם אנשים יפים וחמודים שלי אני גם קורה פה הרבה אבל אין לי מה לכתוב נ.ב. הורדתי תדיסקים החדשים של סונטה וארוון והם דיי טובים נתראה בקרוב אנשים
פ פונצית גירל האמיתית New member 26/2/05 #8 אז? סונטה הם להקת הפאוור מטאל היחידה שאני שומעת ואני עדיין כותבת פה. אפילו אנשים ממליצים עליי בתור מועמדת לאדומים.
אז? סונטה הם להקת הפאוור מטאל היחידה שאני שומעת ואני עדיין כותבת פה. אפילו אנשים ממליצים עליי בתור מועמדת לאדומים.
פ פונצית גירל האמיתית New member 26/2/05 #12 פשוט תדבר! זה מה שאני עושה. *שיעול* תבוא למפגשי פורום.... *שיעול*
M McBlack New member 26/2/05 #13 חחחחחחחח גמני!!! והומלצנו לאדומים ת'אמת היה את אור ההוא שנראה לי מבין הרבה... <orrrrrrrr עם הרבה R> לאן הוא נעלם?
חחחחחחחח גמני!!! והומלצנו לאדומים ת'אמת היה את אור ההוא שנראה לי מבין הרבה... <orrrrrrrr עם הרבה R> לאן הוא נעלם?
A A n T i F L a G1 New member 27/2/05 #16 הוא בפורום רוק הבנאדם מפציץ לוידע מאיפה הוא יודע כ"כ הרבה על מוזיקה.
M McBlack New member 28/2/05 #28 מה זה באמת האדום הזה? פיטר רוט/נימרוד שיקלר מסומן באדום כשהוא כותב בפורום מוניקה סקס/נימרוד שיקלר <חחחח איזה מיוחד כתבתי...> סיימתי את המדרפאקינג מבחן בלשון!!!!!!!! וו-הו!!!!! תברכו אותי |מוכנה לברכה|
מה זה באמת האדום הזה? פיטר רוט/נימרוד שיקלר מסומן באדום כשהוא כותב בפורום מוניקה סקס/נימרוד שיקלר <חחחח איזה מיוחד כתבתי...> סיימתי את המדרפאקינג מבחן בלשון!!!!!!!! וו-הו!!!!! תברכו אותי |מוכנה לברכה|